AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Cini se da je City prihvatio ponudu za Teveza, iz Pariza, 24 mln
Steta, volio bih vidjeti kako suradjuju on i Ibra
Steta, volio bih vidjeti kako suradjuju on i Ibra
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
ako je tako sretno mu, s konja na magarca.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- majestic24
- Kontakt:
Nije valjda da vi zelite tako problematicno igraca u timu???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
cassano je bio bar 2x problematičniji pa se smirio i igra timski, sad se itekako osjeti njegov izostanak. dovoljno je pogledati par klipove o cassanu na yt i sve je jasno. a tevez kakav god karakter imao pokazao je i unitedu i u cityu ko je i šta je kad su igrački kvaliteti u pitanju. iskreno za 20 i kusur miliona nema boljeg napadača.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
sad lafo bbc tvrdi da nema nikakvog dogovora između psg-a i citya u vezi teveza. navodno leonardo kaže da ne treba više napadača i da mu je ionako teško držati pod kontrolom svlačionicu sa trenutnim kadrom.
taiwo izjavio da je nezadovoljan statusom u timu, dosad je šansu dobio 6 puta, većinom s klupe a ponekad kako kaže utakmice je gledao sa tribina. tako da je realno da napusti san siro već u januaru ali bitno je da igra onaj hadalj antonini.
taiwo izjavio da je nezadovoljan statusom u timu, dosad je šansu dobio 6 puta, većinom s klupe a ponekad kako kaže utakmice je gledao sa tribina. tako da je realno da napusti san siro već u januaru ali bitno je da igra onaj hadalj antonini.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Nekako Max rijetko daje priliku, ili ne vjeruje igracima koji su tek dosli. Nekako nema logike da ispred Mexesa i Taiwa igraju Antonini i Bonera. Pa jbt ja bi prije dao junioru nekom da igra mozda sta i bude od njega kasnije a ne ova krampa i panj da igraju. Antonini umjesto da probije gore kao bek nekad, on se otvori, primi loptu i vrati je nazad Silvi. Al bolje i to nego gledat njega kako pokusava da prodje nekog sa svoje dvije lijeve noge. O Boneri da ne govorim, covjek je prije svega ogranicen i na svojoj poziciji stopera, a ovaj ga pretvorio u nekog polivalentnog igraca da igra i lijevog i desnog beka. Jedino dobro od njega sto sam ja ikad vidio je ono kad izblokira di vaia sad u ovoj zadnjoj protiv bologne.
jbg svaki je trener pristrasan prema nekim igračima, sjetimo se ancelottija. taj bi stavio seedorfa i pirla u početnih 11 taman da igraju na štakama dok je gourcuffa uvijek držao na klupi itd. za mexesa ima vremena, nije igrao 8 mjeseci ne možeš sad očekivati da ga baci u vatru kad nije ni izbliza 100% fit.
nekako imam osjećaj da se tu krije još ponešto kad je taiwo u pitanju, imam dojam da ga berlusconi baš i ne gotivi kao i chissokha pa izmišljaju razloge da ovi igrači ne igraju. uzmimo u obzir da je taiwo bio kolosalan u marseillu, doduše zadnju sezonu nije bio na nivou kao prethodnih ali nije igrao u belgijskoj ligi pa da sad ne može meda.
allegri tako forsira mrtvaca antoninia a puno minuta dobio je i emmanuelson iako nije neka klasa niti nešto posebno pokazuje na terenu, bolje bi tu bilo gledati merkela kao zamjena za seedorfa umjesto ovog polivalentnog holanđanina.
kad ga već spominjemo što allegri ne bi stavio urbya na lijevog beka da i to isproba jer je urby nekad igrao u ajaxu na toj poziciji i nije mu nepoznata?
nekako imam osjećaj da se tu krije još ponešto kad je taiwo u pitanju, imam dojam da ga berlusconi baš i ne gotivi kao i chissokha pa izmišljaju razloge da ovi igrači ne igraju. uzmimo u obzir da je taiwo bio kolosalan u marseillu, doduše zadnju sezonu nije bio na nivou kao prethodnih ali nije igrao u belgijskoj ligi pa da sad ne može meda.
allegri tako forsira mrtvaca antoninia a puno minuta dobio je i emmanuelson iako nije neka klasa niti nešto posebno pokazuje na terenu, bolje bi tu bilo gledati merkela kao zamjena za seedorfa umjesto ovog polivalentnog holanđanina.
kad ga već spominjemo što allegri ne bi stavio urbya na lijevog beka da i to isproba jer je urby nekad igrao u ajaxu na toj poziciji i nije mu nepoznata?
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
ne baca ga u vatru protiv bologne jbt, da je neka jaca utakmica pa hajd. Al eto na kraju se ispostavilo da je ipak tesko gostovanje.
pa vidio si kako je di vaio silovao 'nepogrešivog' silvu, šta misliš šta bi radio tromom i poluspremnom mexesu? 
