Do sad sam sve pregledao ove klipove, i sa svime se slazem sto je rekao, mislim da je izuzetne komentare imao, i ovdje je vecinu stvari u pravu za nas, ali brate mili Chelsea je prosle godine imao 4 boda vise nego mi sad, shvatam ja sta on hoce reci da su ovi sto se ocekuje od njih da budu gore losi, ali ispade da je liga bas toliko otupila pa smo mi i tako s igrom za cetvrto mjesto prvi na tabeli.. smijesna konstatacija jedino sto mu zamjerim u citavoj prici je to.. da je njegov United u nasoj situaciji bas me interesuje kakva bi prica bila onda, mislim da nije u pravu kad kaze da smo i dalje igrom za cetvrto mjesto dosli do prvog a imamo samo 4 boda manje u odnosu na Chelsea u isto doba prosle godine.. ostalo je uredu..BigBigBang je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=rYJGLeUgEGg
Poslusajte voajeroljupci sta covjek kaze, o stopercinama koje imamo, defanzivnom veznom tj. kojem tipu i klasi veznog igraca, i na kraju krajeva brutalna istina Arsenal kao i proslih sezona ima igru za cetvrto max. trece mjesto stvar je u tome sto oni sto su bili ispred proslih sezona ne igraju ni na nivou trece i cetvrte ekipe pa se moze desiti da Arsenal sa istim brojem bodova sa kojim je zavrsavao ko cetvrti ili treci uzme titulu....
srz je pogodjena voajer nije izvukao ni jednu pouku iz proslosezonskih debakla...
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Arsenal
-
- Kontakt:
Nije liga toliko otupila jer je tupa bila i prosle godine tj. vrh sa izuzetkom Chelsea, stvar je prosta ko pasulj jedina sampionska ekipa koja je konkurentna je nestvarno i neocekivano pala i onda ti je ostao ispred tebe smao retardirani Pelegrini i njegov igracki jaki City koji je odigrao polusezonu skoro bez tri najbolja i najbitnija igraca zadnjih godina u sve tri linije napad, odbrana, veza (aguero, kompany, silva), dakle prvo mjesto Arsenala nije nista cudno jer United nije napredovao i to je to. Ovo je sada realnost Arsenal nema nista bolju igru nego proslih sezona kada su zavrsavali treci i cetvrti i bodovi i igra to dokazuju a i na kraju ce dokazati, vrlo realno je da sa istim brojem bodova iz seozona kad smo bili cetvrti sada mozda uzmemo titulu mada slazem se sa njim da se to nece desiti.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
- Kontakt:
Napisao sam bas na temi epla tu stvar koja mi daje optimizam, famozno mjesto top4 je vec sada a pogotovo iduce sezone apsolutno izgubilo smisao, sada mozes komotno zavrsiti osmi u EPL i preskociti LP nista ne gubis (osim tog nekog prestiza jer igras LP) sto znaci da je voajer u slucaju da ove sezone pod ovakvim okolnostima i konkurencijom ukoliko ne osvoji titulu vjerovatno bivsi. Jer relano on ljudima koji o tome odlucuju vise i ne treba on je menadzer za cetvrto i ponekad trece mjesto i bio im je dobar dok je to trebalo izboriti a to mjesto ti vise ne treba jer sada ces moci zavrsiti i deveti a zaradjivaces ko da igras LP i ispadas u osmini a 12 godina bez titule je veliko breme. Imam dobar osjecaj da bi ovo mogla biti dobra godina za Arsenal jer ili prekidas post za titulu ili voajer odlazi...
- Marsal
- Kontakt:
Da, ali igranje u LP opet ti donosi desetine miliona više. Ako ćeš ovamo zaraditi 200 mil, svako bi volio zaraditi 250 tako da nije isto završiti četvrti ili osmi.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Ali neigranje u LP=bolji plasman u EPL=desetine miliona vise. Nema sumnje da ti u LP ces svakako zaraditi dodatnu lovu ali sa ovolikim prihodima u EPL apsolutno ces bez te love i dalje imati veliku fiannsijsku moc da dovedes skupe igrace.
