GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Signore
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Signore » 06 nov 2014, 22:19

SiamoNoi je napisao/la:slika
slika
Hvala ti Tatta :tokralju: Al sam pi*ka jer sam mislio 300 uplatit na hendikep i Soriano daje (dobitak bi oko 1800 bio) i odustanem 5 minuta prije utakmice

Kao što sam i najavio nakon ždrijeba.Obje prolaze u hendikepu :kafa:
E nek si jednom i dobio neke fine pare :mrgreen:

Ovo je bila bruka, sramota, patnja, uzas itd. U Salzburgu su barem nesto odigrali, danas bas nista. Zasluzen poraz. Nadam se da ako nista barem Zoki odlazi. I pitam se jesam li normalan kad nakon ovog govorim sebi da jos nije gotovo i da jos ima sanse :roll:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 06 nov 2014, 22:29

Signore je napisao/la: I pitam se jesam li normalan kad nakon ovog govorim sebi da jos nije gotovo i da jos ima sanse :roll:
ma jesi Žepčak. Svaki navijač vjeruje u svoj klub i mazohistički se nada, bez obzira kako loše odigrao ili igra i kakva je situacija u klubu...i to je u redu...
Pa i ja vjerujem da će hajduk biti prvak. jebga.
:mrgreen:
ne može se protiv toga...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 06 nov 2014, 22:46

Ja vjerujem da će me Tatta i protiv Celtica častiti :opaopa:

Idemo sad nešto najjače ikad igdje:
Članstvo je jako važno za prihode kluba, kako Dinamo funkcionira po tom pitanju. Koliko ima članova i pretplatnika i kakvi su Vam planovi za budućnost?

Sanda Mamić:”Članstvo u Dinamu trenutno funkcionira više kao odraz lojalnosti klubu nego direktna aktivacija. To je zastarjeli model koji u današnje vrijeme više nije dovoljno atraktivan tako da je i članstvo na tragu restrukturiranja. Trenutno brojimo oko aktivnih 10.000 članova što znači da su svoje članstvo obnovili ili prvi puta napravili u 2014. godini. O članstvima u statusu mirovanja i počasnim članstvima neću ni govoriti, tu bismo se digli na preko nekoliko desetaka tisuća članova. Često se neki kritičari pozivaju na modele članstva Barcelone i sl. Mi da implementiramo članstvo tipa – „moraš minimalno plaćati 150 eura godišnje, biti na 75% utakmica i tako 5 godina da bi iz brončanog postao srebrni član, a onda da postaneš zlatni član, trebaš imati još 5 godina srebrnog članstva, nekoliko stotina eura donijeti klubu, biti na 90% utakmica i još imati člana familije koji je minimalno 8 godina zlatni član“ – to bi za Hrvatske prilike bilo praktički nemoguće.

Naravno, svjesni smo kako se svakom sustavu mogu naći prednosti, ali i mane tako da radimo na tome da i taj segment poboljšamo. Uzmemo od svake vrsta članstva po nešto što smatramo dobrim i spojimo u nešto što bi u našim okolnostima najbolje funkcioniralo; za klub i navijače. Obzirom na pritiske s raznih strana ne kažem da nećemo ići u tom smjeru, ali nekada se treba pripaziti onoga što želiš jer ove su stvari jedna vrlo ozbiljna aktivacija što fizički što novčano. Možda se varam, ali mislim da je zbog trenutne krize u Hrvatskoj to još uvijek neizvedivo. Također, moram se dotaknuti i teme vezane uz glasanje članova koju zagovaraju neke skupine ljudi. Neka se dežurni kritičari ljute, ali zaista u klubu ne vidimo smisla da netko tko plaća simboličnih 60,00kn članstva godišnje ima pravo odlučivati svake godine o tome kako će klub funkcionirati i tko će ga voditi.

