FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da Vas pitam sta ce biti sa Vuletom,jer je na pocetku sezone rekao da ce se oprostiti na kraju ove sezone.Ima li istine ili ce i dalje biti igrac FCS ? 

Sarajevo ljubavi moja.
-
- Kontakt:
U jednom intervju Vule je najavio da bi mogo ostati još pola sezone ili čitavu jer pod uslovom da se FCS plasira u neki euro kup. Obzirom da smo u EL...može se desiti da odigra još recimo do nove god..???
- Evolution87
- Kontakt:
Vule se nakon evrope oprastafcsforever je napisao/la:U jednom intervju Vule je najavio da bi mogo ostati još pola sezone ili čitavu jer pod uslovom da se FCS plasira u neki euro kup. Obzirom da smo u EL...može se desiti da odigra još recimo do nove god..???

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Posao lijevog beka je da u prvom odradi u obrani kako treba a naprijed koliko napravi, a Puzigace u fazi obrane koda ni nema.rammstein je napisao/la:do mene je hebibovic sirijc i arsenijevic su za desni bek , mada postoji mogucnost da izvuku i nekog iz naftalinacobefks je napisao/la:@rammstein
Hebibovic lijevi bek?
za lijevi bek je najveca potraznja mada je i puzigaća dobar...
vidje
t cemo sve za 10-tak dana
- Sto se tice Vuleta mislim da nece se oprostiti ove sezone, nema neke godine i ne bi trebalo da okonca karijeru, tek mu je 31. a mislim da je to nagovjsetio nakon sto nije prihvatio onu ponudu Borca za mjesto direktora, ako je to uposte tacno.
- Sto se tice Deje, ovaj potez Susic je davno trebao uraditi iako isto kao da ga nije ni pozvao ako nece odraditi pripreme. Nekome je vazan poziv u reprezentaciju pa makar i ne mora braniti, a realno je daleko bolji od Avdukica.
- Sto se tice Dzene, ako zelimo da ostane moramo jos napuhati stvar, da se sa tribina cuje njegovo ime i dati do znanja upravi da zelimo njega, a ako ne on, za nas najbolje rijesenje je strani strucnjak jer na nasim prostorima realno nema nekih kvalitetnih imena, a volio bih vidjeti Pliseka opet na klupi ili Jusufbegovica , tesko da je moguce ali eto...
- Sto se tice Deje, ovaj potez Susic je davno trebao uraditi iako isto kao da ga nije ni pozvao ako nece odraditi pripreme. Nekome je vazan poziv u reprezentaciju pa makar i ne mora braniti, a realno je daleko bolji od Avdukica.
- Sto se tice Dzene, ako zelimo da ostane moramo jos napuhati stvar, da se sa tribina cuje njegovo ime i dati do znanja upravi da zelimo njega, a ako ne on, za nas najbolje rijesenje je strani strucnjak jer na nasim prostorima realno nema nekih kvalitetnih imena, a volio bih vidjeti Pliseka opet na klupi ili Jusufbegovica , tesko da je moguce ali eto...
M.Delac 2
- primasquadra
- Kontakt:
i ja sam to čuo da Bekić ide u vasBurberry46 je napisao/la:Bekic je nas novi igrac, ovo ostalo Avaz lupa i to su sve poluinformacije
ja nezz ali ovo oko bekica jbg mi pricamo o nekima pojacanjima a dovodimo igrace koji su grijali klupu u zrinjskom
...ako su nam to ta pojacanja jadni mi samo treba nekadfa biti iskren jedini napdaci koji bi u nasoj ligi bili kao pojacanja to su armin hodzic i jasmin mesanovic a ovo sve ostalo 

