80 i kusur i raste jebote , ajmo jedan osmijeh za svekoliko bh pucanstvo,krmak rokni i ti jenom za rajuTobeYarabi je napisao/la:maksuz sellam za 65 gostiju![]()
![]()
![]()
![]()

jebote nije veliko,golemo

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
80 i kusur i raste jebote , ajmo jedan osmijeh za svekoliko bh pucanstvo,krmak rokni i ti jenom za rajuTobeYarabi je napisao/la:maksuz sellam za 65 gostiju![]()
![]()
![]()
![]()
Sariel je napisao/la:kazu sto nije prije pricao, sto je sutio dosad?sad glumi generala poslje bitke kad je napustio klub..
a onda jahac munja doda i ovopa sto ga pakas jedan nisi treneru prijavio sto si sutio dosadJa Samira mjesecima vidjam na AP kako sa knjizevnikom, Jahicem i poznatom bagrom se ne odvaja od marlbora.![]()
u kakvom su teskom stanju dovoljan pokazatelj da su poceli od naseg macka prepisivatTrule jabuke, uvjek ih je bilo i bice ih .... klub ce ispastati.
Lakoste je napisao/la:Kakva tortura nad novinarima, cuj pozvali navijace kojim placaju gostovanja da legitimisu novinare na prozovci
strumf1 je napisao/la:Malo je reci ;Gospodine Samire ti si u klubu Zeljinih vjecnih .Bekric je pokazao koliko voli Zelju a covjek gospodin veliki.Ti si uvijek dobro dosao u nasu tvoju porodicu Zeljinih,cekamo te i nasi mladi trebaju tvoje znanje fudbala.Neka papci igraju i neka se igraju sa Zeljinim renomeom.I sad cu reci po prvi put da i Celinog masla ima u ovih zadnjih 6 kola stvorio je svojim odlukama klanove medu igracima.Sretno majstore Bekrija
Boze sacuvajstrumf2 je napisao/la:Samir Bekric je oprostio sve dugove kluba prema njemu kad je dolazio. Pristajao je na smanjenje plate na ponizavanje, na sve sto su trazili. I da se zna da nije samo do Slavke. Sretno tuce i hvala ti
Ovaj najjacistrumf3 je napisao/la:Moj hiljaditi post Tuce poklanjam tebi. Ti si uvijek bio primjer kako se igra za sveti grb i kao velikog majstora cemo te pamtiti. Hvala ti na svemu ZELJIN RATNICE. FRANCESKO FRANCESKO FRANCESKO!!!
strumf4 je napisao/la:Jedan od rijetkih koje bih volio gledati u klubu i nakon završetka karijere.
Bekrija
strumf3 je napisao/la:Moj hiljaditi post Tuce poklanjam tebi. Ti si uvijek bio primjer kako se igra za sveti grb i kao velikog majstora cemo te pamtiti. Hvala ti na svemu ZELJIN RATNICE. FRANCESKO FRANCESKO FRANCESKO!!!
Omer gradonačelnik iza.TobeYarabi je napisao/la:
Ja šta bi mu pitari uradili da je njihov igrač i da je izjavio da je pustio Želji...ne smijem ni da zamislim. Ljudi bježe iz države kad penal promaše, a kod nas se šprdaju po kafanama, još ih brane po društvenim mrežama, legendama nazivaju...
Lakoste je napisao/la:
lik hladno stavlja sliku transa sa ponosom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hvala.Zeljo92 je napisao/la:Ja veceg papka i mrzitelja najtrofejnijeg kluba nisam vidioescobarpablo je napisao/la:Kome smeta evropski želja?![]()
I 1,3 miliona KM duga za istočnu trEbinu?
.... a mislili da ih handrim kad sam pisao o sukobima na treninguismijem ti se jer ides istim putem kao i tobe tj pises gluposti koje usput i nasmiju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.