Kada bi taj član bio na 90% svih Dinamovih utakmica, uplaćivao znatna sredstva u klub što putem članstva što kupnjom suvenira, a tu govorimo o iznosima od par tisuća kuna godišnje – onda bi određene kampanje koje se trenutno zagovaraju imale nekog potencijala, ovako je to na vrlo labavim temeljima. Evo jedan primjer koji će svima biti jasan – koliko novca mi odvajamo od svojih bruto plaća u državni proračun da bismo imali odrađena prava uključujući i glasa koja će nam stranka voditi državu? To su vrlo kompleksne stvari koje zahtijevaju precizna istraživanja i korake jer u suprotnom bi odluke ‘preko noći’ bilo neodgovorne prema klubu kao instituciji. Nemojmo zaboraviti da ćemo svi mi jednog dana otići, jedino će Dinamo i dalje živjeti.”
Suze,je*ote život da ovoliko glup možeš bit aaaaaaaaaaa gdfjgldjfnlkjdhlfg :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Nije Nova Godina,a već pucamo petarde iju iju ju ju juuuuu

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 07 nov 2014, 00:32

Prćijica izgubila, Filijala isto, Partizan također, dobitak uletio...
" onclick="window.open(this.href);return false;

Slušati Blažićkovo mucanje na kraju je sex!
A čuti muk nakon gola za 3-1, taman kad su se ovce s tribina ponadale - je bolje od sexa!

Bliži se derbi sa Zagrebom 92. :D

Ovu prelijepu noć je pokvario remi Celtica i ovaj tekst kojeg je okačio @Siamo s interviewom Četnikuše ali nema veze.

Ispadanje neće ništa promijenuti, kao što neće ni eventualni prolaz, ali jednostavno mi je prelijepo vidjeti Prćiju kako gubi i kako se živciraju svi oni koji ju puše.

d.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 07 nov 2014, 02:05

Neutral je napisao/la:Sramote, :roll:
Svake sezone ista prica.A krivac je samo jedan-cetnik.

Dinamov učinak u zadnjih 12 utakmica u EL:
1 pobjeda
1 remi
10 poraza
:tokralju:
Dakle riječ je o EL, ne o LP. Ako ćemo i LP uključiti u priču onda je učinak u zadnje 24 utakmice sljedeći:

1 pobjeda
2 remija
21 poraz
:tokralju: :tokralju:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 07 nov 2014, 08:46

SiamoNoi je napisao/la:Ja vjerujem da će me Tatta i protiv Celtica častiti :opaopa:

Idemo sad nešto najjače ikad igdje:
Članstvo je jako važno za prihode kluba, kako Dinamo funkcionira po tom pitanju. Koliko ima članova i pretplatnika i kakvi su Vam planovi za budućnost?

Sanda Mamić:”Članstvo u Dinamu trenutno funkcionira više kao odraz lojalnosti klubu nego direktna aktivacija. To je zastarjeli model koji u današnje vrijeme više nije dovoljno atraktivan tako da je i članstvo na tragu restrukturiranja. Trenutno brojimo oko aktivnih 10.000 članova što znači da su svoje članstvo obnovili ili prvi puta napravili u 2014. godini. O članstvima u statusu mirovanja i počasnim članstvima neću ni govoriti, tu bismo se digli na preko nekoliko desetaka tisuća članova. Često se neki kritičari pozivaju na modele članstva Barcelone i sl. Mi da implementiramo članstvo tipa – „moraš minimalno plaćati 150 eura godišnje, biti na 75% utakmica i tako 5 godina da bi iz brončanog postao srebrni član, a onda da postaneš zlatni član, trebaš imati još 5 godina srebrnog članstva, nekoliko stotina eura donijeti klubu, biti na 90% utakmica i još imati člana familije koji je minimalno 8 godina zlatni član“ – to bi za Hrvatske prilike bilo praktički nemoguće.

