Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Miske10
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Miske10 » 03 maj 2013, 22:31

Majstore,cestitam tebi i momciluku Sei rusilcu.Decko izrasta u vrhunskog igraca.Samo mu reci da se fata Capljine i kad zavrsi nek svrati na okupljanje 24 da upozna raju.Reci mu da su momci inace legende ;)

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 04 maj 2013, 02:22

hvala momci sto bodrite momka momak je legenda rasturao je cijele utakmice igrao kao veteran kapiten schalkea

slika
draxler njegov drugi najbolji drug

slika
seo paša

seo je ocito miralem pjanic odbrane onakav status koji je imao pjanic u lyon sa 19 godina tako ga ima kolasinac u schalke momak je rusilac

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 04 maj 2013, 03:21

sta je sa Bicakcicem hoce li nj prodati i da li on uopste igra

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 04 maj 2013, 08:50

ljudino nije samo da igra nego je i proglasen najbolji defanzivni igrac cvajte inace je jaran kolasinca ta dvojica ce biti vrh evropskog fudbala sto se tice odbrana u narednih 5-6 godina

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 04 maj 2013, 11:18

Gusar1995 je napisao/la:sta je sa Bicakcicem hoce li nj prodati i da li on uopste igra
Pa nije imao 1 sekunde izostanka iz prvih 11 u cijeloj sezoni....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 04 maj 2013, 12:20

KOLASINAC je napisao/la:ljudino nije samo da igra nego je i proglasen najbolji defanzivni igrac cvajte inace je jaran kolasinca ta dvojica ce biti vrh evropskog fudbala sto se tice odbrana u narednih 5-6 godina
Šta 5,6? Ja od rušioca očekujem vladavinu barem narednih 15 godina, k'o Maldini.

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 04 maj 2013, 12:23

voltron30 je napisao/la:
KOLASINAC je napisao/la:ljudino nije samo da igra nego je i proglasen najbolji defanzivni igrac cvajte inace je jaran kolasinca ta dvojica ce biti vrh evropskog fudbala sto se tice odbrana u narednih 5-6 godina
Šta 5,6? Ja od rušioca očekujem vladavinu barem narednih 15 godina, k'o Maldini.
aferim

mislio sam da postigne takav talent negdje u 5-6 godina a nakon toga kad bude 24-25 ce biti legenda za 15 godina a to bas u schalke-u momak obozava klub i sa njim ce jedan dan pobjedit bundesligu sa draxlerom howedesom i ostalim bice to veci klub i od dortmunda inace da te podsjetim njegovo ime sead kolašinac procitaj unazad

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 04 maj 2013, 12:39

neće se rušilac predavat , do 40 i prve godine će igrat , u Šalkeu naravno, kao Zanetti , bit će kapiten tamo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 maj 2013, 12:43

viKK je napisao/la:neće se rušilac predavat , do 40 i prve godine će igrat , u Šalkeu naravno, kao Zanetti , bit će kapiten tamo.
Spahić isto može još 6-7 godina na ovom nivou ko od šale, to su takvi igrači ;)

A Kolašinac ako ostane narednih deset godina u Schalkeu sigurno je da će postati i kapiten, on je njihovo "dijete" i Švabo će to znati cijeniti ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 04 maj 2013, 12:45

viKK je napisao/la:neće se rušilac predavat , do 40 i prve godine će igrat , u Šalkeu naravno, kao Zanetti , bit će kapiten tamo.
ma procitao si mi usta snaga rusilca samo mogu vidjeti u zanettija jedini on seo ce imati 600 utakmica za salke a za bosnu 150+ prije nego da napuni 40 godina

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 04 maj 2013, 13:34

legenda reala je napisao/la:

A Kolašinac ako ostane narednih deset godina u Schalkeu sigurno je da će postati i kapiten, on je njihovo "dijete" i Švabo će to znati cijeniti ;)
kako kad je prije schalke-a igrao za karsrluhe, stuttgart i hoffenheim, a mislim da je u ovom prvom i zapoceo karijeru ?

