RŠD Velež Mostar

JimmyPage
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la JimmyPage » 07 maj 2023, 21:48

Espiritosanto je napisao/la:
07 maj 2023, 21:43
Ma ovo ništa nije gotovo.Već iduće kolo možemo biti 4 opet.
Uz ovakvo suđenje u zadnja 3 kola niko ne može prognozirati ko će u europu ko ispada.
Nego da mi se koncentrišemo na taj kup, nekako uzet pa da smo mirni onda.
Protiv Igmana nema Šikala,Zvona??
S kupom i bez kupa i dalje imamo sve u svojim rukama.
Željezničar igra derbi gdje je pitanje hoće li bod izvući, iza toga dolazi im Posušje tu vjerovatno uzimaju bodove mada bi se mogli pokliznuti a zadnja protiv Slobode u gostima ja mislim da ne mogu računati na bodove.
Ako uzmemo Sarajevo poslije kupa naše je 4. mjesto

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 07 maj 2023, 21:50

Ma bježi, treba ovo sve pogasit, čitavu ligu.

Ovo bi mahnitog ubilo u pojam.
Suvišno je išta komentatisat.
Odo prošetat da se glava ohladi.

Nema nama pomoći...kao narod smo u teškoj psihološkoj komi.
Treba bježat odavde.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

fanaticRA
Kontakt:

Post Postao/la fanaticRA » 07 maj 2023, 21:56

Uz ovakvo suđenje u zadnja 3 kola niko ne može prognozirati ko će u europu ko ispada.
bRAte moj vidiš da je donesena odluka da mali plavi idu u Europu!?! Sve će biti urađeno da se to desi. Ovo večeras je očaj živi, a ciganima u žutom dugu i tešku bolest od ovog trenutka želim

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 07 maj 2023, 21:58

JimmyPage je napisao/la:
07 maj 2023, 21:48
S kupom i bez kupa i dalje imamo sve u svojim rukama.
Željezničar igra derbi gdje je pitanje hoće li bod izvući, iza toga dolazi im Posušje tu vjerovatno uzimaju bodove mada bi se mogli pokliznuti a zadnja protiv Slobode u gostima ja mislim da ne mogu računati na bodove.
Ako uzmemo Sarajevo poslije kupa naše je 4. mjesto
Ma u ovoj ligi razum je izgubio smisao,sudije direktno utiču na rezultate i ne možeš ništa prognozirati.
Samo je pitanje šta je cilj ovog svega,da se opet navijači podignu, protesti,prekidanje utakmica i možda suspenzija saveza opet.
Ko su ljudi na čelu saveza ništa me ne bi čudilo.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 07 maj 2023, 21:59

fanaticRA je napisao/la:
07 maj 2023, 21:56
bRAte moj vidiš da je donesena odluka da mali plavi idu u Europu!?! Sve će biti urađeno da se to desi. Ovo večeras je očaj živi, a ciganima u žutom dugu i tešku bolest od ovog trenutka želim
Nikakva odluka nije donesena, sve se ovo ciljano radi od strane vice&co. Danas su ih pogurali, vec iducu ce ih zaklat ako bude sudio neko umjesto peljte. Mi vec iduce kolo mozemo biti 4, tako da je rano za sve teorije zavjera. A da su zelju "odlucili" za evropu, ne bi sigurno onakva situacija bila protiv borca kad je cukovic u ruke loptu uzeo

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 07 maj 2023, 22:05

Fuj, fuj i fuj. Ugasi ligu yebo nas otac nije za nas nista.
Sve najmilije u porodici sivac sto ima mu je.bem. Vratit ce nam se ovo sve i u kupi i u narednim kolima, ovaj go njihov i Haskicev promasaj ABd. I jos nesto, nema vecih klosara i vecih govana od ovih sa grbavice, ovolike uvrede i psovke prema Velezu, Mostaru i nasem narodu ne mozes ni od medjugoraca cuti. Lazne patriote, ugasili se daBogda bez marke i sa Celikom igrali doigravanje za federalnu amin. Fuj.
19V22

djemba
Kontakt:

Post Postao/la djemba » 07 maj 2023, 22:06

Čuti da dio tribine skandira Slobodan praljak je najveca bruka SARAJEVA CITAVOG. Stidite se za života. Momci vam u stom trenutku dižu 1601. Bruke jedne. Obraz vam na tlo pao znamo jer samo za šeher znate bruke. Prodali ste nas davno.
Mostar u srcu, Velež do groba!

fanaticRA
Kontakt:

Post Postao/la fanaticRA » 07 maj 2023, 22:07

Cernica22 je napisao/la:
07 maj 2023, 22:05
Fuj, fuj i fuj. Ugasi ligu yebo nas otac nije za nas nista.
Sve najmilije u porodici sivac sto ima mu je.bem. Vratit ce nam se ovo sve i u kupi i u narednim kolima, ovaj go njihov i Haskicev promasaj ABd. I jos nesto, nema vecih klosara i vecih govana od ovih sa grbavice, ovolike uvrede i psovke prema Velezu, Mostaru i nasem narodu ne mozes ni od medjugoraca cuti. Lazne patriote, ugasili se daBogda bez marke i sa Celikom igrali doigravanje za federalnu amin. Fuj.

Apsolutno. Bio sam na tekmi na istoku i ne možeš vjerovati na šta su cigani plavi spremni i kakve uvrede su upućene.

Red Armyu kapa dolje!