Naravno, svjesni smo kako se svakom sustavu mogu naći prednosti, ali i mane tako da radimo na tome da i taj segment poboljšamo. Uzmemo od svake vrsta članstva po nešto što smatramo dobrim i spojimo u nešto što bi u našim okolnostima najbolje funkcioniralo; za klub i navijače. Obzirom na pritiske s raznih strana ne kažem da nećemo ići u tom smjeru, ali nekada se treba pripaziti onoga što želiš jer ove su stvari jedna vrlo ozbiljna aktivacija što fizički što novčano. Možda se varam, ali mislim da je zbog trenutne krize u Hrvatskoj to još uvijek neizvedivo. Također, moram se dotaknuti i teme vezane uz glasanje članova koju zagovaraju neke skupine ljudi. Neka se dežurni kritičari ljute, ali zaista u klubu ne vidimo smisla da netko tko plaća simboličnih 60,00kn članstva godišnje ima pravo odlučivati svake godine o tome kako će klub funkcionirati i tko će ga voditi.

Kada bi taj član bio na 90% svih Dinamovih utakmica, uplaćivao znatna sredstva u klub što putem članstva što kupnjom suvenira, a tu govorimo o iznosima od par tisuća kuna godišnje – onda bi određene kampanje koje se trenutno zagovaraju imale nekog potencijala, ovako je to na vrlo labavim temeljima. Evo jedan primjer koji će svima biti jasan – koliko novca mi odvajamo od svojih bruto plaća u državni proračun da bismo imali odrađena prava uključujući i glasa koja će nam stranka voditi državu? To su vrlo kompleksne stvari koje zahtijevaju precizna istraživanja i korake jer u suprotnom bi odluke ‘preko noći’ bilo neodgovorne prema klubu kao instituciji. Nemojmo zaboraviti da ćemo svi mi jednog dana otići, jedino će Dinamo i dalje živjeti.”
Suze,je*ote život da ovoliko glup možeš bit aaaaaaaaaaa gdfjgldjfnlkjdhlfg :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Nije Nova Godina,a već pucamo petarde iju iju ju ju juuuuu
Njima je smijesno da netko tko uplacuje tih 60 kuna odlucuje nesto, a oni su sami odredili tih 60 kuna :? Zasto majmuni ne stave da je clanarina 500 kuna i ako vec paze na krizu u drzavi stave mogucnost da placas kreditnom karticom na 6 rata po 100kn i tako izadjes skuplje, ali ipak malo prihvatljivije. I zasto im je nemoguce da netko bude na 75% utakmica u pet godina? Ako je nemoguce neka onda postave taj model i dok ne postoji ni jedan takav clan nek ova trenutna uprava odlucuje u svemu. Boje se oni da bi ljudi mogli popizdit i 10 godina ic na svaku utakmicu i nakon tih 10 godina ih smjeniti. Dug je to period, ali i ova trenutna agonija traje vec desetak godina pa sta bi nam znacilo jos deset ako smo sigurni 100% da tad odlaze.

I neka smanje te brojeve godina, zlatna, broncana clanstva. Broncani clan si odmah na pocetku. Stavi da tri godine moras biti broncani clan i na 60% utakmica i da nakon toga postajes srebreni clan koji ima pravo glasa. I stavis da pet godina moras biti na 80% utakmica da bi bio zlatni clan i imao pravo da budes biran. Naravno, to se ne svidja ni jednom guzonji, jer se njima ne ide na utakmice dok ne budu u upravi. Radije se brinu o drugim stvarima.

Ima Dinamo ljude koji su clanovi kluba po nekoliko desetaka godina, mozda nisu bili na velikom broju utakmica, ali su jako dugo clanovi. Da je u klubu bolje situacija ja vjerujem da bi i ti clanovi bili na puno vise utakmica nego sto do sad jesu. Uostalom, dovoljan je bio onaj izvjestaj nove tv kada covjek pokaze clansku iskaznicu i kaze da mu ni sa njom nisu prodali ulaznicu. Zar takvo nesto moze da postoji? Vjerujem da svi ovi klubovi koji djeluju prema clanskom modelu imaju stavak po kojem se clanstvo ponistava onom tko prekrsi neki pravilnik kluba ili da barem oni izbaceni sa stadiona vise ne mogu biti clanovi kluba.

