Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Može li se nekom čarlamom na Samsung mini S3 nabaciti Android 4.4.4?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
http://forum.xda-developers.com/galaxy- ... evelopmentHigh je napisao/la:Može li se nekom čarlamom na Samsung mini S3 nabaciti Android 4.4.4?
Biraj.

Jel to zbog pokemona ?High je napisao/la:Može li se nekom čarlamom na Samsung mini S3 nabaciti Android 4.4.4?

FORZA MARŠAL !!!
Hvala, probat ću danas.BordoArmy88 je napisao/la:http://forum.xda-developers.com/galaxy- ... evelopmentHigh je napisao/la:Može li se nekom čarlamom na Samsung mini S3 nabaciti Android 4.4.4?
Biraj.

Ma jeste, ali ako ne može na ovaj mobitel, recite mi.hodža je napisao/la:Jel to zbog pokemona ?High je napisao/la:Može li se nekom čarlamom na Samsung mini S3 nabaciti Android 4.4.4?

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Illmatic09
- Kontakt:
Zna li neko dobru aplikaciju za vrijeme? Znam da većina nije pouzdana, ali možda postoji jedna koja približno prikazuje kakva je situacija.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa kako im se dalo to praviti kad već postoji hrpa weather aplikacija na androidu, i dosta njih ima jako dobrih
Uzimaj ako već nisi do sad. Telefon grmi.Donnie Darko je napisao/la:Samsung Galaxy J5? Isplatil se uzeti ovo?

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nisam, trebao sam, ali nestalo im telefona. Jutros je pala narudžba, trebao bi početkom sljedeće sedmice doći, pa ćemo vidjetiKaunas je napisao/la:Uzimaj ako već nisi do sad. Telefon grmi.Donnie Darko je napisao/la:Samsung Galaxy J5? Isplatil se uzeti ovo?

Kako aktivirati 3G (Telecomov) na Iphone? Poslao sam prijavu na 0611100, ali opet ne može. Treba li se nešto ručno postaviti?
Pokusaj poslati "postavke" na taj isti broj. Ako ne bude moglo, nazovi 1444 pa ce ti oni poslati. Ukucavao ti internet je l' i ne moze (mislim na ono od 0.50KM i vise)?
Ma jeste, ali suludo skida kredit, tj. ne prođe aktiviranje. Na internetu sam našao ovo:Federer17 je napisao/la:Pokusaj poslati "postavke" na taj isti broj. Ako ne bude moglo, nazovi 1444 pa ce ti oni poslati. Ukucavao ti internet je l' i ne moze (mislim na ono od 0.50KM i vise)?
Ukoliko mobilni telefon ne podržava automatsku konfiguraciju, telefon možete ručno podesiti koristeći detaljne upute:
Manuelno podešavanje GPRS pristupa za mobilne telefone, PC računar ili laptop
APN: (active.bhmobile.ba)
IP Adresa: 195.222.056.041 (nije potrebno za PC i laptop)
PORT/PROXY: 8080 ili 9201 (zavisno od modela mobilnog telefona i nije potrebno za PC i laptop)
Username: Ostaviti prazno
Password: Ostaviti prazno
Home page: wap.bhmobile.ba (nije potrebno za PC i laptop)
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Bio danas u BH Telecomu, situacija gora nego prije kad sam isao u februaru
Ljudi nemaju telefona, na stranici G4, G3 a ni u jednim direkcijama nema telefona, svi samsunzi nestali, ne zna se ni kad ce doci, dakle mozes naruciti telefon i cekati 7 dana, mjesec pa i 3 mjeseca.
Razocaran sam jako telekomom, nista dok se ovo ne privatizuje, a da ne pricam o cijenama telefona.
Sent from my E6653 using Tapatalk
Ljudi nemaju telefona, na stranici G4, G3 a ni u jednim direkcijama nema telefona, svi samsunzi nestali, ne zna se ni kad ce doci, dakle mozes naruciti telefon i cekati 7 dana, mjesec pa i 3 mjeseca.
Razocaran sam jako telekomom, nista dok se ovo ne privatizuje, a da ne pricam o cijenama telefona.
Ma dobro je, popravljaju se opet. Makar su nasi
I ja se kontam bil uzeo 930, il cu ostati sa 920 i 630 do izlaska giganta

Mia San Mia
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja sam bio prošli ponedeljak kod nas u pošti, ljudi su imali 7 ili 8 telefona u ponudi.QUARESMA 18<<< je napisao/la:Bio danas u BH Telecomu, situacija gora nego prije kad sam isao u februaru
Ja sam naručio Galaxy J5, zvala me žena kaže doći će iza nedelje. Sad, kad će biti to iza nedelje vidjet ćemo

-
- Kontakt:
Zasto kod nas jos uvijek nema 4G mreze ?
Zbog analognog signala TV-a, on i 4G koriste iste frekvencije
@High
Na iPhoneu je po defaultu iz nekog razloga APN blic.net, namjesti da je active.bhmobile.ba i radiće ti net
@High
Na iPhoneu je po defaultu iz nekog razloga APN blic.net, namjesti da je active.bhmobile.ba i radiće ti net
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ako možeš čekati onda čekaj, jer ne zna se kad će ih izbaciti, ja mislim da će samo najaviti konkretan datum kad će izbaciti telefone.R32 je napisao/la:Ma dobro je, popravljaju se opet. Makar su nasi![]()
ako mozes ugrabiti 930 za nisku cijenu, bolje idi na tu varijantu, 930 je jako dobar fontele, w10 bi trebao mnogo bolje raditi na njemu nego na 920
Pa i ja imam isto razmisljanje, jer sam sa 920 bas prezadovoljan, 630 opravdava broj, poprilicno je iza 920 ali nije losa opet.
Ali 920 sve moje potrebe ispunjava.
Ima mi i Note 2,3 na raspolaganju, ali kako god ja se ne pronalazim u tim telefonima.
A Nokia sta god odluci ja sam uz njih
Al cu sigurno pored sacuvati i Nokia Lumie neke
Ali 920 sve moje potrebe ispunjava.
Ima mi i Note 2,3 na raspolaganju, ali kako god ja se ne pronalazim u tim telefonima.
A Nokia sta god odluci ja sam uz njih

Al cu sigurno pored sacuvati i Nokia Lumie neke

Mia San Mia