Samo Sarajevo
Slazem se, ali gledaj ovako, mi imamo dva napadaca koji su u dobroj formi, tako da i nama treba rezervni napadac sa malo vecim iskustvom, jer koliko god ih ja i vecina nas gotivila na A.Plakala i Aganspahica se ne mozemo bas oslonuti. Njma treba dati fin ugovor i poslati ih na posudbu da se kale.kanarinac je napisao/la:ja nezz ali ovo oko bekica jbg mi pricamo o nekima pojacanjima a dovodimo igrace koji su grijali klupu u zrinjskom...ako su nam to ta pojacanja jadni mi samo treba nekadfa biti iskren jedini napdaci koji bi u nasoj ligi bili kao pojacanja to su armin hodzic i jasmin mesanovic a ovo sve ostalo
Ukoliko bude istina ovo za Bekica, za kojeg smatram da je solidan igrac, bice to fina konkurencija u napadu. Na njemu je da se pokaze i da izbori mjesto u ekipi a nece mu biti ni malo lako.
Od Hodzica nije bolji, a za Mesanovica i Bilbiju covjek je klasa, trazio ga Getafe, drugo je to sto ga nije islo ove polusezone i sto je krenulo igraca koji je igrao na njegovoj poziciji , a opet je napravio dobar rezultat sa i ne bas velikom minutazomkanarinac je napisao/la:ja nezz ali ovo oko bekica jbg mi pricamo o nekima pojacanjima a dovodimo igrace koji su grijali klupu u zrinjskom...ako su nam to ta pojacanja jadni mi samo treba nekadfa biti iskren jedini napdaci koji bi u nasoj ligi bili kao pojacanja to su armin hodzic i jasmin mesanovic a ovo sve ostalo

M.Delac 2
da je bogodm tako kako vi pricate ja znam da je bio veliki talenat ali pratio sam ga ja vise puta i uopste mi nije ostavio dobar utisak jos ovaj kaze brz prodoran pa nisam bas siguran...po meni mnogo bolja opcija zato je muhamed mujic iz banovica momka sam skoro gledao uzivo momak je bas izrastao u dobrog igraca ali on ce izgleda u slobodu i zapamtite bice pravo osvjezenje iduce godine
Samo Sarajevo
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
eto oba se igraca povezuju sa nama, Mesanovic i Bekic. Mesanovic nije ni pola Bekica ako cemo iskreno 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bekic obavezno u nas klub, decko je stroj nevidjeni, za te ostale necu nista da komentarisem.
04.10.2009 !!
ako je ovo istina sto ti govoris ja sam onda prezadovoljan nemoj misliti da ja prema nekom mrznju ili nes nego jednostavno covjek mi nije ostavio neki utisak dok jasko mi se bas svidja kao igrac,ali moram vam reci sto u slobodi ima lijevi bekk neznam dali ga nasi mogu dovesti momak ima mozda 22 godine momak nosi naprijed nazad ne staje kao navijen mislim inace ga zovu pit bul daleko najaci igrac slobode to ce vam i fukare potvrditiBosniacum Lilium je napisao/la:eto oba se igraca povezuju sa nama, Mesanovic i Bekic. Mesanovic nije ni pola Bekica ako cemo iskreno
Samo Sarajevo
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
meni bas obrnuto, a podjednako sam gledao i jednog i drugog.kanarinac je napisao/la:ako je ovo istina sto ti govoris ja sam onda prezadovoljan nemoj misliti da ja prema nekom mrznju ili nes nego jednostavno covjek mi nije ostavio neki utisak dok jasko mi se bas svidja kao igracBosniacum Lilium je napisao/la:eto oba se igraca povezuju sa nama, Mesanovic i Bekic. Mesanovic nije ni pola Bekica ako cemo iskreno
Sto se tice lijevog beka, tu nam treba isto jedan igrac, Puzigaca je dosta dobar naprijed, nazad je prelos. To se moglo vidjeti nakon par utakmica. Letic mi ovako nije los, ali kad bi se mogao npr. nekako Bevab dovesti, ali to je 1% sanse

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Ja ga neki dan spominjah ovdje, pocese me ismijavati, hvali ga i Ciro, Damir Mehidic, igra i ofanzivno i defanzivno, na kraju sezone mu ugovor isticekanarinac je napisao/la: ako je ovo istina sto ti govoris ja sam onda prezadovoljan nemoj misliti da ja prema nekom mrznju ili nes nego jednostavno covjek mi nije ostavio neki utisak dok jasko mi se bas svidja kao igrac,ali moram vam reci sto u slobodi ima lijevi bekk neznam dali ga nasi mogu dovesti momak ima mozda 22 godine momak nosi naprijed nazad ne staje kao navijen mislim inace ga zovu pit bul daleko najaci igrac slobode to ce vam i fukare potvrditi
M.Delac 2
Ja sam nacuo da Beli nije nesto zadovoljan u Mostaru,sad imaju li ga nasi u planu... 

1946
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma kakav Beli, dosta mi je povratnika vise.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!