Hodzic vec igra za nas.sajo10 je napisao/la:Postoji li sansa da Hajrovica vidimo u U21-repki na jesen u kvalifikacijama? Naravno ako dobije taj isti poziv.
Hajrovic, Arslanagic, Atajic, Armin Hodzic su igraci koji bi reprezentaciji vrlo dobro legli!
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma kakav hajrovic i A repka..ako mislimo na onog iz rezervi arsenala..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Znam da je jos rano, ali treba pratit kako se mali Susic razvija u Hajduku
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
Ili Kodro mlađi u Sociedadu ?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
sutra igra schalke protiv gladbacha gdje ce nasa legenda nastavljat rusenje kicme inace utakmica se igra u 20:30 znaci tacno kad dodjem iz posla gledam ga uzivo kako rastura i unistava dilema je da imam poziv od djevojke da dodjem kod nje ali reko sam joj da imam obaveze pita me ona kakve obaveze kazem ja obaveza se zove sead seo rusilac kolasinac tako da mozda necu se cuti vise sa njom usrao sam skroz inace onako fina osoba prelijepa pravi dobre pite sa mesom zna da najvise volim meso ali sta ces seo je seo
inace ukro sam ovo od tudjeg foruma
7 zutih kartona u 20 utakmica sto treba biti dokaz ko je i sta je ako niste jos shvatili a spahica su valjda koristili kao mjerilo

inace momciluka je legenda
inace ukro sam ovo od tudjeg foruma
Spahic: 1 card per 230 mins
Kolasinac: 1 card per 260 mins
7 zutih kartona u 20 utakmica sto treba biti dokaz ko je i sta je ako niste jos shvatili a spahica su valjda koristili kao mjerilo

inace momciluka je legenda
Zadnja izmjena: KOLASINAC, dana/u 02 maj 2013, 09:51, ukupno mijenjano 2 puta.
- Papastathopoulos
- Kontakt:

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
sead seo kolašinac je rušilac , inače momak je legenda , nasljednik spahića , inače seo je rušilac , momak je legenda

naporan je al i smijesan brat bratu
pi.
Inace momku nismo ni u malom mozgu, inace momak nije nista poduzeo po pitanju papira, inace momak ceka poziv Elfa, inace ko ga yebe jer nam takvi ne trebaju, inace nikad nece zaigrati za nas jer ne zeli ...viKK je napisao/la:sead seo kolašinac je rušilac , inače momak je legenda , nasljednik spahića , inače seo je rušilac , momak je legenda
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Se'o ti si kralj Bgm hahaha

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Jel ga to pratis GPS-om pa da znas kuda se momak krece i da znas da li je sta poduzeo u vezi papira ili ne?Nije da branim momka,ali mi fakat vise idu na neku stvar pojedinci koji tvrde da znaju svaki korak nasih potencijalnih reprezentativaca.Jel hebo sinoc ili ne,ako je hebo koga je hebo,kad je jeo,sta je jeo...Siguran sam da ni Seadov otac ne zna sta je Sead sinoc radio,a ne ti.Manite se tih gluposti.Sve dok momak ne zaigra za neki A tim,ili otvoreno kaze pred TV kamerama za koga ce igrati ne treba ga ni uzdizati,a niti pljuvati.Elegant je napisao/la:Inace momku nismo ni u malom mozgu, inace momak nije nista poduzeo po pitanju papira, inace momak ceka poziv Elfa, inace ko ga yebe jer nam takvi ne trebaju, inace nikad nece zaigrati za nas jer ne zeli ...viKK je napisao/la:sead seo kolašinac je rušilac , inače momak je legenda , nasljednik spahića , inače seo je rušilac , momak je legenda
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
- Kontakt:
Atajic strijelac za mladi tim celtic-a:
http://www.klix.ba/sport/nogomet/atajic ... /130502059" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.klix.ba/sport/nogomet/atajic ... /130502059" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Ismar Hairlahović trenirao sa prvim timom Hajduka
(inace nas kadetski reprezentativac)
(inace nas kadetski reprezentativac)
- Goalgetter
- Kontakt:
Damir Vrancic bi izgleda karijeru mogao nastaviti u Arminiji Bielefeldu, javljaju Njemacki mediji. Arminia je trenutno u 3. ligi Njemacke.
arminia je samo interesantna ako se plasiraju u drugu ligu. ali ima jos 2-3 interesanata za vrancica u drugoj ligi. i braunschweig planira dovesti nekoga na njgeovu poziciju zato je i pitanje hoce li produziti. to samo potvrdjuje da nije kvalitet za prvu ligu.
Taman se ponadamo jos jednom igracu u ligi 5-ice,a on na meti trecoligasaGoalgetter je napisao/la:Damir Vrancic bi izgleda karijeru mogao nastaviti u Arminiji Bielefeldu, javljaju Njemacki mediji. Arminia je trenutno u 3. ligi Njemacke.

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- bistrikboy
- Kontakt:
Trebali bi u "cvajtu" ako ne zajebu stvarAdi_Zepce je napisao/la:Taman se ponadamo jos jednom igracu u ligi 5-ice,a on na meti trecoligasaGoalgetter je napisao/la:Damir Vrancic bi izgleda karijeru mogao nastaviti u Arminiji Bielefeldu, javljaju Njemacki mediji. Arminia je trenutno u 3. ligi Njemacke.Bas citam prije par dana u Avazu da bi ga Pape mogao opet pozvati u reprezentaciju.Ajde valjda ce mu to pomoci da ostane u Braunschweigu
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
E taman ako predje u trecu bundesku, odmah se lansira u repku 

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Kako je igra ruslica, inace legenda?
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
Ma da je ovog Hrgotu izgleda da ce biti zvijerka...Brane je napisao/la:Kako je igra ruslica, inace legenda?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Trenutno korisnika/ca: Coolpanda24, Google Adsense [Bot], PeppermintSA, UtdBiH21, zikerrz21 i 50 gostiju.