I nakon onog sinoc. Udjem na portale i tek tad vidim koliko je sve ocajno. Ni novinari vise ne pljuju jbt. I njima dosadilo. Po portalu imas jedan, maksimalno dva clanka. Onaj napisani poslije utakmice i poslije izjave trenera. Osim toga nista vise. Sjetim se Lyona, do jutra su svi imali po 5-10 clanaka, pljustalo je na sve strane, a ovo sad kao da se vec znalo i kao da vise nikog ne zanima pa nista i ne pisu.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 nov 2014, 09:45

gerdmuller je napisao/la:Dinamov učinak u zadnjih 12 utakmica u EL:
1 pobjeda
1 remi
10 poraza
:tokralju:
Dakle riječ je o EL, ne o LP. Ako ćemo i LP uključiti u priču onda je učinak u zadnje 24 utakmice sljedeći:

1 pobjeda
2 remija
21 poraz
:tokralju: :tokralju:
Tatta :tokralju:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 nov 2014, 12:07

Da nema MamiČa ne bi bilo Dinama, pozdrav iz Donje vrbe. U međuvremenu popis klubova koji su bez ikakvih zvijezda, s manjim ili sličnim proračunima iz sličnih ili lošijih liga prezimili u Europi, u MamiČevoj eri:
AALBORG
ABERDEN
AEK (2 puta)
APOEL
ARIS SOLUN
ARTMEDIA BRATISLAVA
AUSTRIA BEČ
BASEL (6 puta)
BATE BORISOV (2 puta)
BRANN
CHERNOMOREC ODESSA
CLUB BRUGGE
CLUJ
DINAMO BUKUREŠT
ESBJERG
GAK GRAZ
HAPOEL TEL AVIV
HELSINBORG
KOPENHAGEN (3 puta)
LECH POZNAN (2 puta)
LEGIA VARŠAVA
LEVSKI SOFIA
LITEX LOVECH
LUDOGORETS RAZGRAD
MACCABI HAIFA
MACCABI TEL AVIV
MARIBOR
PAOK (3 puta)
PARTIZAN
RAPID BUKUREŠT
RED BULL SALZBURG (3 puta)
ROSENBORG (2 puta)
SLAVIA PRAG (2 puta)
SLOVAN LIBEREC
SPARTA PRAG (2 puta)
STEAUA (4 puta)
THUN
UNIREA URZICENI
VIKTORIA PLZEN (3 puta)
WISLA KRAKOV
YOUNG BOYS BERN
ZURICH
slika

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 07 nov 2014, 13:15

Ja samo Basel ne bi držao na tom spisku, ali ionako ne mijenja poantu toga.

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 07 nov 2014, 13:33

Signore je napisao/la:Zasto majmuni ne stave da je clanarina 500 kuna i ako vec paze na krizu u drzavi stave mogucnost da placas kreditnom karticom na 6 rata po 100kn i tako izadjes skuplje, ali ipak malo prihvatljivije. I zasto im je nemoguce da netko bude na 75% utakmica u pet godina?
To bi kao bilo rješenje? Ti bi time bio zadovoljan? Mislim ono...

Ajde, pokušat ću.
Odluke takvog tipa donosi Skupština, koju po Zakonu o udrugama čine SVI članovi ili oni koje odaberu ostali članovi što mora biti precizno i nedvosmisleno definirano Statutom.
E, sad... dokle god Skupštinu čini ko čini i u njoj sjedi na način na koji je odabran, nikakve kategorizacije članstva, brončane medalje, određivanje postotka utakmica za određene utakmice - ne dolaze u obzir da bi se opravdalo ovo stanje i uskraćena prava članova.

Dakle, ni da stave članarinu 600 kuna, kategorizacije članstva u Statut koji dokazano nije u skladu sa Zakonom, medalje, postotke utakmica, i ne znam šta već - ništa nije prihvatljivo i zakonito sve dok se...