Nek me majstor ispravi ako grijesim
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 04 maj 2013, 13:36

http://www.jutarnji.hr/-halilovica-zove ... u/1100787/" onclick="window.open(this.href);return false;

sapunici je došao kraj

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 04 maj 2013, 13:39

Sasvim korektna odluka (ukoliko je intervju istinit) . Prerano jeste , ali ako Alen to hoće , onda je u redu . Međutim , vrlo nekorektno od strane njegovog oca , koji je odjednom postao veliki hrvat . Neću započinjati raspravu , ali da kažem također da je možda priča oko Halilovića i prenapuhana od strane medija ... Čuj balkanski Messi .Fudbaler kao Messi se nikad neće opet rodit , a Halilović sigurno nije to čime ga drugi nazivaju.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 04 maj 2013, 13:44

viKK je napisao/la:Sasvim korektna odluka (ukoliko je intervju istinit) . Prerano jeste , ali ako Alen to hoće , onda je u redu . Međutim , vrlo nekorektno od strane njegovog oca , koji je odjednom postao veliki hrvat . Neću započinjati raspravu , ali da kažem također da je možda priča oko Halilovića i prenapuhana od strane medija ... Čuj balkanski Messi .Fudbaler kao Messi se nikad neće opet rodit , a Halilović sigurno nije to čime ga drugi nazivaju.
od pocetka sam govorio da je midjski napuhano,talenat jeste ali to nije dovoljno da se bude igracina,hcoel biti to niko ne zna.Odnjega i njegeovom oca nista nije nekorektno jer nikada nisu izjavili za koga ce igrati ako to zasuluzi,i mediji su tu odradili svoje bosanski mediji vuku na svoju straanu s izmisljenim izajvama hrvatski na svoju,na kraju mali postane interesatna prica poila godien ni kriv ni duzan i dobi medijiski prostor i ako ga toliko nezasluzuje ni talentom ni igrama,jer pored njega ima jednako talentiranih i kvalitetnih malaca

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 04 maj 2013, 13:46

Papastathopoulos je napisao/la:

kako kad je prije schalke-a igrao za karsrluhe, stuttgart i hoffenheim, a mislim da je u ovom prvom i zapoceo karijeru ?

da upravu si naso sam ga bas kad je igrao u mladim kategorijama stuttgarta cesto smo se druzili a on je bio i dobar jaran sa bicakcicem ali bogami je za schalke najvise napredovao ovaj danasnji trener schalke-a jens keller je bio njegov trener u mladim selekcijama ne samo u schalkeu nego i u stuttgartu pratio ga covjek otkako je bio 16 godina najvise poznaje i obozava sea i draxlera to mozes cuti od navijaca schalkea a za halilovica ako prihvati poziv bice najveca p1cka kad opet dodje u bosnu sa familijom ljudi ce bacat kamene na njega

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 04 maj 2013, 14:25

Vrlo brzo ce se zavrsiti saga o tome za koga ce igrati mali Halilovic.Naime,za kvalifikacijsku utakmicu protiv Skotske,dobice poziv Igora Stimca.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 04 maj 2013, 14:26

jozinho je napisao/la:http://www.jutarnji.hr/-halilovica-zove ... u/1100787/

sapunici je došao kraj
jedva cekam da vidim hoce li se odazvati...sta god odluci, njegova stvar i sretno mu kako god...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 maj 2013, 14:28

Papastathopoulos je napisao/la: kako kad je prije schalke-a igrao za karsrluhe, stuttgart i hoffenheim, a mislim da je u ovom prvom i zapoceo karijeru ?

Stavio sam navodnik upravo zbo toga, s njima je osvojio juniorsku Bundesligu, oni su ga promovisali u prvotimca Schalke, i njihovo je dijete, Stutgart-Hofa i ostali mogu pjevati borbene ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 04 maj 2013, 14:33

Papastathopoulos je napisao/la: kako kad je prije schalke-a igrao za karsrluhe, stuttgart i hoffenheim, a mislim da je u ovom prvom i zapoceo karijeru ?

Stavio sam navodnik upravo zbo toga, s njima je osvojio juniorsku Bundesligu, oni su ga promovisali u prvotimca Schalke, i njihovo je dijete, Stutgart-Hofa i ostali mogu pjevati borbene ;)
netacno buraz ;) mogli su oni njega promovisati i mogao je osvojiti s njima i LP, al on je dijete karsrluhe-a ;) od 2001 do 2009 tamo bio pa ti sam skontaj...

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 04 maj 2013, 14:34

jozinho je napisao/la:http://www.jutarnji.hr/-halilovica-zove ... u/1100787/

sapunici je došao kraj
Kakvoj sapunici. Ko ti je rekao da ce se odazvati?

Stimac ce ga samo pozivom udaljiti od HR reprezentacije, jer momak dok ne napuni 18 nece se nikom odazvati.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, bhfanatic14, CAGarfia, DanijelTZ, legendarnadruga, Poligon10, Venom i 79 gostiju.