Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
EE yebo ga mrva
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Stao mi stream samo sam vidio sjedi na terenu i izaso,,, je li ko vidio sta se desilo?
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
-
- Kontakt:
Hamstring je u pitanju.moze bit preventiva, moze bit superozbiljno opet
Zadnja loza je u pitanju sad koliko je ozbiljno ali po njegovom ponasanju mislim da nije toliko ozbiljno
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A fuuuuuuuj. Taman se vrati i krene odlično igrat i glupa povreda. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
zadnja loža jebga, to je opet par sedmica, ako ne i dva mjeseca
sranje, nadam se da neće postat' podložan povredama
sranje, nadam se da neće postat' podložan povredama
Zadnja loza. Al po njemu bi rekao da nije bas povreda nego da je samo osjetio da mozda nije kako treba nesto i preventivno izasao da se nebi povrijedio. Meni je tako izgledalo. I evo gube ovi njegovi. Penaltik.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
fujj ustanem maksuz zbog Besica...Jon Champion komentator, Mume pocinje utakmicu...pogadja stativu i onda povreda sad bi ovu vrucu kafu razbio od televizor. nisam uzeo ni gutljaj sjeba mi dan....
Nista od naseg Besica braco. Dobar igrac, unikat, zadovoljstvo za gledati ali nista od njega nece biti zbog ovih povreda....dabogda ja bio u krivu...ali
Nista od naseg Besica braco. Dobar igrac, unikat, zadovoljstvo za gledati ali nista od njega nece biti zbog ovih povreda....dabogda ja bio u krivu...ali

-
- Kontakt:
Šteta a taman uhvatio formu i ova stativa dobro reče komentator na SK sve je bolji i bolji nadam se da nije teža povreda
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
yebem ga s povredom vise
ja sam jos prosle sedmice pisao da je preveliki napor za njega igrati 4 teme u 10 dana i da su ga isforsirali, pogotovo jer je pola godine imao problema sa zadnjom lozom.
nadam se makar da nije ozbiljno...
i eto, taman se ubrzo vraca McC poslije povrede, bas ga je ovaj skoro napenalio iz prve postave.

ja sam jos prosle sedmice pisao da je preveliki napor za njega igrati 4 teme u 10 dana i da su ga isforsirali, pogotovo jer je pola godine imao problema sa zadnjom lozom.
nadam se makar da nije ozbiljno...
i eto, taman se ubrzo vraca McC poslije povrede, bas ga je ovaj skoro napenalio iz prve postave.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
moze li mi ko rec je li bilo kontakta?? sta se desilo jer sam vidio da samo sjedi stream mi staooo
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Bas steta al je pokazao da je za prvih 11 i cak jedan od glavnih igraca .Primjetim d ase u Englsekoj ligi igra brzopleto i prave puno gresaka a nas Muhamed igra brzo i slabo kad da napravi gresku .Nadam se da nece dugo niti van terena.Sad se eno i Mirallas povredi .
Zanimljivo da u ovom Evertonu svako malo eko zavrsi sa povredom zadnje loze. Pa sta rade na zagrijavanju? Evi i Mirallas ista povreda

Barkley i Deulofeu odlicnoj formi, Lukaku prekucao, odbrana mozda top 5 na papiru sa Stonesom, Jagielkom (iako danas odsutan), solidna defanzivna veza, itd itd., ali opet se Everton opasno pati ove sezone (prosle takodjer). Nestu tu debelo ne stima.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ja nisam vidio nikakav kontakt samo on sjedi. Vjerovatno je samo preventivno. Bio he dugo povrijeden pa ga sad i uplasi na neki nacin kad osjeti da mozda nesto nije ok. Bice on dobro.adal je napisao/la:moze li mi ko rec je li bilo kontakta?? sta se desilo jer sam vidio da samo sjedi stream mi staooo
Ja samo znam da su na onom njihovom forumu prosle sezone pisali da im medical staff i nije najbolji i da su se i tamo pitali kako da uvijek njihovi igraci bas pokupe hamstring injuries. Ko da se ne zagrijavaju nikako jer ovako rano u utakmici pokupiti takvu povredu bez kontakta mozes samo ako nisi dovoljno zagrijan.Asteriks je napisao/la:Barkley i Deulofeu odlicnoj formi, Lukaku prekucao, odbrana mozda top 5 na papiru sa Stonesom, Jagielkom (iako danas odsutan), solidna defanzivna veza, itd itd., ali opet se Everton opasno pati ove sezone (prosle takodjer). Nestu tu debelo ne stima.
Pa evo, Stones, Barkley, Lukaku, Barry,... su relativno cisti po pitanju povreda, Jagielka tek od ove sezone ima problema sa koljenom, proslu konstantan, jedino Baines, McCharty i jos mozda igrac - dva (evo sada i Coleman, al nista strasno) kubure sa povredama, pa opet nista na rezultatskom planu. Pazi, nisu jedini po tom pitanju.
Martinez je pokazao malo toga, i msm da je vrijeme da ide.
Martinez je pokazao malo toga, i msm da je vrijeme da ide.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 24 jan 2016, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Losi u odbrani primaju glupove golove jbg 5 golova primise u manje 0d 90 minuta.
- Marsal
- Kontakt:
Ako je zadnja loza u najgorem slucaju out 3 sedmice.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Urekli smo ga to je to, previse smo ga ukivali u zvijezde.
Pu **** ti lipu krivo mi je bas. Kaze ovaj komentator 2-3 sedmice za hamstring
ako je to povreda. Kontakta nije bilo, mislim da je igrao previse žestokim tempom zadnjih sedmica.
Bice bolje aBd.
Pu **** ti lipu krivo mi je bas. Kaze ovaj komentator 2-3 sedmice za hamstring

Bice bolje aBd.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 24 gosta.