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- senad_flamin
- Kontakt:
Taiwo je uzasan sa kretanjem gubi se na terenu, ostaje previse prostora po njegovoj strani, iako nimalo ne gotivim Antoninia trenutno je bolji od Taiwa
Iskreno ne bi volio da se petljamo oko Montoliva previse "navikan" igrac, ako je ikako moguce neki drugi veznjak..
Tevez bi bio pun pogodak , ali tesko da ce pasti dogovor..
Mislim da bi za Milan najbolji potez bio dovodjenje Kolarova koji u Ctiyu nije u prvom planu...
Iskreno ne bi volio da se petljamo oko Montoliva previse "navikan" igrac, ako je ikako moguce neki drugi veznjak..
Mislim da bi za Milan najbolji potez bio dovodjenje Kolarova koji u Ctiyu nije u prvom planu...
-RIVALDO-
ma kakav god da je brate po meni je zasluzio da udje umjesto bonere, jes da je ovaj spasio cist go, al eto .. 
Kolarov kosta i to mnogo.Realnije je da zamenite Taiwa za Santona i da Maldini radi sa njim, kao sto je Tassotti radio sa Abateom. Mozda probati sa malim De Vitom.senad_flamin je napisao/la:Taiwo je uzasan sa kretanjem gubi se na terenu, ostaje previse prostora po njegovoj strani, iako nimalo ne gotivim Antoninia trenutno je bolji od Taiwa![]()
Od Antoninija nema leba, Vila i Emanuelson nisu za beka u Serie A, a Zambrotta je ispusena mustikla.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Santon je u Njukašu dobio priliku u posljednjem meču i bio jako zapažen. A, nije dugo u Engleskoj, tako da nije realno očekivati njegov skori povratak u Italiju.
Ima li neki baš perspektivan lijevi bek u talijanskom prvenstvu? I, zašto se ne baci oko na Schmelzera? Nije pretjerano skup, a sigurno da bi mogao biti pravo pojačanje bilo kojem timu. Dakako, pitanje je da l' se njemu ide iz Dortmunda, al' Milan je klub koji se ne odbija.
Likove iz Francuske ne računam, jer je vidljivo da oni u Milanu nemaju šta tražiti (Yohan + Taiwo su najsvježiji primjer, a tu je i karijes zvani Cisokho). 
Ima li neki baš perspektivan lijevi bek u talijanskom prvenstvu? I, zašto se ne baci oko na Schmelzera? Nije pretjerano skup, a sigurno da bi mogao biti pravo pojačanje bilo kojem timu. Dakako, pitanje je da l' se njemu ide iz Dortmunda, al' Milan je klub koji se ne odbija.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
kratko i jasnoMaGiCa je napisao/la: Kolarov kosta i to mnogo.Realnije je da zamenite Taiwa za Santona i da Maldini radi sa njim, kao sto je Tassotti radio sa Abateom. Mozda probati sa malim De Vitom.
Od Antoninija nema leba, Vila i Emanuelson nisu za beka u Serie A, a Zambrotta je ispusena mustikla.
santon bi bio idealan ukoliko bi postigao svoj puni potencijal ali ne znam koliko je to realno za očekivati. samo zaista sam razočaran kad je taiwo u pitanju, istina je da se nije dokazao ali uvjeren sam da ima sve što treba da postane kvalitetan bek. fizičke predispozicije ima za trojicu samo treba sa njime raditi!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- majestic24
- Kontakt:
Sta ima s onom pricom u vezi Lulica?? Jel to neko samo provalio ili??
Mislim da je Lula bolji od Taiwa sigurno
Mislim da je Lula bolji od Taiwa sigurno
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
-
AC_Milan4ever
- Kontakt:
ma on je davno sazrio za zahvalnicemeskalin je napisao/la:JA veceg kloca odo ovoga Anttoninia nisma u zivotu vidio jaoooo kako je momak los.... ova tekma je pokazala da Milanu su neophodni vezni igraci, ovo ce postaje suvisno govoriti :S
Od Taiwa se puno očekivalo...baresi#6 je napisao/la:kratko i jasnoMaGiCa je napisao/la: Kolarov kosta i to mnogo.Realnije je da zamenite Taiwa za Santona i da Maldini radi sa njim, kao sto je Tassotti radio sa Abateom. Mozda probati sa malim De Vitom.
Od Antoninija nema leba, Vila i Emanuelson nisu za beka u Serie A, a Zambrotta je ispusena mustikla.![]()
santon bi bio idealan ukoliko bi postigao svoj puni potencijal ali ne znam koliko je to realno za očekivati. samo zaista sam razočaran kad je taiwo u pitanju, istina je da se nije dokazao ali uvjeren sam da ima sve što treba da postane kvalitetan bek. fizičke predispozicije ima za trojicu samo treba sa njime raditi!
Eh, evo malo današnje štampe. Taiwo bi lako mogao u Newcastle, ruskio-engleski Plavi bi Robinha, mi bismo mogli dovesti Juana iz Internacionala, ko je imalo upratio znaće o kakvom se igraču radi.