Naši zahtjevi i Rješenje inspekcije su nedvosmisleno jasni, a nikakvi kompromisi takvog tipa ne dolaze u obzir, neće biti prihvatljivi bilo kome s imalo mozga niti skidaju teret problema članstva Četnicima u klubu.

d.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 07 nov 2014, 14:11

http://sportske.jutarnji.hr/cvitanovic- ... -/1234185/
Jučer smo nakon Dinamovog poniženja protiv Salzburga hvatali modre igrače, ali između svih njih samo je jedan izašao sa suznim očima. To nije bio igrač već pomoćni trener Igor Cvitanović. Čovjek je plakao...

- Ovo mi je jedan od težih trenutaka u mojoj karijeri. U Dinamu sam od 1989. godine, ovo je stvarno bolno, ne mogu shvatiti igrače koji imaju ovakvu priliku. Jako sam tužan i šokiran, potresen, u igračkoj karijeri nikad nisam dobio pet pogodaka u Zagrebu - kazao je Cvitanović i sa suzama u očima napustio Maksimir.
Eto zasto u Dinamu trebaju sjediti legende kluba i oni koji vole taj klub, a ne oni koji imaju interes u tom klubu. Ku*ac je jucer i jednog Mamica pogodio ovaj poraz. Njih zanima koliko je sponzora uplatilo pare, koliko su zaradili. Cvitanovic iako radi s Mamicem mi je uvijek bio drag i simpatican. Vjerujem da mu je stvarno tesko palo i da je vjerojatno jedan od rijetkih od onih 277 zaposlenika koje je istinski zabolio jucerasnji poraz. Vjerujem i da je ovo teze palo oruzaru i cistacicama nego ljudima sa visih pozicija. Mamic je plakao prije deset godina i psovao austrijskog zlocinca. Tko zna jesul te suze bile iskrene, mozda je nekad i bio tu zbog Dinama, al danas definitivno nije.

Pitam se kako bi zavrsio neki drugi trener nakon svega ovog. Moja pretpostavka. Trener A bi bio dizan u neseba nakon Astre i dobio bi ugovor do 2020. uz znatno vecu placu. Trener A bi nakon Celtica bio podrzan, ali nakon jedne utakmice u HNL-u to jednostavno nebi bilo to i klub bi preuzeo Trener B. Trener B bi nakon jedne utakmice HNL-a bio uzdignut u nesebesa kao covjek koji nas konacno vodi do proljeca u Europi. Trener B bi istu noc nakon Salzburga bio otpusten jer je iznevjerio Glavino povjerenje. Onda bi vjerojatno Brat preuzeo klub i spasilacki dobio utakmicu u Opatiji i Splitu, ali bi Mamici dva dana prije utakmice nasli Trenera C koji nakon patnje u Maksimiru dobija otkaz. Tako bi Mamic srusio svoj vlastiti rekord u smjenjivanju trenera u roku od mjesec dana. I naravno, danas bi onda momcad vjerojatno vodio Cuk da bi nakon jednog kola u HNL-u na scenu dosao Trener D ili pak Brat Spasilac.

Mamic taj rekord u smjenjivanju nije srusio, ali bi zato mogao srusiti onaj rekord po trajnosti trenera. Brat Spasilac je tu skoro godinu dana, a mislim da je Ivankovic bio najduze, nekih godinu i pol. Cak i za tog Ivankovica vjerujem da bi i prosle, a i ove sezone u Europi s ovom ekipom napravio puno vise od Brata.

bazero je napisao/la:
Signore je napisao/la:Zasto majmuni ne stave da je clanarina 500 kuna i ako vec paze na krizu u drzavi stave mogucnost da placas kreditnom karticom na 6 rata po 100kn i tako izadjes skuplje, ali ipak malo prihvatljivije. I zasto im je nemoguce da netko bude na 75% utakmica u pet godina?
To bi kao bilo rješenje? Ti bi time bio zadovoljan? Mislim ono...