- Marsal
- Kontakt:
Da, ali ko može garantovat da će neka top klasa htjet doći u klub koji ne igra LP. Onda ćeš je morat debelo preplatit i šta si dobio, ništa,
Arsenal kao i svi drugi top timovi posluju sa ogromnim rashodima, i običnom laiku je jasno da bi bila smrt neigranje LP i veliki gubici.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kako sam skontao po ovom što se piše po twitteru, ovo oko Elnenija je trajalo dugo je Arsenal protestovao protiv toga da se igraču dižu plate da bi dobili radnu dozvolu/vizu, i dobili su pregovore. Plata će mu biti oko 55k.
E koliko ima istine u tome, nemam pojma.
E koliko ima istine u tome, nemam pojma.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Najbolji igrac Reala u finalu LP a te sezone vjerovatno i nabjolji igrac je dosao u United koji ne igra LP. Preplacen? Nikako najbolje krilo na svijetu koje moze igrati na vise pozicija u veznom redu ono mu je realna vrijednost.Marsal je napisao/la:Da, ali ko može garantovat da će neka top klasa htjet doći u klub koji ne igra LP. Onda ćeš je morat debelo preplatit i šta si dobio, ništa,
topnik
Naravno eno United finansijski propao ne mogu nikoga dovesti kako su propustili onu sezonu LP a i ove ce sigurno jos vise ekonomski propasti jer su ispali u grupi strasan gubitak

- Marsal
- Kontakt:
Joj brate Paja ti si zauzeo kontru protiv svih nas, da mi kažemo da je mlijeko bijelo ti bi tvrdio da je crno. Možeš ti slobodno biti protiv Wengera i složit se nekad sa nama, neće te niko smatrat manje vrijednim.
OK, može se bez LP, naravno da može. Ali zašto bi npr Tottenham, Everton ili neki treći klub uzeli 50 miliona više po sezoni od Arsenala ili Uniteda. Prva 4 mjesta će uvijek imati svoju cijenu i moraju se osvajat.
OK, može se bez LP, naravno da može. Ali zašto bi npr Tottenham, Everton ili neki treći klub uzeli 50 miliona više po sezoni od Arsenala ili Uniteda. Prva 4 mjesta će uvijek imati svoju cijenu i moraju se osvajat.
- Marsal
- Kontakt:
Što se ovog tiče mislim da nije nemoguće, imam osjećaj da se i sam Guardiola zasitio i da bi iduću sezonu mogao uzeti pauzu da se spremi psihički za Premiership i da nauči engleski jezik do savšenstva, realno u Arsenalu bi mu od svih engleskih klubova bilo najbolje jer to je klub koji manje više decenijama gaji fudbal kakav on voli, klub koji ima strpljenja sa trenerima očiglednoQUARTERBACK je napisao/la:
ceka da wenger ode zivota mi![]()

Moguće je ovo zaista, e sad da li bih volio ovo da se desi, pa ne znam...
-
- Kontakt:
Zasto? Pa zato sto je bolje osvojiti u dvije sezone jednu titulu i biti sedmi nego cetvrti i treci prosta matematika titula ce se svi sjecati ko ce se sjecati dva cetvrta mjesta? Ko ce se za deset godina sjecati Arsenalovih 2005-2015 i po cemu? Tu se zato vracamo na Josea Mourinha taj lik bi u iduce tri ili cetiri sezone uzeo 2 titule a ovi kazu bio bi raspad sistema pa sta? niko nije nezamjenjiv pa tako ni veliki Mou ako je raspad a kamoli retard voajer da bude nezamjeniv sto nije 11 godina titulu osvojio i u tome je sva poenta svako je zamjenjiv...
Ma nije zeza ovo oko Guardiole, zagrizo je on pravo na nas.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Pa zar nije sky sports objavio da će Guardiola u City, ili sam to ja sanjao ?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Marsal
- Kontakt:
Sky Germany.anell je napisao/la:Pa zar nije sky sports objavio da će Guardiola u City, ili sam to ja sanjao ?
Mada ni od britanskog Sky ne treba sve uzimat za ozbiljno, BBC Sport je nekako najozbiljniji. Nije još sve 100% za Pepa i City.
Ali zato BBC i javi kada je sve gotovo.
