FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Prinudjen
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Prinudjen » 10 feb 2012, 22:55

pile87 je napisao/la:
Prinudjen je napisao/la:Kako? Koliko para?
Sad cjepidlacis, uzeo onoliko koliko se uvalio od para koje su stigle u klub, i ne samo on nego i Guso i jos neki!
Pa nije cjepidlačenje. Ovdje svako malo se diskutuje o finansijama kluba, pa ne znam zašto se to makar okvirno ne bi znalo. Može li se znati bar sa kolikom kamatom?

Aldinne, sakrij moje postove. Treba li crtat?!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 10 feb 2012, 22:57

7856845,56km + 2 taburea + 6 kila krampona i pleh bureka. eto prinudjeni,opet kad cujes ivicu priupitaj ga jel tako

Slavicemo tvoje ime dok u nama srce bije, zivio nam Osim dragi gospodaru familije...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 10 feb 2012, 22:57

Prinudjen je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Sad cjepidlacis, uzeo onoliko koliko se uvalio od para koje su stigle u klub, i ne samo on nego i Guso i jos neki!
Pa nije cjepidlačenje. Ovdje svako malo se diskutuje o finansijama kluba, pa ne znam zašto se to makar okvirno ne bi znalo. Može li se znati bar sa kolikom kamatom?

Aldinne, sakrij moje postove. Treba li crtat?!

:mrgreen:
pa zar ti nisi cuo ivicu?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 10 feb 2012, 22:58

Slavicemo tvoje ime dok u nama srce bije, zivio nam Osim dragi gospodaru familije...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 10 feb 2012, 23:02

Vi ste gori od njega što ga citirate. Nek piše sam s sobom i prestat će, odnosno odustat će.
Potpis!

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 10 feb 2012, 23:03

nick je napisao/la: :mrgreen:
Rekao sam ti da jesam čuo Ivicu. Na TVSA, čini mi se. Nije rekao tačnu cifru, naravno.

Aldinne, klikneš na Prinudjen, pa na Gnajvator/ica.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 10 feb 2012, 23:04

Prinudjen je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Prinudjen je napisao/la:Samo još jedno pitanje. Čuh Ivicu da govori da je Amar ovaj put uložio svoje pare u Želju. Pošto vas ima bruka izuzetno upućenih, o kojoj se cifri radi i na koji način vraća to uloženo? Kolika je kamata?

Nije niko prinuđen, osim mene. Imate svi opciju da vam ne prikazuje moje postove ;)

I još jedno pitanje. Dokad traje Amarov ugovor sa Željom? Je li ga ikad potpisao?
Vratio je Amar svoje pare ne sekiraj se :lol:
Kako? Koliko para?
mene kao navijaca ne interesuje koliko je ulozio i dali on daj ulozeni novac vraca sa kamatama sada , al fakat ono sto me interesuje su rezultati i dali klub napreduje , a takva je situacija da napredujemo u svakom pogledu tako da ti je glupa prica ...

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 10 feb 2012, 23:05

Prinudjen je napisao/la:
nick je napisao/la: :mrgreen:
Rekao sam ti da jesam čuo Ivicu. Na TVSA, čini mi se. Nije rekao tačnu cifru, naravno.
hajde ušuti dečko dosadan si
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 10 feb 2012, 23:06

Ma ljudi dragi jednostavno ignorisite,jer ako samo jednom odgovoris na post ode tema u p.m.Nema potrebe davati bilo kakvu paznju njihovim komentarima,nama nasi problemi njima njihovi i kraj price.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 10 feb 2012, 23:07

Prinudjen je napisao/la:Samo još jedno pitanje. Čuh Ivicu da govori da je Amar ovaj put uložio svoje pare u Želju. Pošto vas ima bruka izuzetno upućenih, o kojoj se cifri radi i na koji način vraća to uloženo? Kolika je kamata?

Da ti nebi prosao ne shvacen ovdje, Amar i da nije nista ulozio a jeste,on je digao klub tamo gdje pripada i uveo red gdje je bilo skoro nemoguce, neke stvari se ne mogu kupiti novcem... a ja licno bih dao i svoje pare da raspolaze njima pa kad od milje napravi 20 000 nek uzme koliko hoce...

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 10 feb 2012, 23:08

tu i tamo je napisao/la:

Da ti nebi prosao ne shvacen ovdje, Amar i da nije nista ulozio a jeste,on je digao klub tamo gdje pripada i uveo red gdje je bilo skoro nemoguce, neke stvari se ne mogu kupiti novcem... a ja licno bih dao i svoje pare da raspolaze njima pa kad od milje napravi 20 000 nek uzme koliko hoce...
;) svaka cast na postu
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 10 feb 2012, 23:12

tu i tamo je napisao/la:

Slažem se sa svakom rječju. Samo me zanima koliko je to "koliko hoce". Ljudski je biti znatiželjan. A smatram i da je transparentnost izuzetno bitna.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 10 feb 2012, 23:18

da je i marku uložio nek uzme milion ako hoće na tu marku, jer on je Osim, njemu je to dopušteno, jesil sad zadovoljan?

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 10 feb 2012, 23:24

muXmania je napisao/la:da je i marku uložio nek uzme milion ako hoće na tu marku, jer on je Osim, njemu je to dopušteno, jesil sad zadovoljan?
Zadovoljan sam ja svakako. A to što si napisao nije odgovor na pitanje koliko je uložio i koliko je vratio. Te stvari bi morale biti javne. Željo nije privatna firma.

