RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

mozak
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la mozak » 23 apr 2011, 21:43

Ma nelupajte..kad nismo gledali utakmicu.
Nama ionako ovi bodovi nista neznace...
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 23 apr 2011, 21:44

Nema potrebe da se ovdje prepucavamo sa njima, svi znamo sta je i kako bilo, gnjev izrazite tako sto cete doci na slijedecu utakmicu i navijati i skakati u kopu cijelu utakmicu. Tako se najbolje rijesavate stresa :mrgreen:

VFC_MO
Kontakt:

Post Postao/la VFC_MO » 23 apr 2011, 21:50

Ne znam sto se ljutite zna se kako to stima na grbavici. Ova utakmica je bila nebitna za nas. Odovic izveo mladu postavu bez 5-6 prvotimaca a nadigrali famoznog Zelju u prvom poluvremenu. Ja sam prezadovoljan igrom i trudom igraca danas. Vodili 2-0 i imao zicer Rovcanin za 3-0 protiv tz prvaka. Samo znao sam da ce se nesto glupo desit cim je izveo Stokica a uveo Skaljica koji niije bek uopste. Jos jednom svaka cast momcima na igri i trudu a Zeljo i Osim su nebitni,eto ih tamo.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 23 apr 2011, 21:50

Nimla_RZ je napisao/la:Kako mi je krivo što ste izgubili, al evo vidi se da im je lagano dati gol na Grbavici u zadnje 3 tekme.
Odlično igrate u ovom drugom dijelu, samo tako nastavite.
Pozdrav iz Zenice ;)
hvala brate,
halal bodovi i zeba. :)

mi smo koliko toliko muški odigrali sa ovom mladom ekipom, možda ne do kraja ali bože moj
ne treba očajavati, pokazali smo da možemo.
to je najvažnije!!!
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 23 apr 2011, 21:52

VFC_MO je napisao/la:Ne znam sto se ljutite zna se kako to stima na grbavici. Ova utakmica je bila nebitna za nas. Odovic izveo mladu postavu bez 5-6 prvotimaca a nadigrali famoznog Zelju u prvom poluvremenu. Ja sam prezadovoljan igrom i trudom igraca danas. Vodili 2-0 i imao zicer Rovcanin za 3-0 protiv tz prvaka. Samo znao sam da ce se nesto glupo desit cim je izveo Stokica a uveo Skaljica koji niije bek uopste. Jos jednom svaka cast momcima na igri i trudu a Zeljo i Osim su nebitni,eto ih tamo.
Niko ne osporava vasu igru, i jeste nas nadigrali, to stoji! Ja sam bio na utakmici i sve sam vidio! Da ste pokradeni nebi se slozio jer je kriterij na Grbavici uvijek 50 % : 50 %, sto znaci da ste bili prisebniji i da ste imali srece mogli ste nas zgaziti a isto tako da ste se orjenitisali poslije 2:0 na bunker mogli ste otici kuci u Mostar neporazeni i sa punim plijenom! Zeljo je izvrsio pritisak na vasu ekipu u drugom poluvremenu sto je bilo i ocekivano, a mladi momci u vasem sastavu to nisu izdrzali. Pozdrav i sretno u nastavku ;)

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 23 apr 2011, 21:57

Pirke_TM87 je napisao/la:
VFC_MO je napisao/la:Ne znam sto se ljutite zna se kako to stima na grbavici. Ova utakmica je bila nebitna za nas. Odovic izveo mladu postavu bez 5-6 prvotimaca a nadigrali famoznog Zelju u prvom poluvremenu. Ja sam prezadovoljan igrom i trudom igraca danas. Vodili 2-0 i imao zicer Rovcanin za 3-0 protiv tz prvaka. Samo znao sam da ce se nesto glupo desit cim je izveo Stokica a uveo Skaljica koji niije bek uopste. Jos jednom svaka cast momcima na igri i trudu a Zeljo i Osim su nebitni,eto ih tamo.
Niko ne osporava vasu igru, i jeste nas nadigrali, to stoji! Ja sam bio na utakmici i sve sam vidio! Da ste pokradeni nebi se slozio jer je kriterij na Grbavici uvijek 50 % : 50 %, sto znaci da ste bili prisebniji i da ste imali srece mogli ste nas zgaziti a isto tako da ste se orjenitisali poslije 2:0 na bunker mogli ste otici kuci u Mostar neporazeni i sa punim plijenom! Zeljo je izvrsio pritisak na vasu ekipu u drugom poluvremenu sto je bilo i ocekivano, a mladi momci u vasem sastavu to nisu izdrzali. Pozdrav i sretno u nastavku ;)
Pokusaj slijedeci put biti malo vise objektivniji :lol: :lol: :lol:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 apr 2011, 22:01

Necu da komentarisem jer nisam vidio isjecke a kamoli gledao utakmicu.
Ali kako god, prednost od 2-0 gubi ekipa koja se uplasi pobjede u zadnjih 20 min pa da je ne znam kakvo sudjenje bilo.
A komentarisat cu isto cim pogledam sportski pregled.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

LOPATA
Kontakt:

Post Postao/la LOPATA » 23 apr 2011, 22:10

Brato nemojte zajebavat, možda i nije toliko strašno, hebaji ga mlada nam je ekipa igrali smo bunker a znate da čim se naši zatvore odma primaju golove :( Dok vidimo sažetke komentarisat ćemo :D

