Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
u Oslobodjenju, Vincent Tan nabraja igrace Sarajeva
Are you fucking kidding me?
neki me stid ufati a nemam nista stim
-
- Kontakt:
kada se radi ovakav intervju, Oslobođenje posalje mail sa pitanjima a PR sluzba gosp. Tan-a , naravno zajedno sa Tan-om odgo na pitanja i vrati mailKenoRob je napisao/la:u Oslobodjenju, Vincent Tan nabraja igrace Sarajeva

tako da se ne cudis , to je profesionalni nacin komunikacije i zbog toga je tebi to smijesno jer nasi treneri i predsjednici (vecinom) kad izadju pred novinare i kazu " utakmica je bila prava prvenstvena" ja bi se objesio za prvo drvo koje nadjem...
mozda ovo nije ni tema za toga ali radi se o radnicima u PLBIH opcenito. kad procitam, primjer, "Radnik nema sta da trazi u Travniku" ja bi se objesio. haj ovo sa Tan-om je sasvim nesto novo...da ne smaram visevincenttan je napisao/la:kada se radi ovakav intervju, Oslobođenje posalje mail sa pitanjima a PR sluzba gosp. Tan-a , naravno zajedno sa Tan-om odgo na pitanja i vrati mailKenoRob je napisao/la:u Oslobodjenju, Vincent Tan nabraja igrace Sarajeva
neki me stid ufati a nemam nista stim![]()
tako da se ne cudis , to je profesionalni nacin komunikacije i zbog toga je tebi to smijesno jer nasi treneri i predsjednici (vecinom) kad izadju pred novinare i kazu " utakmica je bila prava prvenstvena" ja bi se objesio za prvo drvo koje nadjem...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
"Proveo sam lijepih godinu dana u Užicama, ali novac je najveći problem kao i u ostalim klubovima u Srbiji. Liga je u odnosu na Premijer ligu BiH malo jača i kvalitetnija zbog Partizana i Crvene Zvezde, te zbog boljih uslova i stadiona, ali u globalu sve je to negdje blizu", ističe 27-godišnji ofanzivni veznjak"
samo da pokazem moderatoru ultraztuzla (tako nesto, izvini ne sjecam se bas nicka). Ono kad smo raspravljali o odnosu liga PL-JSL-HNS
samo da pokazem moderatoru ultraztuzla (tako nesto, izvini ne sjecam se bas nicka). Ono kad smo raspravljali o odnosu liga PL-JSL-HNS
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
Odjednom nakon sto godina progovara uprava zeljeznicara o svojim finansijama, nije bajno ali nije ni lose, ustvari bolje ispada od komsija, a kad se malo bolje sagleda oni se ni finansijski ne mogo mjeriti sa zeljom koji je extra likvidanB-)
onoga ko je Gredicu dao diplomu treba uhapsiti i objesiti
onoga ko je Gredicu dao diplomu treba uhapsiti i objesiti
Pa ne pravi svako press konferenciju kad se promjeni toalet papir u wc.
DRUG NEBI TI PUNCA
Tako je, najtrofejniji klub i dalje vodi glavnu riječ.champions1921 je napisao/la:Vama pare, nama titule i svako na svome..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
bagrcavi je napisao/la:Pa ne pravi svako press konferenciju kad se promjeni toalet papir u wc.

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
- Kontakt:
Pa godinama apsolutno nista zivo ne rade, nema nikakvih informacija i sad odjednom prica o finansijskoj konsolidaciji kluba sa Grbavice i tako tobagrcavi je napisao/la:Pa ne pravi svako press konferenciju kad se promjeni toalet papir u wc.

-
- Kontakt:
ti paša ko da živiš u sjevernoj koreji, navrati ponekad u šeher
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
lafomamone je napisao/la:Pa godinama apsolutno nista zivo ne rade, nema nikakvih informacija i sad odjednom prica o finansijskoj konsolidaciji kluba sa Grbavice i tako tobagrcavi je napisao/la:Pa ne pravi svako press konferenciju kad se promjeni toalet papir u wc.ma nema, Tan se debelo zahebo sto je dosao na Kosevo, ono sto on zeli da postigne zeljo ce svakako imati za 1 god, sve fercera savrseno, uplate se milionske cekaju, isplate skoro pa zavrsene...i sve ce to zavrsiti bas sad, bas u momentu kad komsije uredjuju svoje finansije, bas sad kad se citav region digao na noge zbog Tanovih ulaganja u FKS, pa majke ti sta je ovaj Gredic do sad radio?

NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
Ma da naravno, u zeljeznicaru je hebote sto puta bolja situacija negu kod komsija
Ova sjednica je iskljucivo posvecena da se koja kontra pokusa opaliti prema Kosevu, i nista vise. Koliko se uspjelo u tome vrijeme ce pokazati. Da mu se postavilo pitanje sta je sa toplom vodom za igrace, izgubio bi se

Ova sjednica je iskljucivo posvecena da se koja kontra pokusa opaliti prema Kosevu, i nista vise. Koliko se uspjelo u tome vrijeme ce pokazati. Da mu se postavilo pitanje sta je sa toplom vodom za igrace, izgubio bi se
Đe ba zapelo ? Guza radi ?lafomamone je napisao/la:Ma da naravno, u zeljeznicaru je hebote sto puta bolja situacija negu kod komsija![]()

NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
Nigdje zaista, ali ovo je nonsens hebote. Pa uprava zeljeznicara ne postoji uopste, samo Amar Osim i niko vise bla bla. I tako godinama i godinama, i sad odjednom se pojavljuje lik da kaze kako u zeljeznicaru nema nikakvih problema, finansije super, ma med i mlijeko, da je bolje ne bi valjaloBuu je napisao/la:Đe ba zapelo ? Guza radi ?lafomamone je napisao/la:Ma da naravno, u zeljeznicaru je hebote sto puta bolja situacija negu kod komsija![]()

strahlafomamone je napisao/la:Nigdje zaista, ali ovo je nonsens hebote. Pa uprava zeljeznicara ne postoji uopste, samo Amar Osim i niko vise bla bla. I tako godinama i godinama, i sad odjednom se pojavljuje lik da kaze kako u zeljeznicaru nema nikakvih problema, finansije super, ma med i mlijeko, da je bolje ne bi valjaloBuu je napisao/la:Đe ba zapelo ? Guza radi ?lafomamone je napisao/la:Ma da naravno, u zeljeznicaru je hebote sto puta bolja situacija negu kod komsija![]()
Ova sjednica je iskljucivo posvecena da se koja kontra pokusa opaliti prema Kosevu, i nista vise. Koliko se uspjelo u tome vrijeme ce pokazati. Da mu se postavilo pitanje sta je sa toplom vodom za igrace, izgubio bi sepa vama sponzor i ne treba hebote

NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
Nije prijatelju, klub ti je u teskim ghovnima, vise vjerujes jednom Gredicu nego svojim ocima?bagrcavi je napisao/la:ma nama je super
-
- Kontakt:
u zadnje 4 godine, 3 titule, 4 uzastopna finala kupa, 2 osvojena... bas smo u **** jbt
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito
Pa jesmo, od trofeja oni jadnicci sto rade u klubu ne mogu hodati 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.