Meni se desila ista situacija bio listic isplacen jutros kao da je dzumhur kvota 1 a sada listic vracen kao da je u igri al i dalje pise listic isplacenA_d_0 je napisao/la:Ma lopovluk zivi, al evo isplatit ce ako Dzumhur dobije.krmpotich je napisao/la:Dzaba bi krenuo na njihove objekte, meni su prije par mjeseci priznali 64km. Preko noci ostavim pare na racunu i ujutro isprave da D.Costa nije dao gol i lagano skinuli sav novac. Od tog dana, cim prvi novci legnu na racun odmah idem na cash-out mada sam ih vec odavno batalio i presao na Bet 365 koji su kladionica u pravom smislu rijeciA_d_0 je napisao/la:Sinoc oko 00:00h udjem i ostao mi samo Dzumhur, i oni mi isplatili odredjenu svotu a Dzumhurov par "pozutio". Danas stoji listic isplacen 0.00KM i meni te pare sto su bile na racunu su nestale. Jel se nekome ovo desilo?
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Panathinaikos - Olympiakos 137,5
Olympiakos - Panathinaikos 68 : 65 (Euroleague)
Panathinaikos - Olympiakos 66 : 62 (Euroleague)
Panathinaikos - Olympiakos 58 : 48 (liga)
Panathinaikos - Olympiakos 67 : 59 (kup)
Olympiakos - Panathinaikos 55 : 45 (liga)
do sada sve underi
Olympiakos - Panathinaikos 68 : 65 (Euroleague)
Panathinaikos - Olympiakos 66 : 62 (Euroleague)
Panathinaikos - Olympiakos 58 : 48 (liga)
Panathinaikos - Olympiakos 67 : 59 (kup)
Olympiakos - Panathinaikos 55 : 45 (liga)
do sada sve underi

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Rusija - Francuska 1 @ 1.15
Dancevic F. - Mesaroš K. 1 @ 1.35
Lokomotiv (h+10,5) - CSKA 1 @ 1.30
Engleska (U20) - Katar (U20) 1 @ 1.25
sretno svima a i Džumiju

sretno svima a i Džumiju

Semper Fidelis
Nije Damir dobro krenuo, mene je par puta oborio protiv nekih levata i ja ga vise necu igrati makar znao unaprijed da ce pobjediti
Ova se slika uveliko vrti po FB, uopste nije njegov listic, pa ako pratis brate zbog povjerenja prema njemu, nemojKrokodil je napisao/la:Pratim.samirr je napisao/la:

CSKA danas ide u goste Kubanu bez Micova i Jacksona što znači da na vanjskim pozicijama ostaju Weems,Fridzon,Teodosić i Pargo koji se ove sezone nije baš nešto naigrao,a CSKA mora pobijediti jer gube 2:0 i ne vjerujem da će Messina mnogo eksperimentirati i navedeni trojac bi trebao veliki dio utakmice,a po meni su najsigurniji Weems i Fridzon više jer bi trebali uzeti veći broj šuteva no obično.
- fanatic1991
- Kontakt:
Evo nesto samo da se prati malo xD

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
treba igrat ekipu koja igra protiv Valura da daje gol ili dva, ko je gledao Valur i njihovog golmana onu zadnju utakmicu kad ih je zgmiky predlozio zna o cemu pricam, a danas igraju u gostima protiv Stjarnana kvota 1.20 mala, ali po meni vrlo sigurna
i finale lige prvaka za zene mislim da osvaja Wolfsburg, ubjedljivo su najjace u Njemackoj a i u Evropi su u samom vrhu kvota da ce da osvoje je 1.50, a da ce pobjedit u regularnom djelu 1.90
Sretno
i finale lige prvaka za zene mislim da osvaja Wolfsburg, ubjedljivo su najjace u Njemackoj a i u Evropi su u samom vrhu kvota da ce da osvoje je 1.50, a da ce pobjedit u regularnom djelu 1.90
Sretno
Zadnja izmjena: habib, dana/u 22 maj 2014, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
habib
- fanatic1991
- Kontakt:
jos jedan

PS sta mislite na Single Malmo?