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 10 feb 2012, 23:27

Prinudjen je napisao/la:
muXmania je napisao/la:da je i marku uložio nek uzme milion ako hoće na tu marku, jer on je Osim, njemu je to dopušteno, jesil sad zadovoljan?
Zadovoljan sam ja svakako. A to što si napisao nije odgovor na pitanje koliko je uložio i koliko je vratio. Te stvari bi morale biti javne. Željo nije privatna firma.
bas kao sto je i u ostalim BH klubovima, sve javno..

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 10 feb 2012, 23:27

Prinudjen je napisao/la:
al to ne interesuje nikoga, sve dok ima rezultata, razumiješ, ajd sad mi smo imali strpljenja s tobom nadam se da smo ti fino objasnili, ali sad molim te razguli ne može se ništa pametno pročitati od tebe...

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 10 feb 2012, 23:32

[quote="Prinudjen

Slažem se sa svakom rječju. Samo me zanima koliko je to "koliko hoce". Ljudski je biti znatiželjan. A smatram i da je transparentnost izuzetno bitna.[/quote]

Sigurno bar to znas da je u momentu dolaska ove uprave sa Zujom na celu i Amarom kao sefom strucnog staba jos uvijek u klubu nedostajalo novca.Da bi se napravio nivo kakav je danas moralo se raditi na dovodjenju para...16 igraca je sa Amarovim dolaskom dobilo ispisnicu,a doslo ih je 6-7,to su Lazo,Culum i kompanija...doveo je bolje igrace i trebala je lova da se oni isplacuju.Posto se novac nije mogao tako lako naci i stabilnost kluba nije bila na nivou uopste,sijevale su sudske tuzbe,kao i ovaj porez o kojem se danas toliko prica,sve su to bili problemi koje nije bilo gotovo ni moguce rjesavati.Dok su se trazile pare za ove ostale stvari,Amar je zelio stabilnost bar u ekipi i zelio je da igraci imaju ispunjene sve obaveze.To je i uspio,a uradio je to na taj nacin sto je dio love koja je nedostajala za te namjene on vadio iz svog dzepa da bi bio mir u kuci i da bi mogao isposlovati disciplinu kod igraca koja je kasnije rezultirala titulom prvaka.Dali su jos neki svoj novac,Guso npr...Ne znam ko bi mogao da ti da tacnu cifru osim njega samog...zar to nije dobar potez Amara Osima prema klubu.Zasto mora znaciti da bi on uopste uzeo bilo kakvu kamatu...svoj novac je on vjerovatno do sada vec vratio.I sada klub funkcionise na druge nacine,Dzeko,Bekric,Sehic,Visca,dva puta evropa gdje nisu bile male pare...klub moze nesmetano sada da funkcionise bez pomoci od Amarovih para i Gusinih i bilo cijih drugih...klub Zeljo inace ima oko pola miliona donacija godisnje sa raznih strana,i to je isto velika stvar...vole ljudi Zelju bolan,nije to samo neko pranje novca kako bi odmah i pomislio...
I na kraju kad ovo napisah sve,pitam se kakvog uopste smisla ima ovo tvoje pitanje...ja se mogu sloziti da neko ima kritike,pa i ti da se ne slazes sa mnogim stvarima u i oko kluba i to je sasvim u redu,ovo sto pises oko Bekrica,Zebe,gospodina Marka Topica itd...to je tvoje misljenje i to je sasvim ok,ali mi izgleda kao da hoces da se svadjas ili nesto...pisi bolan ono o sebi pri sebi,daj svoje misljenje,reci kako mislis i sve u redu,evo ja ga prvi postujem,nema nikakvih problema...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 10 feb 2012, 23:43

aleksandar_veliki je napisao/la:
Prinudjen je napisao/la:
Druze, pametan si pa ti ne moram objasnjavati u kakvom drustvu zivimo. Na moju i tvoju zalost ono je nikakvo, pa te stvari o kojima ti govoris jos mnogo vremena nece biti javne ni u Zelji, ni u Velezu, ni u Sirokom, Gosku, Pofalickom i mislim da nema potrebe da temu odvodis na svoj mlin, a meni se cini da je jednostavno zelis unisitit jer svjestan si vrlo dobro da odgovora na tvoja pitanja nema. Zato cu te zamoliti da smanjis dozivljaj jer mnogo je ovih mladji koji se loze na te tvoje postove, a onda si zajedno meni zadajete mnogo posla.
aco, prvo je bilo bekric arogantan,zeba gojazan, savic topic, sad se hvata Osima itd, nije njemu u cilju da normalno diskutuje i to je sve, prica o nekim stvarima koje se desavaju u "normalnima" pravnim drzavama i kao otkrio toplu vodu sto se to desava i kod nas.

on je kao prosvjetljen i otkrio je pravu istinu a mi zivimo u zabludi...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 10 feb 2012, 23:49

boccaccio je napisao/la:klub Zeljo inace ima oko pola miliona donacija godisnje sa raznih strana
Ja znam da je Faruk jedno hiljadu puta napisao kad je dao 100.000 KM bespovratno Želji. Ko su ti koji daju svake godine pola miliona, a da za njih ne znamo? :shock: A da ne plaćaju reklamu tim parama.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 10 feb 2012, 23:50

Prinudjen je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:klub Zeljo inace ima oko pola miliona donacija godisnje sa raznih strana
Ja znam da je Faruk jedno hiljadu puta napisao kad je dao 100.000 KM bespovratno Želji. Ko su ti koji daju svake godine pola miliona, a da za njih ne znamo? :shock: A da ne plaćaju reklamu tim parama.
kike,branko kockica i oliver mlakar

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.