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 07 maj 2023, 22:14

djemba je napisao/la:
07 maj 2023, 22:06
Čuti da dio tribine skandira Slobodan praljak je najveca bruka SARAJEVA CITAVOG. Stidite se za života. Momci vam u stom trenutku dižu 1601. Bruke jedne. Obraz vam na tlo pao znamo jer samo za šeher znate bruke. Prodali ste nas davno.
Jadno da ne može jadnije. Nek skinu ljiljane sa tribina nisu ih zaslužili nositi.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 07 maj 2023, 22:15

djemba je napisao/la:
Porazi su sastavi djelovi svakog sporta.
Poraz u ovoj utakmici ne boli koliko je ovo zabolilo.

Ja ne mogu sebi doć.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 07 maj 2023, 22:22

djemba je napisao/la:

Braco ne mozete suditi radi nekoliko maloumnih nas sve, kao sto ja nisam Robijase kad su Markale spominjali.. oni su Manjina nisu Manijaci i Zeljovci. Priznali smo bar nas 90% da je poklonjen gol, na kraju je i trener isto priznao. Svako dobro :bih:

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 07 maj 2023, 22:25

Meraak1921 je napisao/la:
07 maj 2023, 22:22
djemba je napisao/la:

Braco ne mozete suditi radi nekoliko maloumnih nas sve, kao sto ja nisam Robijase kad su Markale spominjali.. oni su Manjina nisu Manijaci i Zeljovci. Priznali smo bar nas 90% da je poklonjen gol, na kraju je i trener isto priznao. Svako dobro :bih:
Druze nije ovo izolovani incident, na svakoj utakmici, ali na svakoj na grbavici sto cujem nigdje jos nisam cuo. Smijesni ste i licemjerni svi kompletno. Nije Bosna do autoputa na stupu, a vi niste patriote nego ste prodane pi.cke koji bi sutra opet prodali komad drzave da dodjete u situaciju. Cast izuzecima. Yebali vas športski. :bih:
19V22

salmy

Post Postao/la salmy » 07 maj 2023, 22:29

djemba je napisao/la:
Bio sam sa RedArmi sa sinom, nas iz Sarajeva je bilo oko 10-15 navijača, i nakon 15 minuta utakmice pustili su naše iz Mostara...Toliko je bili pozitivne energije u mladoj raji iz Mostara, navijanje, grla i dlanovi, ono je stvarno za poželjeti i sretan put do Mostara, a što se tiče manijaka i njihovog skandiranja, treba da se stide i bruka brate totalna, mislim da ono nisu sarajevska djeca pjevala...Faul je bio nad Osmanom milion posto i ovo nema ni u Bocvani ovako suđenje, još kad potvrdi trener Želje da je bio faul nad golmanom, sve je rečeno...Ništa nije gotovo, Željo će izgubit od Sarajeva sljedeće kolo, a mi pobjediti Igman i opet je sve otvoreno... Forzaaa.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

djemba
Kontakt:

Post Postao/la djemba » 07 maj 2023, 22:31

Mora napomeniti da ovo skandiranje nije došlo od Manijaka nego od obicnih navijaća sa centralne tribine. **** rezultat **** sve ovo je najvece ponizenje jedne grupe ljudi.

Ne smijem spomenuti sa cime bi ovo poredio. Boli me kao osobu koja je prošla rat, boli me jer sam ja dolazio da branim Igman iz Mostara sa svojom rajom. Kad asam ovo veceras cuo želudac mi se 100x okrenuo bruko
Mostar u srcu, Velež do groba!

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 07 maj 2023, 22:31

Cernica22 je napisao/la:
07 maj 2023, 22:25
djemba je napisao/la:

Druze nije ovo izolovani incident, na svakoj utakmici, ali na svakoj na grbavici sto cujem nigdje jos nisam cuo. Smijesni ste i licemjerni svi kompletno. Nije Bosna do autoputa na stupu, a vi niste patriote nego ste prodane pi.cke koji bi sutra opet prodali komad drzave da dodjete u situaciju. Cast izuzecima. Yebali vas športski. :bih:
Nije ti na mjestu to sto govoris .. sramota bgm

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 07 maj 2023, 22:36

07 maj 2023, 22:31
Cernica22 je napisao/la:
07 maj 2023, 22:25

Nije ti na mjestu to sto govoris .. sramota bgm

Licemjeri ste obicni, izronicr Stari pa poslije skandiranje onom sto ga je potopio, pa na zapadu u kupu sto vas sve nisu pobili i tako dalje. Cast izuzecima kazem, ali niste nista vise od licemjera. Pozivate se na neki patriotizam, veliki Bosnjaci i slicno, a cim se ukaze prilika udarate tamo gdje je najboljnije. Skandiranje osudjenom ratnom zlocnicu veceras je jednako kao ratku mladicu i slicnima.
19V22

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 07 maj 2023, 22:45

Razocarao sam se u sve vcrs osim u Red Army, bravo momci za sve :clap:

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 07 maj 2023, 23:16

Bilo proslo, idemo dalje. Protiv Igmana u subotu, 20:00h

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 07 maj 2023, 23:32

Sivac:

Navijanje danas :opaopa: :thumbup:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 07 maj 2023, 23:40

Odavno veceg bolikur.ca od Wallaca nisam vidio kod nas u ekipi. Izuzev onog suta sto je namjestio i dobro opalio frajer je toliko letargican i pogubljen na terenu da je to nemoguce.
Halil namjesta loptu na centarsut, igraci se postavljaju on najbrzi sprint izvodi dok trci do Halila da on izvede. Pa sta je ono onako, mozda ja nesto fulam ili ne vidim dobro, ne kazem da sam fudbalski veleznalac, ali osijedio sam zbog onog frajera.
19V22

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.