Milan dovodi igrace koji bi bili treca postava Liverpoola, nesto slicno kao Origi.
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Serie A
A vidimo i L'poolu cvjetaju ruze, zamal' koliko kola toliko i boba, ybeni Arsenal ti bjezi 15tak bodova 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- LegendKiller
- Kontakt:
Ima li kakve administracije u ovom dijelu foruma, da ukloni ovog dahatrola odavde. Lik samo trola i to debilno trola.
Milan odigrao jednu od najgorih tekmi u zadnje vrijeme, posjetio nas na vrijeme kada su poli, muntari i kucka organizovali napade, a pred golom čekao Matri da sve te kreirane šanse pretvori u gol.
Milan odigrao jednu od najgorih tekmi u zadnje vrijeme, posjetio nas na vrijeme kada su poli, muntari i kucka organizovali napade, a pred golom čekao Matri da sve te kreirane šanse pretvori u gol.
-
- Kontakt:
Jos kad vas salzburg dobije bujrum svi na rostilj 

-
- Kontakt:
- Juventinisimo
- Kontakt:
Nas dobro prosralo ovaj vikend...Lazio i Milan se ubise, slijedecu ako pobjedimo najvece lopove na dunjaluku, sezona lova na scudetto je oficijalno otvorena..ili ti za cetvrto mjesto, kako Maxic zna reci.. 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Iduce kolo Atalanta-Napoli, Roma-Lazio i Juve-Inter kakvo kolo nas ocekuje
Uzme li Napoli i Atalanta to ce biti vec veliki korak ka dobrom zalihom u odnosu na svu konkurenciju
Koliko god mi svi govorili da su oni chokeri ove godine izgledaju spremniji vise nego ikad, ne bude li vecih problema sa povredama kod njih jako tesko ce ih svima biti stici na tabeli
Uzme li Napoli i Atalanta to ce biti vec veliki korak ka dobrom zalihom u odnosu na svu konkurenciju
Koliko god mi svi govorili da su oni chokeri ove godine izgledaju spremniji vise nego ikad, ne bude li vecih problema sa povredama kod njih jako tesko ce ih svima biti stici na tabeli
Vrlo moguce. Milan je neubjedljiv jer nema toliko kvalitetnu sirinu, a i Inter je slabiji nego lani. Oba milanska kluba djeluju losije nego prosle sezone.
Sljedece kolo je bitno. Bit ce zanimljivo vidjeti moze li Juve na neki momentum uzeti Intera pa se malo prikljuciti vrhu, mada ne vidim kako s ovim brojem povreda. Red je da se dobije neka veca utakmica, 1 pobjeda od 18 otkako se Allegri vratio.
Sljedece kolo je bitno. Bit ce zanimljivo vidjeti moze li Juve na neki momentum uzeti Intera pa se malo prikljuciti vrhu, mada ne vidim kako s ovim brojem povreda. Red je da se dobije neka veca utakmica, 1 pobjeda od 18 otkako se Allegri vratio.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Zalewski golden boy 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Bravo Volpato
Gol i asistencija
Gol i asistencija

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Volpato, Zalewski, Bove, a izgleda i Cassano - moraju dobiti prostora za igru 

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
2022/2023
2021/2022
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
Jel fkt ovaj napoli najbolja ekipa lige?
Nista bez Juventusa.

Nista bez Juventusa.
Nije, najbolja ekipa igra sutra 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ne znam, ali znam da ce dogurati dalje nego Looserpool u CL-udachodachoni je napisao/la: ↑01 nov 2022, 23:38Jel fkt ovaj napoli najbolja ekipa lige?![]()
Nista bez Juventusa.

PintoDybala-Roma, si lavora al prolungamento fino al 2026 senza più clausola rescissoria

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Italijani na korak od toga da imaju 3 predstavnika u najboljih 16. Što je vrlo dobar rezultat. Koliko ko može u drugoj fazi takmičenja, to je već druga tema. Za ligu je jako bitan učinak.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.