Ima istine u ovome sto Paja prica. Iduce sezone za engleske klubove samo nebo je granica sto se tice novca i moce se dozvolititi i taj luksiz ako se oklizne jednu godinu. Naravno to ne znaci da bi trebali...
Sto se tice ovog novinara sa SK u svom presjeku nista novo nije rekao sto mi vec ne znamo. U pravu je on i za Wengerove greske i za Artetu i Flaminija nista novo... Znamo mi dobro ko i sta nama jos fali. Ali zasmetao mi je taj neki stav kao da smo Lester pa eto tu smo slucajno?! Projektovani za 4 mjesto ali eto United je njemu projektovan za prvo! Koscielny mu precjenjen?! Samo njemu posto ga vec godinama obilaze svi izbori za tim godine i ako je redovono u top3 stopera Lige! A vrhunac licimjerstva je ovo na kraju nabrajanje povreda. Kao sta se zale imali su duplo manje povreda od Uniteda i Newcastlea? Kao da je isto kada se igrac povredi na 10-15 dana i kada se povredi na 2-3 mjeseca kao nama i to kljucni igraci!
Mi smo najbolja ekipa u 2015. godini u ligi i to sigurno ne moze biti slucajno! Dok je Coqa bio zdrav, dok smo imali cvrstinu u sredini rutinski smo sve samarali pa i njegov United i to 2 puta. Kaze trebaju tek ici u Machester? hmmm...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ima istine u ovome sto Paja prica. Iduce sezone za engleske klubove samo nebo je granica sto se tice novca i moce se dozvolititi i taj luksiz ako se oklizne jednu godinu. Naravno to ne znaci da bi trebali...
Sto se tice ovog novinara sa SK u svom presjeku nista novo nije rekao sto mi vec ne znamo. U pravu je on i za Wengerove greske i za Artetu i Flaminija nista novo... Znamo mi dobro ko i sta nama jos fali. Ali zasmetao mi je taj neki stav kao da smo Lester pa eto tu smo slucajno?! Projektovani za 4 mjesto ali eto United je njemu projektovan za prvo! Koscielny mu precjenjen?! Samo njemu posto ga vec godinama obilaze svi izbori za tim godine i ako je redovono u top3 stopera Lige! A vrhunac licimjerstva je ovo na kraju nabrajanje povreda. Kao sta se zale imali su duplo manje povreda od Uniteda i Newcastlea? Kao da je isto kada se igrac povredi na 10-15 dana i kada se povredi na 2-3 mjeseca kao nama i to kljucni igraci!
Mi smo najbolja ekipa u 2015. godini u ligi i to sigurno ne moze biti slucajno! Dok je Coqa bio zdrav, dok smo imali cvrstinu u sredini rutinski smo sve samarali pa i njegov United i to 2 puta. Kaze trebaju tek ici u Machester? hmmm...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
rado idemo u manchester u zadnje vrijeme 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Objavili su i Bild i Kicker, gotovo je to, ovo je izjava iz kurtoazije, čisto da ne ispadne da je on nekoga otjerao.anell je napisao/la:Pa zar nije sky sports objavio da će Guardiola u City, ili sam to ja sanjao ?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Rio molim te možeš li nam malo u kratkim crtama reći koliko su prihodi pali Unitedu nakon neigranja LP ? I o Adidasovom ugovoru koji je tražio igranje LP. Kad ovdje govore da je sasvim ok neigranje LPrio_Ferdy88 je napisao/la:Objavili su i Bild i Kicker, gotovo je to, ovo je izjava iz kurtoazije, čisto da ne ispadne da je on nekoga otjerao.anell je napisao/la:Pa zar nije sky sports objavio da će Guardiola u City, ili sam to ja sanjao ?
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Što se tiče adidasovog ugovora, nismo tu ništa izgubili, iste su pare, jer je definisano da ne smijemo propustiti 2 uzastopne sezone LP, tek onda bi uslijedilo smanjenje. A od ukupnih prihoda zaradili smo £37.8m manje nego prethodne godine kada smo igrali LP, najviše se gubi na prihodima od ulaznica i TV prava, a s druge strane bez LP se onda i bonusi igračima i osoblju ne moraju isplaćivati pa su troškovi manji.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.