Nego, ovi dresovi za sezonu 2012/2012 su mrak:

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
ovaj gallianijev posao oko teveza je klasika, čeka zadnji momenat da ga uzme. nekako sam uvjeren da će tevez u januaru u milan. nema smisla da napušta city koji se bori za prvaka u epl-u i pređe u dosta slabiju ligu (psg) gdje bi vrlo vjerovatno i manje zarađivao. jednostavno nije gallianijev stil da ovakvu klasu igrača kupi za dan ili dva pregovora. rekao je uradit će sve što je moguće i nemoguće da ga dovede. a kad ćelo nekoga pikira zna se kako to obično završava. -You have until January 31 at 18:59 to close the deal. tako ćelo kaže.

međutim jedna me se njegova izjava između ostalog danas dojmila: 'Taiwo's complaints? I only care about the players who do not play and do not complain.' -nigerijcu se ne piše dobro. zna se dobro politika milana, kome se ne ostaje u milanu široka ti bosna, (sheva, kaka, gourcuff...).
s druge strane amelia brani tim od teških kritika nakon remija sa bolognom smatrajući da je on glavni krivac za loš rezultat i prosipanje 2 boda i ispuštanje prilike da se zasjedne na vrh tabele. nekako mi žao momka. niko od njega ne očekuje da postane dida iz najboljih dana ali takav je život golmana, jedna greška i svi pljuju po tebi. dok ibra npr. može mašiti 2-3 zicera, sljedeću tekmu postigne gol za pobjedu i svi zaborave...
edit: yepes je u utakmici protiv bologne povrijeđen, izgleda stradao članak na desnoj nozi, navodno je nešto puknulo. sad će na dodatna snimanja, kako god neće ga biti dugo na terenu. šta reći kome poruku poslati?
međutim jedna me se njegova izjava između ostalog danas dojmila: 'Taiwo's complaints? I only care about the players who do not play and do not complain.' -nigerijcu se ne piše dobro. zna se dobro politika milana, kome se ne ostaje u milanu široka ti bosna, (sheva, kaka, gourcuff...).
s druge strane amelia brani tim od teških kritika nakon remija sa bolognom smatrajući da je on glavni krivac za loš rezultat i prosipanje 2 boda i ispuštanje prilike da se zasjedne na vrh tabele. nekako mi žao momka. niko od njega ne očekuje da postane dida iz najboljih dana ali takav je život golmana, jedna greška i svi pljuju po tebi. dok ibra npr. može mašiti 2-3 zicera, sljedeću tekmu postigne gol za pobjedu i svi zaborave...
edit: yepes je u utakmici protiv bologne povrijeđen, izgleda stradao članak na desnoj nozi, navodno je nešto puknulo. sad će na dodatna snimanja, kako god neće ga biti dugo na terenu. šta reći kome poruku poslati?
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Novi preljubnički skandal prijeti AC Milanu, italijanskom fudbalskom prvaku. Ovaj je put njegov glavni akter 44-godišnji trener Massimiliano Allegri.
Nedavno je šef stručnog štab italijanskog prvaka u jednoj televizijskoj emisiji s gađenjem odbacio tvrdnju da ima ljubavnicu, rekavši da je isključivo posvećen svojoj dugogodišnjoj nevjenčanoj supruzi i njihovom jednomjesečnom sinčiću.
Italijanski paparazzi su ga sada uhvatili na (ne)djelu. Italijanski tabloid Oggi preplavile su njegove fotografije s 27-godišnjim talijanskim supermodelom Glorijom Patrizi. Milanov je trener uhvaćen kako u pratnji manekenke ulazi u stan navečer, te s njom izlazi ujutro. Nakon toga kamere fotoreportera ispratile su ih bez njihova znanja do obližnjeg restorana u kojem su doručkovali, te na kraju zabilježile njihov opraštajući poljubac.
Atraktivna Gloria u posljednjih je nekoliko godina dobro unovčila svoje savršene (90-62-91) tjelesne proporcije, a u kaubojskom je izdanju osvanula kao Playboyev model u junu 2009. godine.
Pitanje je kako će se afera odraziti na trenerov privatni ali i profesionalni život. Za očekivati je da bi podršku mogao dobiti od 75-godišnjeg vlasnika kluba Silvija Berlusconija, koji je i sam usred suđenja zbog organizovanja orgija s maloljetnim prostitutkama.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
navodno je tevezov agent odbio psg i rekao tevez može samo u milan. na to je direktor citya odgovori onda ostaje na što je on odgovorio nema problema
ali loša vijest je što se u kuloarima spominje da će montolivo u inter a itekako je potreban milanu pošto fali taj kreator.
yepes 10 sedmica out!
ali loša vijest je što se u kuloarima spominje da će montolivo u inter a itekako je potreban milanu pošto fali taj kreator.
yepes 10 sedmica out!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.