Ajde, pokušat ću.
Odluke takvog tipa donosi Skupština, koju po Zakonu o udrugama čine SVI članovi ili oni koje odaberu ostali članovi što mora biti precizno i nedvosmisleno definirano Statutom.
E, sad... dokle god Skupštinu čini ko čini i u njoj sjedi na način na koji je odabran, nikakve kategorizacije članstva, brončane medalje, određivanje postotka utakmica za određene utakmice - ne dolaze u obzir da bi se opravdalo ovo stanje i uskraćena prava članova.

Dakle, ni da stave članarinu 600 kuna, kategorizacije članstva u Statut koji dokazano nije u skladu sa Zakonom, medalje, postotke utakmica, i ne znam šta već - ništa nije prihvatljivo i zakonito sve dok se...

Naši zahtjevi i Rješenje inspekcije su nedvosmisleno jasni, a nikakvi kompromisi takvog tipa ne dolaze u obzir, neće biti prihvatljivi bilo kome s imalo mozga niti skidaju teret problema članstva Četnicima u klubu.

d.
Nisi shvatio poantu mog posta. Oni kazu da je smijesno da netko tko placa 60kn ista odlucuje u nekom klubu. Zato ja pisem da su majmuni sami stavili tih 60kn i onda tih 60kn ismijavaju. Nek stave 500kn i daju ljudima pravo glasa ako je vec kvaka u visini clanarine.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 08 nov 2014, 22:34

evo braći dalton šanse za pametan potez,vaha je slobodan :kafa: ako je voljan doći nakon svega s starijem budalašem to bi bio pravi bingo,ili će se okrenuti daltoni prema kur č iću :lol:

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 09 nov 2014, 00:27

Ne vjerujem ja da će Vaha doći, Gospodin je on ne treba mu to, prije će se prestati baviti trenerskim poslom, ili trenirati Velež nego opet doći kod Mamića, ja mislim da Vaha sada ide na kormilo neke reprezentacije a ko zna možda i u neki klub lige petice...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

Zompir
Kontakt:

Post Postao/la Zompir » 09 nov 2014, 08:44

- To nikada od mene neće čuti. Pametni treneri ne kritiziraju preko medija a sebe smatram pametnim. Rekao sam im i svlačionici što ih ide, ali javno neću - naglasio je Mamić mlađi.
Zoki se isto drogira?
"Combat, Oltre La Gloria, Combat, evo Spirito Vive ancora!".

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 09 nov 2014, 14:27

SGD53 je napisao/la:Ne vjerujem ja da će Vaha doći, Gospodin je on ne treba mu to, prije će se prestati baviti trenerskim poslom, ili trenirati Velež nego opet doći kod Mamića, ja mislim da Vaha sada ide na kormilo neke reprezentacije a ko zna možda i u neki klub lige petice...
Neka dođe u Inter :kafa:

slika
http://www.****.net/blogovi/TabI ... uropi.aspx
http://www.vecernji.hr/nogomet/ovi-klub ... ade-972128

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 09 nov 2014, 17:04

Još jedna vrhunska predstava mamićevih pulena :clap:
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 12 nov 2014, 11:30

Nova pobjeda! Pao i prvoligaš :)

slika
Božo :tokralju:

Inače, momak na dnu slike čija priča je ispričana i u ovom videu, a inače sam ga vidio na gotovo svakom gostovanju s Dinamom. Na pitanje kako je došao (na posljednji Poljud), ekipi odgovara: ''Stopom. Klasika''. :D

Živ nam bio 100 godina!

1304 :kafa:

Vidimo se u Podsusedu!

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 12 nov 2014, 12:38

Idemo napunit dvoranu i po novu pobjedu ! Ovo je Dinamo :opaopa:
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 12 nov 2014, 19:56

slika
Ova je najjača u zadnje vrijeme :rol: :rol:

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.