PS sta mislite na Single Malmo?
Can i have yours?
Can i have yours?
Bravo Džumifixator je napisao/la:Kolshrajber
Džumhur
Silkeborg
sve pobjede
sretno
Semper Fidelis
Kolšrajber još nije odigrao svoj meč.fixator je napisao/la:Bravo Džumifixator je napisao/la:Kolshrajber
Džumhur
Silkeborg
sve pobjede
sretno

- 10DelPiero
- Kontakt:
To su od jucer parovi, Dzumhur je pomjeren za danas.Willy je napisao/la:Kolšrajber još nije odigrao svoj meč.fixator je napisao/la:Bravo Džumifixator je napisao/la:Kolshrajber
Džumhur
Silkeborg
sve pobjede
sretno
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ovako imam nešto u planu što se tiče vođenja evidencije klađenja, naime planiram napraviti neku listu svih timova/igrača što odigram i bilježiti koliko sam puta nekog pogodio, a koliko puta promašio. Vjerujem da ima onih koji tako rade, ali eto sad mi nešto dođe da počnem i ja voditi takvu vrstu evidencije. Ne može ovo ovako više 
edit: Prije nekih 10tak dana počeo sam da igram kladionicu na malo drugačiji način, nema više all in sa računa nego u nekim mjerama se kladim, odredio sam si banku i lagano igram. Evo zasad ovako mi izgleda ta evidencija oko tih parova pogođenih-promašenih.

edit: Prije nekih 10tak dana počeo sam da igram kladionicu na malo drugačiji način, nema više all in sa računa nego u nekim mjerama se kladim, odredio sam si banku i lagano igram. Evo zasad ovako mi izgleda ta evidencija oko tih parova pogođenih-promašenih.

Zadnja izmjena: BelminM23, dana/u 22 maj 2014, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
još koji dan ovako a onda kreće druga etapa klađenja, malo ozbiljnijeg
no vjerojatno ne na forumu...
Jedan single koji bi mogao proći
Maccabi Tel Aviv-Hapoel Eilat 1.pol 2 4.15
europski prvak još pod dojmom velikog trijumfa mogao bi lagano ući u utakmicu i izgubiti prvo pol.
kakvi debili vodili 34-40 i onda 7-0 Maccabija i ode u k... kreteni
154,5/Fenerbahce-Karsiyaka više 1.95, na sistemu 2 na goste 3.95
možda malo podcijenjena momčad gostiju koja ne leži feneru, očekujem da prebace ovo a možda i da gosti povedu sa 1-0 u seriji

europski prvak još pod dojmom velikog trijumfa mogao bi lagano ući u utakmicu i izgubiti prvo pol.
kakvi debili vodili 34-40 i onda 7-0 Maccabija i ode u k... kreteni

možda malo podcijenjena momčad gostiju koja ne leži feneru, očekujem da prebace ovo a možda i da gosti povedu sa 1-0 u seriji
- fanatic1991
- Kontakt:
Miki nemoj mi nikakvih 2 na karsiyaku xD imam ih na 10 tiketazgmiky je napisao/la:još koji dan ovako a onda kreće druga etapa klađenja, malo ozbiljnijegno vjerojatno ne na forumu...
kakvi debili vodili 34-40 i onda 7-0 Maccabija i ode u k... kreteni![]()

Can i have yours?
Can i have yours?
tiRe: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Momci sta mislite o najboljem strijelcu SP-a?
Ja kontam stavit na Neymara ili Freda..ajde miky ti si u tome tito
- alan_kardec
- Kontakt:
Ja mislim da će neki Argentinac biti najbolji strijelac turnira. Imaju preyeben napad, a ni grupa im nije nešto naročito jaka, tačnije dosta su jači od sve tri repke u prve tri tekme na turniru.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Baš zato što imaju puno napadaca tesko će se neko izdvojit..Aguero,Messi,Higuain,Lavezzi..tesko će jedan dati 5-6 golova
Re: tiRe: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
ne znam stari daleko mi to još, mogla bi dva ili čak tri igrača podijelit to, ima vremena smislit ćemo nešto valjdamirzatele je napisao/la:Momci sta mislite o najboljem strijelcu SP-a?
fixator je napisao/la:Rusija - Francuska 1 @ 1.15
sretno svima a i Džumiju

Semper Fidelis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.