FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Idemo Mirzade, šarni to.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- feniksptica
- Kontakt:
A što je Sinan aktivan, evo ova prije pola sata:
Darko BodulSarajevo pojačava napad, na Koševo stiže Sarajlija koji je igrao u Ajaxu?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- feniksptica
- Kontakt:
Nakon napadaca PSVa dovodimo napdaca i drugog najjaceg Nizozemskog kluba Ajaxa
A vi se i dalje zalite
A vi se i dalje zalite
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Da

+ I ovo
U narednim danima bi, ako se pronađu zajednički interesi, još jedan igrač trebao obući bordo dres.
**** saznaju da se radi o Mirzadu Mehanoviću. Ovaj 28-godišnjak rodom iz Srebrenice, karijeru je počeo u školi fudbala Tango bubamara u Lukavcu. Wikipedija ga vodi kao kadeta Sarajeva, odakle je prešao u Mlada Boleslav iz Češke. Igrao je još i za Jablonec i Zlin u toj zemlji, te za neke manje poznate klubove.
U Sarajevo dolazi iz kazahstanskog Ordabasyja. Mehanović igra na poziciji centralnog veznog. I on bi došao na Koševo kao slobodan igrač.
U narednim danima će se znati više informacija o Mehanoviću, ali i o drugim pojačanjima. Njihovim dovođenjem, Sarajevo bi sigurno znatno osnažilo ekipu koja u novoj sezoni ima najveće ciljeve, bez obzira na sve probleme s kojima se klub suočavao posljednjih mjeseci.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Skoro 33 godine
Stranac,nema nase papire
U zadnje 2 sezone u svim takmicenjima ima 43 nastupa i 5 golova,sto je meni ocajna tatistika kada pogledamo da je igrao u 3.Turskoj ligi i u Bjeloruskoj ligi
Koje su realno u rangu nase
Po meni on bi bio lose pojacanje
Daj ti meni Bagarica i Mehanovica
Isplati dugove i da pišamo po ligi

Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 12 jul 2021, 23:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sve je suplja osim bagarica.
-
- Kontakt:
Tacno,i ja mislim
Ali jbg,dosadno Sinanu

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Nigdje danima ništa o pojačanjima, sad u pola sata **** objaviše za Bodula i Mehanovića.
-
- Kontakt:
Po meni Bagaric bolji od ovog Bodula...
Tekma sa TC u nedjelju u 19h ?
Tekma sa TC u nedjelju u 19h ?
-
- Kontakt:
Spominje se dosta imena
Mogao bi neko sutra i potpisati?
Nikad se ne zna,sve se moze u pola sata promjeniti
Kao za Palica,niko nista ne pise i samo odjednom u pola sata sve
Mogao bi neko sutra i potpisati?

Kao za Palica,niko nista ne pise i samo odjednom u pola sata sve
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 12 jul 2021, 23:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- NisamInSajder
- Kontakt:
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jul 2021, 22:57Da![]()
+ I ovo
U narednim danima bi, ako se pronađu zajednički interesi, još jedan igrač trebao obući bordo dres.
**** saznaju da se radi o Mirzadu Mehanoviću. Ovaj 28-godišnjak rodom iz Srebrenice, karijeru je počeo u školi fudbala Tango bubamara u Lukavcu. Wikipedija ga vodi kao kadeta Sarajeva, odakle je prešao u Mlada Boleslav iz Češke. Igrao je još i za Jablonec i Zlin u toj zemlji, te za neke manje poznate klubove.
U Sarajevo dolazi iz kazahstanskog Ordabasyja. Mehanović igra na poziciji centralnog veznog. I on bi došao na Koševo kao slobodan igrač.
U narednim danima će se znati više informacija o Mehanoviću, ali i o drugim pojačanjima. Njihovim dovođenjem, Sarajevo bi sigurno znatno osnažilo ekipu koja u novoj sezoni ima najveće ciljeve, bez obzira na sve probleme s kojima se klub suočavao posljednjih mjeseci.

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Vrhunac istraživačkog i sportskog novinarstva.
Samo za Bagaru vjerujem, ovo ostalo su (zasad) forumski tračevi.
Samo za Bagaru vjerujem, ovo ostalo su (zasad) forumski tračevi.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
NisamInSajder je napisao/la: ↑12 jul 2021, 23:08GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jul 2021, 22:57Da![]()
+ I ovo
U narednim danima će se znati više informacija o Mehanoviću, ali i o drugim pojačanjima. Njihovim dovođenjem, Sarajevo bi sigurno znatno osnažilo ekipu koja u novoj sezoni ima najveće ciljeve, bez obzira na sve probleme s kojima se klub suočavao posljednjih mjeseci.![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka