Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Bogme, meni je Allen danas bio najbolji naš igrač na terenu. Nekako se on jedini trudio u napadu, imao je par opasnih šuteva.Carlo je napisao/la:Slažem se s @Marcusom. Rodgers možda i nije trebao rizikovati toliko i napadati pod svaku cijenu od samog početka, ali šta je, tu je. Normalno da mu ne treba zamjeriti.
Nama je falio Henderson umjesto Allena i falio nam je danas Coutinho koji je uzažno nekontantan i svako malo se gubi. Kapitenu ne treba zamjeriti jer ne bi bilo fer. Čovjek je u klub od kako zna za sebe, nije do njega.
moze West Ham uzeli su plavcima bodo na bunker mogu i cityu,ionako ima dosta nasih igraca tamo,kako fudbal moze utjecati na zivot to nije normalno ,kako li je Stivenu i ostalim igracima,al ja nekako imam povjerenja u Martineza,covjek je sa viganom uvijek upsjevao ove vodece ekipe uzimati,valjda uspije i cityu na Goodisonu,inace Everton ima 13 pobjeda ove sezone kod kuce valjda se taj niz poveca.MartinezMarcus je napisao/la:Lijepo je biti optimist ali zašto bi morali kiksati? Ja zbilja ne vidim način na koji im Everton a kamoli jedna Villa mogu izbiti bodove. Sami smo si krivi, samo nam je bod trebao danas.fukara87 je napisao/la:Nesto slicno se furalo za Konpanyja kad je sutnuo pehar do Coutinha, nista nije izgubljeno jer City ce kiksati ili protiv Aston Ville ili Evertona.terabajt je napisao/la:
Nazalost
ma uzet cemo titulu kako god okrenesBeyKopites je napisao/la:A trebo bi City imati bar 1 remi majka mu stara?![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.