[youtube][/youtube]
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Kolika se ovdje digla strka oko toga sto trener golmana ne putuje sa ekipom u Katar,a golman nam najsvjetlija tacka na ovom prvenstvu.
BosnaE
Danas definitivno ide apaurin prije utakmice
Momci hajde odigrajte ovu tekmu kako najbolje znate i umijete, i posljednji atom snage na teren

Momci hajde odigrajte ovu tekmu kako najbolje znate i umijete, i posljednji atom snage na teren
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.
Carpe diem!
Carpe diem!
Auuuuuuuuuuu svaka cast za Karacice.thulkazal je napisao/la:Evo još jedan odličan tekst o Karačićima:
u utakmicu krenuti namzano i sa pomnim proučavanjem Vladaoca od Nidža M. još dok se rukuju treba dobaciti otrovnu strelicu. da se ne lažemo ljudi jesu sjajna reprezentacija, ali labilna u pm, lako planu i sagore..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- legenda reala
- Kontakt:
ma nemoguće,mnogo izlazaka sitnih prekršaja itd., odbrana 3:3 je dobra odbrana kad igraš protiv Njemačke iz ere Hensa i Glandorfa, pa i protiv ove naše bekovske linije, protiv ostalih to ne pije vodeVirtu4l je napisao/la:Ne mogu oni čitav meč igrati tu odbranu, mislim da je to fizički nemoguće izdržati, ali krila bi to trebala rješavati ulascima na drugog pivota.legenda reala je napisao/la:Ništa, moramo probati trčati danas, na ovu odbranu bi krila trebala imati glavnu ulogu, moraju sve pogoditi danas + moramo koristiti brzi centar
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- kupus army
- Kontakt:
Bgm ce tesko danasbiti,ova njihova odbrana nama ne odgovara,tu moraju krila i pivoti da budu na visini zadatka,da ulaze na crtu,moramo trcati kao nikad i batinati se s njima.Onaj njihov desni bek je fantastican,ali imamo i mi Trzu tu da ga zaustavi,ako kriterijum bude jaci,onda i njima to ne odgovara.Mislim da sve ovisi u otvaranju utakmice,ako Bog da i mi povedemo,kod njih ce se stvoriti ogromna nervoza i to bi trebalo ici u nasu korist.Idemo jako,pa sta bude.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
za mec pred tunisa vrazalic je izjavio da ce iz inata sve kriticare utisati 
- samo_lijevo
- Kontakt:
Evo odlicnog protivnika za Terzica i Vranjesa.
Samo da Terza ne dobije rano 2 iskljucenja.
Dobijamo danas Tunisa,oni su psihicki nestabilniji od nas.Krila ce danas pokazati sta mogu.
Dobijamo danas Tunisa,oni su psihicki nestabilniji od nas.Krila ce danas pokazati sta mogu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Ko sudi danas?
Ako budu one sudije iz prve tekme bit ce iskljucenja ko u prici,Tunizani ubise.
Imal koji program.na 13,16 ili 19 satelit,da pradit prijenos ??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nisu samo prve sudije. Sve sudije na svjetskom su dobile naredjenje da sude puno vise iskljucenja (kao ucinit ce rukomet zanimljivijim jer ce padati puno vise golova). mada, po meni, cista glupost..unistise rukomet s tim potezom. Smiješno šta rade...juanitomaravillaa je napisao/la:Ko sudi danas?
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Ja se iskreno nadam da će je igrati, sve osim 6-0 je dobro po nas, mi na 6-0 nemamo šanse protiv njihove odbrane, nemamo beka koji će to razbiti, a krila ponovo ne bi postojala.legenda reala je napisao/la:ma nemoguće,mnogo izlazaka sitnih prekršaja itd., odbrana 3:3 je dobra odbrana kad igraš protiv Njemačke iz ere Hensa i Glandorfa, pa i protiv ove naše bekovske linije, protiv ostalih to ne pije vode
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Budemo li onako bacali kontre kako znamo i pravili glupe faulove kao Prce,kad se nagurava na protivnickoj polovici i dobije bezveze 2 minute,a to uvijek radi,mislim da nemamo sanse... Fizicki su jači od nas! A ne vjerujem da ce grijesit ni u pola ko mi... Al eto opet se nadat najboljem

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
POMOZIII BOŽEEE !

-
jasko_juve
- Kontakt:
20 ljudi je mogao nas savez poslat tamo,sve placeno da prati nasu repku,navija.. a nas savez posalje Niksica,zenu njegovu i jednog njegovog savjetnika a dok Island il Francuska su poslali ljude koji su radili volonterski u fan shopovima ili one najbolje i najvatrenije navijace. Dobri smo mi,yebo ti nas.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
O čemu ti momčino, pa da nas Katar nije zvao na ovaj turnir, ko zna da li bi uopšte imali para za odlazak na SP, bilo bi povuci potegni.jasko_juve je napisao/la:20 ljudi je mogao nas savez poslat tamo,sve placeno da prati nasu repku,navija.. a nas savez posalje Niksica,zenu njegovu i jednog njegovog savjetnika a dok Island il Francuska su poslali ljude koji su radili volonterski u fan shopovima ili one najbolje i najvatrenije navijace. Dobri smo mi,yebo ti nas.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- storm_raider
- Kontakt:
Protiv Irana sam na poluvremenu najavio preokret, a protiv Austrije i Makedonije pisao da cemo izgubiti, pa bih volio da nastavim sa pogadjanjima. Danas dobijamo i pokazat cemo zube prgavim Tunizanima.

Sport je lijek za tijelo i duh.
Šteta što neću moći gledati utakmicu, iako možda stignem na drugo poluvrijeme. Drago mi je da smo se koliko-toliko trznuli nakon one debitantne utakmice protiv Irana i da se, zahvaljujući Buriću, Malinoviću i sličnim, možemo nadati pobjedi i drugom krugu. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Zadnja izmjena: newton_heath_lyr, dana/u 21 jan 2015, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
BosnaE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.