P.S. svaka čast našoj omladini, ovo se odavno trebalo gurat u prvi tim
Sretno Abidal :´(

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 23 apr 2011, 22:23

ma izbjegavaju to pitanje, lakse im reci da su pokradeni
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 23 apr 2011, 22:26

harishp je napisao/la:
nem73 je napisao/la:
RAM - 1922 je napisao/la:bruka i sramota !! koliko je uplaceno para na poluvremenu ????
mene je ovoga najviše strah.
prečudan je ovo scenarijo danas bio!!! :o

bilo kako bilo, štrumfovima i štrumfetama,
te naravno i zebi egzekutoru čestitka na osvojenim bodovima!!!

halal
Ima li halala i za Skiljica pardon Skaljica. :lol:
nisi ti mene skonto tobra, halal za zebu i go iz ofsajda(ako je kako tvrde ljudi)

a ostalo je do nas(ako je)!

kontaš sad?!!
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 23 apr 2011, 22:37

Pratim snimku tekme, pa ću vam prenijet kako je bilo, vozdra...

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 23 apr 2011, 22:41

Velez mi je nakon Zelje najbolji klub u Bosni al sam veceras procito toliko loseg od ljudi koji (predpostavljam) uopste nisu bili na tekmi i nemaju blage veze. Psovke takodjer, nista novo al zalosno citati. Nadam se da ce te iduce sezone biti jos bolji i borit se za Evropu a za ove ostale uopste nemam rijeci jer nisam ovdje da izazivam nit provociram kao mnogi, ne samo iz Velezovog foruma.

Cestitke na dobroj tekmi i nadam se kao sto sam vec spomeno da ce te i vi iduce sezone izac u Evropu, naravno zajedno sa Zeljom! :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 23 apr 2011, 22:46

sajo10 je napisao/la:Velez mi je nakon Zelje najbolji klub u Bosni al sam veceras procito toliko loseg od ljudi koji (predpostavljam) uopste nisu bili na tekmi i nemaju blage veze. Psovke takodjer, nista novo al zalosno citati. Nadam se da ce te iduce sezone biti jos bolji i borit se za Evropu a za ove ostale uopste nemam rijeci jer nisam ovdje da izazivam nit provociram kao mnogi, ne samo iz Velezovog foruma.

Cestitke na dobroj tekmi i nadam se kao sto sam vec spomeno da ce te i vi iduce sezone izac u Evropu, naravno zajedno sa Zeljom! :)
a nema sranja sa druge strane na naš račun?
sve čista desetka, realno i objektivno?!!

ja lićno volim uvijek prvo ispred svoga praga!!!

dosta se i ja sranja načitah, subjektivnog naravno...
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 23 apr 2011, 22:50

ne znam, evo tekme na tv dva gola iz prekida i niste centra presli, ali su se nasli objektivni mostarci i zenicani da psuju itd itd...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 23 apr 2011, 22:54

nick je napisao/la:ne znam, evo tekme na tv dva gola iz prekida i niste centra presli, ali su se nasli objektivni mostarci i zenicani da psuju itd itd...

aj malo iskuliraj?!!

dosta se huškača većeras već javilo!

dosta pumpanja- zdravo bodovi, idemo dalje.

vama sretno, nama također!
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 apr 2011, 23:04

VAM je napisao/la:znao sam da skidate gaće na šugavici,ali moglo je malo diskretnije.zaista ste mi nekad bili ok klub,ali stvarno ste se popisali sami na sebe

Tvoje nam misljenje veoma stresan teret predstavlja, prosto ne znamo kako cemo spavati jer tebi Velez kao nije vise ok. Ajde voz s tobom pricom Broza ti.
A i vi vise sta ste svi navalili, ko nije gledao utakmicu nek udune i saceka pregled pa onda komentarise.
Isto ste kakva djeca.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 23 apr 2011, 23:08

Nemoj me Nem73 zayebavati ,majke ti tvoje :x :twisted: na qurac mi to više ide...trebali ste zabiti još dva gola i to na 2-0, da bude 4-0 ,Šeha je skinuo Rovcaninu šut...a vi ste se valjali 30 minuta vremena, pa ne može više tako...niko vam nije kriv osim vas samih što ste dozvolili 3 gola u 15 minuta i još ga sami sebi zabili...nemoj me zayebavati, kakve crne price o sudijama i ta sranja, to je smiješno do bola...sudija je bila sasvim OK, svirao vam je svaki faul ,da Bogdo ovakav nama sudi na gostovanjima...svak živ može pobjediti Želju na Grbavici, što su pokazali i SLoboda i Široki i pitari prošle godine, i Čelik i vi veceras i ko sve ne...zato što se može igrati na Grbavici uvijek.
Nemojte me nervirati sa tim pricama, dosta više te price...ne može se to citati :evil: :oops:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 23 apr 2011, 23:09

Biće gusto biće 0-2 ... :lol: O vasem valjanju sta reći nego FUJ

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 23 apr 2011, 23:10

Da ne povjerujes prije tekme to slike po forumu to prijatelji braca ovo ono posle tekme samo vidis psuju Zelju drazi im borac...vrjedjaju..Tragikomedija prava hahahhahah :lol:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 23 apr 2011, 23:13

Ad0 je napisao/la:Da ne povjerujes prije tekme to slike po forumu to prijatelji braca ovo ono posle tekme samo vidis psuju Zelju drazi im borac...vrjedjaju..Tragikomedija prava hahahhahah :lol:
Dvolicnost FUJ

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.