FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
1:1 penal za njih :S
'45 - kraj prvog dijela, Željezničar - Slaven Belupo 1:1.
vazno je da ga je bekrija zabio
vazno je da ga je bekrija zabio

21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897
LA VECCHIA SIGNORA 1897
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
'47 - menadžer Osim već je izvršio nekoliko izmjena. Van igre su Bukvić, Bogičević, Vasilić, Čolić, Kvesić i Ramić dok su priliku za igru dobili Karić, Ćutuk, Marković S, Marković G, Stanić i Pehilj.
Za zivot cijeli!
Svi mi imamo fb i tekstualni prenos tekme na fk.zeljeznicar stranici! Tako da nema svrhe da kopirate svako malo istu recenicu sa pomenute stranice 
Nesto novo u vezi tekme bi vise pomoglo

Zadnja izmjena: nanek, dana/u 10 feb 2012, 14:20, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje je adilovic? 

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
mozda neko nema fb, pa je red da se pomognenanek je napisao/la:Svi mi imamo fb i tekstualni prenos tekme na fk.zeljeznicar stranici! Tako da nema svrhe da kopirate svako malo istu recenicu sa pomenute stranice

Za zivot cijeli!
- diplomatija
- Kontakt:
samo mozemo reci jedno veliko hvala bekricu sto nije potpisao za rijeku, nebi mogli opstati od dzinova i moze li mi neko reci za koje medije u hrvatskoj je pricao gosp. istuk
Aldinn1 je napisao/la:U RumunijiTHC je napisao/la:Gdje je adilovic?
Poceo si i meni ici na zivce, molim te ne pisi vise nista na temi FK ZELJEZNICAR, bit ce ti zahvalni svi manijaci !
-
- Kontakt:
Nogometaši Rijeke najavljenu generalnu probu za nastavak prvenstva ipak neće odraditi ove subote, nego dan poslije planiranog termina...
Na Kantridi su kao posljednju provjeru prije početka proljetnog dijela hrvatskog prvenstva bili dogovorili subotnje gostovanje Željezničara, no niti će prvenstvo početi idući vikend, niti će bosanskohercegovačka momčad gostovati u subotu.
Početak prvenstva odgođen je zbog vremenskih neprilika za tjedan dana, a dvoboj Rijeke i Željezničara pomaknuti je sa subote na nedjelju, 12. veljače. Utakmica će početi u 15 sati, a eventualno loše vrijeme može uzrokovati i dodatne promjene termina odigravanja, poručili su iz kluba.
Rijeka je nastavak ligaškog natjecanja trebala otvoriti susretom protiv Hajduka, no prvi će ispit nakon preskočenog kola imati na gostovanju u Varaždinu.
U posljednjoj pripremnoj utakmici nogometaši Ive Ištuka svladali su mađarski Balmazujvaros pogotkom Armanda Mancea za konačnih 1:0.
Na Kantridi su kao posljednju provjeru prije početka proljetnog dijela hrvatskog prvenstva bili dogovorili subotnje gostovanje Željezničara, no niti će prvenstvo početi idući vikend, niti će bosanskohercegovačka momčad gostovati u subotu.
Početak prvenstva odgođen je zbog vremenskih neprilika za tjedan dana, a dvoboj Rijeke i Željezničara pomaknuti je sa subote na nedjelju, 12. veljače. Utakmica će početi u 15 sati, a eventualno loše vrijeme može uzrokovati i dodatne promjene termina odigravanja, poručili su iz kluba.
Rijeka je nastavak ligaškog natjecanja trebala otvoriti susretom protiv Hajduka, no prvi će ispit nakon preskočenog kola imati na gostovanju u Varaždinu.
U posljednjoj pripremnoj utakmici nogometaši Ive Ištuka svladali su mađarski Balmazujvaros pogotkom Armanda Mancea za konačnih 1:0.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Tu je nego sef isprobava neke varijate bez njegaTHC je napisao/la:Gdje je adilovic?

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Ako te zanima ne repliciraj i zdravo. Nije tvoj forum i neće se pisati samo šta tebi odg i šta tebe nervira. Šetaj ..THC je napisao/la:Aldinn1 je napisao/la:U RumunijiTHC je napisao/la:Gdje je adilovic?
Poceo si i meni ici na zivce, molim te ne pisi vise nista na temi FK ZELJEZNICAR, bit ce ti zahvalni svi manijaci !
Potpis!
http://www.novilist.hr/Sport/Nogomet/Is ... iv-Hajduka" onclick="window.open(this.href);return false;diplomatija je napisao/la:samo mozemo reci jedno veliko hvala bekricu sto nije potpisao za rijeku, nebi mogli opstati od dzinova i moze li mi neko reci za koje medije u hrvatskoj je pricao gosp. istuk
- diplomatija
- Kontakt:
hvala nihoniho1987 je napisao/la:http://www.novilist.hr/Sport/Nogomet/Is ... iv-Hajduka" onclick="window.open(this.href);return false;diplomatija je napisao/la:samo mozemo reci jedno veliko hvala bekricu sto nije potpisao za rijeku, nebi mogli opstati od dzinova i moze li mi neko reci za koje medije u hrvatskoj je pricao gosp. istuk
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Bekrića mi Samira u maju dupla kruna!
Ma nakon ovog gola 100 % ostaje.

Ma nakon ovog gola 100 % ostaje.

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
2:2
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Sad sam 100% siguran da Bekric potpisuje jer cisto sumnjam da bi Osim dopustio da on igra a da na njega neracuna??
I
I
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Na terenu se vidi da je Bekric zeljan igre.
Ako dobijem jos kakav info napisem...
Ako dobijem jos kakav info napisem...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Slobodno javljajte više informacija, nemamo svi pristup fejsu s posla...
Ko je zabio 2.? Sejo hvala!
zebaŽvaka je napisao/la:Slobodno javljajte više informacija, nemamo svi pristup fejsu s posla...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.