FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ja se samo pitam prati li nasa skauting sluzba Rashicu?
Ako smo u jednom momentu zeljeli Hazarda onda ne znam zasto Rashica ne bi bio opcija jer je zaista zanimljiv igrac.
Ako smo u jednom momentu zeljeli Hazarda onda ne znam zasto Rashica ne bi bio opcija jer je zaista zanimljiv igrac.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Da nije neko slucajno clan Bayerna da mi uzme 3 karte direktno od kluba za Leipzig. Placam 20€ za uslugu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kako Bild izvjestava, City je malo snizio cijenu za Sanea i ista sada iznosi 95 miliona Eura.
Nista nsrocito jer siguran sam da ce Bayern pokusati jos vise oboriti cijenu.
Odri je po razoraznim izvjestajima promašaj i na ljeto se ide po novog beka s tim da ce isti u ovoj sezoni biti zamjena za Pavarda kada ovaj nije dostupan.
Sa povratkom Lucasa Hernandeza, dobijamo eventualno Daviesa kao krilnog igraca ako nam je Jovan Perisic nedostupan.
Veceras borba za cetvrtfinale protiv Hoffe.
Jesenas su nas namucili i odnijeli bodove sa AA.
Nista nsrocito jer siguran sam da ce Bayern pokusati jos vise oboriti cijenu.
Odri je po razoraznim izvjestajima promašaj i na ljeto se ide po novog beka s tim da ce isti u ovoj sezoni biti zamjena za Pavarda kada ovaj nije dostupan.
Sa povratkom Lucasa Hernandeza, dobijamo eventualno Daviesa kao krilnog igraca ako nam je Jovan Perisic nedostupan.
Veceras borba za cetvrtfinale protiv Hoffe.
Jesenas su nas namucili i odnijeli bodove sa AA.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Da li se ovo Coman vraca u sastav veceras? Vidio sam ga na wallpaperu na njihovom storyu (Bayernovom).
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Lucas is back in the squad.Bundesliga je napisao/la: ↑05 feb 2020, 18:32Da li se ovo Coman vraca u sastav veceras? Vidio sam ga na wallpaperu na njihovom storyu (Bayernovom).
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
- Kontakt:
Da, bas gledam evo ga na klupidirkules je napisao/la: ↑05 feb 2020, 19:21Lucas is back in the squad.Bundesliga je napisao/la: ↑05 feb 2020, 18:32Da li se ovo Coman vraca u sastav veceras? Vidio sam ga na wallpaperu na njihovom storyu (Bayernovom).

Nema Comana.
Bit će za Leipzig aBdBundesliga je napisao/la: ↑05 feb 2020, 19:44Da, bas gledam evo ga na klupidirkules je napisao/la: ↑05 feb 2020, 19:21Lucas is back in the squad.Bundesliga je napisao/la: ↑05 feb 2020, 18:32Da li se ovo Coman vraca u sastav veceras? Vidio sam ga na wallpaperu na njihovom storyu (Bayernovom).![]()
Nema Comana.

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- Omerbavarac
- Kontakt:
Coman ce biti dostupan za Leipzig.

Dobar sastav, ne osjeti se nedostatak Perišića 

- bavaracmujo
- Kontakt:
Imal neki link neko da valja@
Ovdje imaš
https://soccerstreams100.co/
Jedan kratak komentar s početka utakmice, vjerovatno se razlog zašto Coutinho ne igra prije Perišića krije u našem prvom ozbiljnijem napadu kada je Coutinho šutirao, a imao je lijevo Mullera, desno Gnabrya.
Evo ofsajd sviran, ali ova ekipa izgleda strašno na terenu, šta radi Herr Flick, jedva čekam Chelsea.
https://soccerstreams100.co/
Jedan kratak komentar s početka utakmice, vjerovatno se razlog zašto Coutinho ne igra prije Perišića krije u našem prvom ozbiljnijem napadu kada je Coutinho šutirao, a imao je lijevo Mullera, desno Gnabrya.
Evo ofsajd sviran, ali ova ekipa izgleda strašno na terenu, šta radi Herr Flick, jedva čekam Chelsea.
Ko je ovo mjerio da mi ga je vidjeti. Čist gol.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sto mi ide na zivac kad ovakav ofsajd svira...ovo sve zavisi kako ovaj liniju povuce i koliko debelo.
Bravo Boa
Bravo Cou
Bravo Boa

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
E yebo ga Coutinho 
Ja kazem vuce loptu predugo i igra za sebe. Fuj.

Ja kazem vuce loptu predugo i igra za sebe. Fuj.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 05 feb 2020, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
Evo još jedan dokaz zašto Coutinho nema prednost ispred Perišića, ne mogu da vjerujem kakav glupson. Nije Boa ništa kriv. Cou snosi svu odgovornost.
Čist gol nam poništili pa jesu li normalni ovi kreteni iz var sobe. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Hoffenheim nema nikakve šanse da se razumijemo, ali evo kad Coutinho nije sebičan nema problema u napadu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bravo Antonio Davies. 
Cou je ispao amater sa onim poigravanjem.

Cou je ispao amater sa onim poigravanjem.
-
- Kontakt:
Nije ni Boateng bolji, jel ga neko malo pritisne odmah neku glupost uradi. I protiv Mainza je pred kraj mogao biti penal jer dize ruke iznad glave. Lik je teska katastrofa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.