Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ne mogu jer samo Liverpool sanjam s vremena na vrijeme,nadam se da cu pogrijesiti ovaj put,sanjao sam ja tekmu priotiv chelsea prije mjesec dana da smo ih 3-0 uzeli uz 2 gola hende,ali eto on ne igra pa mi se san ponistio i morao sam novi sanjati.
Pogotovo je bio ismijavan što igra na lijevom beku, a momak je u zadnje vrijeme (više od godinu dana, doduše imao je nekih povreda) za rezervni tim igrao bar pola utakmica baš na lijevoj strani. Naravno veliki navijač Liverpoola koji sve prati, kome ništa ne može promaći i koji zna bolje od trenera i igrača šta se dešava u klubu je to sasvim slučajno previdio.RodgersBOSS je napisao/la:
Flanagan nije kvalitet za Liverpool.Krasi ga borbenost i srce,a to je u ovim euforičnim periodima jako bitno.Sjećam da je ubacivanje Flanagana u postavu bio još jedan u nizu smiješnih poteza "bibliotekara" koje neke ne može iznenaditi.Dio je ove bajke i treba ga nagraditi novim ugovorom ali isto tako treba znati svoje mjesto u ekipi(četvrti ili peti bek) kada dovedemo pojačanja na bekovskim pozicijama.
Donedavno sam dijelio tvoje mišljenje što se tiče Flanagana ali je od ulaska u prvi tim pokazao veliki napredak na mnogim poljima, a vidi se da ima još mnogo prostora za daljnji napredak. Momak ima takvo srce i želju da igra bolje za prvi tim nego u rezervama

- the scouser
- Kontakt:
Ima li sastava ?
EDIT:
Liverpool XI: Mignolet, Flanagan, Skrtel, Sakho, Johnson, Gerrard, Allen, Lucas, Coutinho, Sterling, Suarez. Substitutes: Jones, Toure, Agger, Cissokho, Alberto, Aspas, Sturridge.
EDIT:
Liverpool XI: Mignolet, Flanagan, Skrtel, Sakho, Johnson, Gerrard, Allen, Lucas, Coutinho, Sterling, Suarez. Substitutes: Jones, Toure, Agger, Cissokho, Alberto, Aspas, Sturridge.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Ocekivano.the scouser je napisao/la:Ima li sastava ?
EDIT:
Mislim da nemamo sanse ali sve je moguce.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Ponos Torina
- Kontakt:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Redsi moji, idemo danas smanjiti zaostatak za titulama na samo jednu, te tako opet omjer CL-PL vratiti u našu korist 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Steta, mislio sam da ce Daniel biti spreman da pocne ali eto ako nije ne treba nista riskirati. Gdje je Chelsea sastav?
Očekujem Sturridgea u 2 pol. da ih dokrajčimo. Strah me samo Leive, prespor je. Coutinho i Allen moraju vrhunski odigrati ovu tekmu. Sterling po strani sa Suarezom u špicu koji načinje mrežu u 1. pol. 100%
At the end of the storm there's a golden sky..
- the scouser
- Kontakt:
Chelsea XI: Schwarzer; Azpilicueta, Ivanovic, Kalas, Cole; Lampard (c), Mikel, Matic; Salah, Ba, Schurrle.

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
Bez Hazardathe scouser je napisao/la:Chelsea XI: Schwarzer; Azpilicueta, Ivanovic, Kalas, Cole; Lampard (c), Mikel, Matic; Salah, Ba, Schurrle.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nimalo naivan sastavthe scouser je napisao/la:Chelsea XI: Schwarzer; Azpilicueta, Ivanovic, Kalas, Cole; Lampard (c), Mikel, Matic; Salah, Ba, Schurrle.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pristojan sastav, Kalas u prvoj postavi, to sam davno predvidio. Moglo bi biti gutavo.Virtu4l je napisao/la:Nemojte se iznenaditi ako na Anfield istrče Kalas ili van Ginkel.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dovoljno da nas dobiju jedan razlike. 1:2 predvidjam, najozbiljnije...
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Hocel se tek ukljucit kad pocne utakmica,jer mi trenutno crno samo ?
- BeyKopites
- Kontakt:
Mnogo fin sastav Chelsea, po meni opasniji i rasterećiniji u odnosu na onaj najjači.
Problem je što je na Liverpool prešla uloga favorita, ogromni pritisak je na Rodgersu i igračima.Fakat jesmo favoriti, al' treba to i opravdati.
Problem je što je na Liverpool prešla uloga favorita, ogromni pritisak je na Rodgersu i igračima.Fakat jesmo favoriti, al' treba to i opravdati.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
-
- Kontakt:
neko sopcast ? 

Ako danas dobijemo, a necemo, titula je nasa 55 %.
Ovaj Borini stvarno rešeta mreze protivnika iz kola u kolo..Volio bi da ga vratimo sada,da sljedecu sezonu bude joker s klupe a takvog na klupi trenutno nemamo..
I ovaj Suso cuda pravi u Almeriji,recimo i njega prikljuciti nazad klubu..
Moze li neko napisati ucinak ove dvojice ove sezone(broj golova i asistencija)...
Danas hrabro i 1:0 dovoljno samo da se uzmu 3 bobe..
I ovaj Suso cuda pravi u Almeriji,recimo i njega prikljuciti nazad klubu..
Moze li neko napisati ucinak ove dvojice ove sezone(broj golova i asistencija)...
Danas hrabro i 1:0 dovoljno samo da se uzmu 3 bobe..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- madridistaforever
- Kontakt:
Nimalo naivan sastav Chelsea,nije ni MOurinho lud. 

Real nije samo klub,on je smisao zivota.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.