FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Rodjeni su pitarske picke!
Valjda ćemo imati ovu trojicuPotrebno je u ekipi imati tri znalca i osam igrača samo da smetaju, i bit ćeš u vrhu Premijer lige. Pa, nije ovo Bundesliga.

-
- Kontakt:
Ja se nadam da je malo sazrio s vremenom, da je iskusniji i pametniji. Ne može čitavu karijeru "ginuti." Mada, kada gledaš nas ove sezone i trenutnu situaciju oko kadra, jedini način da pariramo bilo kome je ta fanatična borba.
Željezničar za život cijeli!
Sigurno da jeste. Vjerujem da mu je bilo neophodno to iskustvo. Ipak je kod nas prerano gurnut u vatru sa nekim mizernim iskustvom trenera u juniorima i pomoćnika u prvom timu pa je kasnije okarakterisan kao glavni krivac za onaj krah na kraju sezone i neodlazak u evropu. U tom periodu dovedeno 13 novih igrača koje je trebalo uklopiti i uigrati sa postojećim za polusezonu uz to izboriti evropu.SudoHusika je napisao/la: ↑01 jan 2022, 20:11Ja se nadam da je malo sazrio s vremenom, da je iskusniji i pametniji. Ne može čitavu karijeru "ginuti." Mada, kada gledaš nas ove sezone i trenutnu situaciju oko kadra, jedini način da pariramo bilo kome je ta fanatična borba.
Zadnje kolo jesenje polusezone - Željezničar - Vitez (3:0)
Antolović - Mladenović, Hodžurda, Kosorić, Memija - Sadiković, Hadžiahmetović, Blagojević, Hiroš - Beganović, Tiago.
Klupa: Kjosevski, Uzelac, Osmanković, Hasanović, Livaja, B. Šehić i Mujagić.
Prvo kolo proljetne polusezone - Željezničar - Široki Brijeg (2:0)
Antolović - Kramarić, Kosorić, Bogičević, Stevanović - Blagojević, Zolotić - Stanić, Bekrić, M. Stevanović - Lendrić
Klupa: Fejzić, Hodžurda, Memija, Zahirović, Tiago, Đermanović, Beganović.
Čak 8 novih igrača u prvih 11 i na klupi 3 nova igrača. S tim da treba naglasiti da je Miro bio na nekih 30% svojih mogućnosti.
Što se tiče drugog dijela tvog pasusa slažem se. I kod Ivkovića je vrijedilo VIŠE BORBE - MANJE IGRE i kod Edisa će to isto vrijediti (barem sa trenutnim igračkim kadrom). Nadam se da navijači neće namećati neki imperativ jer samim time sebi skačemo u stomak. Prioritet treba da nam budu dugovanja, servisiranja i administracija, a rezultati tek u drugom planu. Mislim što bolji plasman to je bolje i za klub ali ako ne ide daj ovamo da radimo kako treba a rezultati će doći sami. I još jedna stvar koja me raduje jeste rad. Niko neće moći reći da ga ne voli Edis, da ima neke mezimce u ekipi ili nešto slično tome. Ako budeš radio i vrijedio dobićeš priliku ako ne nećeš.
Gdje ce sazriti, u decicu i ligi koja je u rangu s nasom federalnom maltene...daj boze da to na dobro izadje, pa mi s njim nismo mogli 3 pasa sastaviti, sve je bilo udari i nabij...treba borbe al prije svega smo fudbalski klub a ne karate..podrska edisu kao i svakom drugom ko se uzme u probleme s ekipom i trenuttnim stanjem, ali u realnosti...srcanost i borba mogu proci nekad, ali na tome zasnivati taktiku je diskutabilno..SudoHusika je napisao/la: ↑01 jan 2022, 20:11Ja se nadam da je malo sazrio s vremenom, da je iskusniji i pametniji. Ne može čitavu karijeru "ginuti." Mada, kada gledaš nas ove sezone i trenutnu situaciju oko kadra, jedini način da pariramo bilo kome je ta fanatična borba.
Nama bi najviše odgovarao Mulalić, nemamo neke igrače za tika taku i ovo sve što smo uzeli bilo je na borbu. Trenutno najbolja opcija
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Plavoj braci sretna nova da nam svima bude veselija uzbudljivija..za trenera ce se znazi do 7 januara.se. edisa jos dvojica su u igri edis najblizi.Sto se tice ostalih novosti do 15 ce bit poznato x toga.ne nesjedajmo na medijske natpise svasta se pise prica..

