Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Majstore,cestitam tebi i momciluku Sei rusilcu.Decko izrasta u vrhunskog igraca.Samo mu reci da se fata Capljine i kad zavrsi nek svrati na okupljanje 24 da upozna raju.Reci mu da su momci inace legende 

hvala momci sto bodrite momka momak je legenda rasturao je cijele utakmice igrao kao veteran kapiten schalkea

draxler njegov drugi najbolji drug

seo paša
seo je ocito miralem pjanic odbrane onakav status koji je imao pjanic u lyon sa 19 godina tako ga ima kolasinac u schalke momak je rusilac

draxler njegov drugi najbolji drug

seo paša
seo je ocito miralem pjanic odbrane onakav status koji je imao pjanic u lyon sa 19 godina tako ga ima kolasinac u schalke momak je rusilac
sta je sa Bicakcicem hoce li nj prodati i da li on uopste igra
ljudino nije samo da igra nego je i proglasen najbolji defanzivni igrac cvajte inace je jaran kolasinca ta dvojica ce biti vrh evropskog fudbala sto se tice odbrana u narednih 5-6 godina
Pa nije imao 1 sekunde izostanka iz prvih 11 u cijeloj sezoni....Gusar1995 je napisao/la:sta je sa Bicakcicem hoce li nj prodati i da li on uopste igra
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Šta 5,6? Ja od rušioca očekujem vladavinu barem narednih 15 godina, k'o Maldini.KOLASINAC je napisao/la:ljudino nije samo da igra nego je i proglasen najbolji defanzivni igrac cvajte inace je jaran kolasinca ta dvojica ce biti vrh evropskog fudbala sto se tice odbrana u narednih 5-6 godina
aferimvoltron30 je napisao/la:Šta 5,6? Ja od rušioca očekujem vladavinu barem narednih 15 godina, k'o Maldini.KOLASINAC je napisao/la:ljudino nije samo da igra nego je i proglasen najbolji defanzivni igrac cvajte inace je jaran kolasinca ta dvojica ce biti vrh evropskog fudbala sto se tice odbrana u narednih 5-6 godina
mislio sam da postigne takav talent negdje u 5-6 godina a nakon toga kad bude 24-25 ce biti legenda za 15 godina a to bas u schalke-u momak obozava klub i sa njim ce jedan dan pobjedit bundesligu sa draxlerom howedesom i ostalim bice to veci klub i od dortmunda inace da te podsjetim njegovo ime sead kolašinac procitaj unazad
neće se rušilac predavat , do 40 i prve godine će igrat , u Šalkeu naravno, kao Zanetti , bit će kapiten tamo.
- legenda reala
- Kontakt:
Spahić isto može još 6-7 godina na ovom nivou ko od šale, to su takvi igračiviKK je napisao/la:neće se rušilac predavat , do 40 i prve godine će igrat , u Šalkeu naravno, kao Zanetti , bit će kapiten tamo.

A Kolašinac ako ostane narednih deset godina u Schalkeu sigurno je da će postati i kapiten, on je njihovo "dijete" i Švabo će to znati cijeniti