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Odoviću su, kao i Mulaliću kasnije, iza leđa radili iz rukovodstva kluba.
Podmetanje Edisu za to je klasični spin internet brigade, koju ovom prilikom nabijem na tuki.
Podmetanje Edisu za to je klasični spin internet brigade, koju ovom prilikom nabijem na tuki.
Mislim da nije ni vrijeme ni mjesto da se potežu te priče ko je kome radio iza leđa. Najmanje što nam je trenutno potrebno su neke daljnje podjele, svađanja i prepucavanja barem u ovom trenutku.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑02 jan 2022, 07:59Odoviću su, kao i Mulaliću kasnije, iza leđa radili iz rukovodstva kluba.
Svi zajedno, puna podrška ko god da dođe! Biće ovo sve dobro!
nova godina ipak ne donosi novogodisnja cuda i nove stvari nama kao svake godine na novu godinu se vrati zlatna tacna kantonaAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑02 jan 2022, 07:59Odoviću su, kao i Mulaliću kasnije, iza leđa radili iz rukovodstva kluba.

Evo izaslo je na Faktoru https://fakt.or.ba/vijest/gilli-trener- ... lje/147469
15.12.2021KANA je napisao/la: ↑02 jan 2022, 12:27Evo izaslo je na Faktoru https://fakt.or.ba/vijest/gilli-trener- ... lje/147469

ovaj mi sa posla salje sad1921boy je napisao/la: ↑02 jan 2022, 12:3915.12.2021KANA je napisao/la: ↑02 jan 2022, 12:27Evo izaslo je na Faktoru https://fakt.or.ba/vijest/gilli-trener- ... lje/147469![]()

-
- Kontakt:
Samo ne ovu kladu za trenera
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
Muki raspust je već počeo djelovati na tvoje ponašanje, zato miran! Uostalom šta ti imaš komentarisat ko je klada a ko ne. Ni ne znaš ko je Edis Mulalić ni koliko je taj čovjek dugo u klubu i šta je sve dao za ovaj klub i šta bi sve dao da može.
On je iz Amerike on je gazda volice ga navijaci Zelje vazda.Kupio je Zelju ulozio pare spasio Zeljine navijace stare.On je nase list gore od igraca trazi samo da se bore.Kupio je Zelju i doveo Mesu i to sve platio u kesu.Kupovinom Zelje napravices potez karijere.Kupio sam Mazdu i napravio ovu pjesmu za Zeljinog gazdu.
-
- Kontakt:
Ovo mi ne miriše na dobro, organizovanije smo izgledali pred prošle pripreme.
Sad nemamo ni trenera, ni plana, ni radne dozvole za njih eventualno, ništa ne znamo.
Neka se nešto okrene tom investitoru (ako uopšte postoji) mi nemamo ni igračkog, ni stručnog kadra, ni neke konstrukcije za ulazak u nastavak prvenstva.
Mislim da ništa još nije trebalo tjerati dok se uživo navodni investitor ne pojavi i uđe u pregovore, ovako smo mi i sa Cerićem pričali, sve obećao putem videolinka a ništa konkretno.
Sad nemamo ni trenera, ni plana, ni radne dozvole za njih eventualno, ništa ne znamo.
Neka se nešto okrene tom investitoru (ako uopšte postoji) mi nemamo ni igračkog, ni stručnog kadra, ni neke konstrukcije za ulazak u nastavak prvenstva.
Mislim da ništa još nije trebalo tjerati dok se uživo navodni investitor ne pojavi i uđe u pregovore, ovako smo mi i sa Cerićem pričali, sve obećao putem videolinka a ništa konkretno.