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ma procitao si mi usta snaga rusilca samo mogu vidjeti u zanettija jedini on seo ce imati 600 utakmica za salke a za bosnu 150+ prije nego da napuni 40 godinaviKK je napisao/la:neće se rušilac predavat , do 40 i prve godine će igrat , u Šalkeu naravno, kao Zanetti , bit će kapiten tamo.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
kako kad je prije schalke-a igrao za karsrluhe, stuttgart i hoffenheim, a mislim da je u ovom prvom i zapoceo karijeru ?legenda reala je napisao/la:Spahić isto može još 6-7 godina na ovom nivou ko od šale, to su takvi igračiviKK je napisao/la:neće se rušilac predavat , do 40 i prve godine će igrat , u Šalkeu naravno, kao Zanetti , bit će kapiten tamo.![]()
A Kolašinac ako ostane narednih deset godina u Schalkeu sigurno je da će postati i kapiten, on je njihovo "dijete" i Švabo će to znati cijeniti
Nek me majstor ispravi ako grijesim
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
http://www.jutarnji.hr/-halilovica-zove ... u/1100787/" onclick="window.open(this.href);return false;
sapunici je došao kraj
sapunici je došao kraj
Sasvim korektna odluka (ukoliko je intervju istinit) . Prerano jeste , ali ako Alen to hoće , onda je u redu . Međutim , vrlo nekorektno od strane njegovog oca , koji je odjednom postao veliki hrvat . Neću započinjati raspravu , ali da kažem također da je možda priča oko Halilovića i prenapuhana od strane medija ... Čuj balkanski Messi .Fudbaler kao Messi se nikad neće opet rodit , a Halilović sigurno nije to čime ga drugi nazivaju.
od pocetka sam govorio da je midjski napuhano,talenat jeste ali to nije dovoljno da se bude igracina,hcoel biti to niko ne zna.Odnjega i njegeovom oca nista nije nekorektno jer nikada nisu izjavili za koga ce igrati ako to zasuluzi,i mediji su tu odradili svoje bosanski mediji vuku na svoju straanu s izmisljenim izajvama hrvatski na svoju,na kraju mali postane interesatna prica poila godien ni kriv ni duzan i dobi medijiski prostor i ako ga toliko nezasluzuje ni talentom ni igrama,jer pored njega ima jednako talentiranih i kvalitetnih malacaviKK je napisao/la:Sasvim korektna odluka (ukoliko je intervju istinit) . Prerano jeste , ali ako Alen to hoće , onda je u redu . Međutim , vrlo nekorektno od strane njegovog oca , koji je odjednom postao veliki hrvat . Neću započinjati raspravu , ali da kažem također da je možda priča oko Halilovića i prenapuhana od strane medija ... Čuj balkanski Messi .Fudbaler kao Messi se nikad neće opet rodit , a Halilović sigurno nije to čime ga drugi nazivaju.
da upravu si naso sam ga bas kad je igrao u mladim kategorijama stuttgarta cesto smo se druzili a on je bio i dobar jaran sa bicakcicem ali bogami je za schalke najvise napredovao ovaj danasnji trener schalke-a jens keller je bio njegov trener u mladim selekcijama ne samo u schalkeu nego i u stuttgartu pratio ga covjek otkako je bio 16 godina najvise poznaje i obozava sea i draxlera to mozes cuti od navijaca schalkea a za halilovica ako prihvati poziv bice najveca p1cka kad opet dodje u bosnu sa familijom ljudi ce bacat kamene na njegaPapastathopoulos je napisao/la:kako kad je prije schalke-a igrao za karsrluhe, stuttgart i hoffenheim, a mislim da je u ovom prvom i zapoceo karijeru ?legenda reala je napisao/la:Spahić isto može još 6-7 godina na ovom nivou ko od šale, to su takvi igračiviKK je napisao/la:neće se rušilac predavat , do 40 i prve godine će igrat , u Šalkeu naravno, kao Zanetti , bit će kapiten tamo.![]()
Vrlo brzo ce se zavrsiti saga o tome za koga ce igrati mali Halilovic.Naime,za kvalifikacijsku utakmicu protiv Skotske,dobice poziv Igora Stimca.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
jedva cekam da vidim hoce li se odazvati...sta god odluci, njegova stvar i sretno mu kako god...
- legenda reala
- Kontakt:
Stavio sam navodnik upravo zbo toga, s njima je osvojio juniorsku Bundesligu, oni su ga promovisali u prvotimca Schalke, i njihovo je dijete, Stutgart-Hofa i ostali mogu pjevati borbenePapastathopoulos je napisao/la: kako kad je prije schalke-a igrao za karsrluhe, stuttgart i hoffenheim, a mislim da je u ovom prvom i zapoceo karijeru ?

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
netacno burazlegenda reala je napisao/la:Stavio sam navodnik upravo zbo toga, s njima je osvojio juniorsku Bundesligu, oni su ga promovisali u prvotimca Schalke, i njihovo je dijete, Stutgart-Hofa i ostali mogu pjevati borbenePapastathopoulos je napisao/la: kako kad je prije schalke-a igrao za karsrluhe, stuttgart i hoffenheim, a mislim da je u ovom prvom i zapoceo karijeru ?

Kakvoj sapunici. Ko ti je rekao da ce se odazvati?
Stimac ce ga samo pozivom udaljiti od HR reprezentacije, jer momak dok ne napuni 18 nece se nikom odazvati.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Trenutno korisnika/ca: 231983, bhfanatic14, CAGarfia, DanijelTZ, legendarnadruga, Poligon10, Venom i 79 gostiju.