Gdje sta ?exbabilon je napisao/la:Penal cist ko suza.
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Nad Vedom. Frajera otresao s ledja, ovaj na podu i rukom mu podapinje i Vedo pada...grgr je napisao/la:Gdje sta ?exbabilon je napisao/la:Penal cist ko suza.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Steta da mi je da danas da gol da se konacno prikljuci ovim u vrhu vazda mu fali 1 gol , joj i on je manijak dzaba se sa onim glupanog boatengom guro mogao je sad komotno biti prvi strijelac al hajd XDexbabilon je napisao/la:Nad Vedom. Frajera otresao s ledja, ovaj na podu i rukom mu podapinje i Vedo pada...grgr je napisao/la:Gdje sta ?exbabilon je napisao/la:Penal cist ko suza.
hahhahahah opet promasio penal vedo
Uvijek po sredini suta penal,procitano vise dragi Vedo
Al popravi ovaj Japanac

Al popravi ovaj Japanac

Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
JOj majko draga pa to je morao zabit ajde valjda ce zabit do kraja
Masi ga Vedo hahah,ma dace ga do kraja 100%.
Vedo stvarno pretjeruje ..ne treba izvoditi penale, kada ih on izbori. Hoće na silu, a ne ide. Fulao je protiv Wolfsburga, a i danas protiv Furtha. Nepisano pravilo, nebrojeno puta dokazano.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Vedo jarane nikad nije nije znao sutat penale kako treba. Pa samo pogledaj neke od suteva i vidjetces sta pricam. 1 od 10 je mozda bas "pravi" penal sto bi rekli a ovo ostalo je kao i sto su penali inace, lutrija, kad puca.JTS je napisao/la:Vedo stvarno pretjeruje ..ne treba izvoditi penale, kada ih on izbori. Hoće na silu, a ne ide. Fulao je protiv Wolfsburga, a i danas protiv Furtha. Nepisano pravilo, nebrojeno puta dokazano.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- themaniaks
- Kontakt:
Hajde Vedoooooo molim teeeeeee 

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
ne znam za druge, ali meni je smiješno to kakav je mit napravljen s tim (ne)izvođenjem penala. ima to neke veze, vjerovatno psihološke, ali priča o tome je pretjerana... ljudi se danas hvataju za glavu kad vide da će penal izvest igrač nad kojim je napravljen faul.
otkud znaš da ga ne bi profulao i da je faul bio na okazakiju? mora nekad profulat, nije mendieta, ali smatram da je slučajnost to što je profulao kad je faul bio na njemu.
otkud znaš da ga ne bi profulao i da je faul bio na okazakiju? mora nekad profulat, nije mendieta, ali smatram da je slučajnost to što je profulao kad je faul bio na njemu.
-
- Kontakt:
a kad se samo sjetimo portugala i latvije hiiii trebo bi on kao igrać malo bolje razmišljat glavom,ako ne zna iz ovakvih situacija izvući pogotke onda brate treba malo naći i razgovarati sa psihologom,jer je očito da se boji ziherskih prilika 

Ma dobro, to je istina. Al', on se trpa jer je glavni igrač u ekipi, kao ima autoritet, pa puca penale. Samo, nema veze, neka puca, osim kada ga on izbori.sajo10 je napisao/la:Vedo jarane nikad nije nije znao sutat penale kako treba. Pa samo pogledaj neke od suteva i vidjetces sta pricam. 1 od 10 je mozda bas "pravi" penal sto bi rekli a ovo ostalo je kao i sto su penali inace, lutrija, kad puca.JTS je napisao/la:Vedo stvarno pretjeruje ..ne treba izvoditi penale, kada ih on izbori. Hoće na silu, a ne ide. Fulao je protiv Wolfsburga, a i danas protiv Furtha. Nepisano pravilo, nebrojeno puta dokazano.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Naravno da ima autoritet. Sto nas narod rekao "moze mu se"...
Samo naprijed Vedade.
Samo naprijed Vedade.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- EdenHazard
- Kontakt:
Ocekujem da danas plavooki bombarder odvede Svabe u grupnu fazu 

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
- EdenHazard
- Kontakt:
Ocekujem da danas plavooki bombarder odvede Svabe u grupnu fazu 

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
"Moram reći kako sam se udebljao zahvaljujući Vedadu ibiševiću. Mislim da sam vam time sve rekao. Ja jesam bio njegov prvi trener, možda sam doprinio u njegovom sazrijevanju, ali on me nikada nije zaboravio. Pomaže i mene i moju porodicu, a da nije njega ne znam šta bih", iskren je Nevzet Hasanbašić.
Nevzet Hasanbašić prati Ibiševićeve partije, a upoznat je i sa mnogobrojnim ponudama koje pristižu na adresu našeg bombardera. Međutim, smatra kako je u ovom trenutku možda i najbolje da Ibišević sezonu okonča u Stuttgartu. Večeras Ibišević i Stuttgart igraju u Ligi Evrope, a Hasanbašić priželjkuje.
"Priželjkujem da Vedo da tri-četiri gola, a da Stuttgart pobjedi sa 5:0. Ukoliko Vedo ne bude igrao, a čisto sumnjam da će biti tako, neću gledati utakmicu. Imaju brate one turske sapunice pa ću promijeniti kanal", u šaljivom tonu kaže Nevzet Hasanbašić - Lija.

Nevzet Hasanbašić prati Ibiševićeve partije, a upoznat je i sa mnogobrojnim ponudama koje pristižu na adresu našeg bombardera. Međutim, smatra kako je u ovom trenutku možda i najbolje da Ibišević sezonu okonča u Stuttgartu. Večeras Ibišević i Stuttgart igraju u Ligi Evrope, a Hasanbašić priželjkuje.
"Priželjkujem da Vedo da tri-četiri gola, a da Stuttgart pobjedi sa 5:0. Ukoliko Vedo ne bude igrao, a čisto sumnjam da će biti tako, neću gledati utakmicu. Imaju brate one turske sapunice pa ću promijeniti kanal", u šaljivom tonu kaže Nevzet Hasanbašić - Lija.

solidan u prvom poluvremenu, lijepo je centrirao za harnika al' ovaj pucao tacno u golmana. ovaj stuttgart je k.arina od tima s labbadiom na kormilu! veoma losa igra, odbrana im je klimava a najslabija karika tu je onaj niedermeyer. ona dvojica japanaca u vezi su uzas 

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Ovaj Sakai ih je košta gola... Kopenhagenu fali jedan gol da prođe u sljedeću fazu, s tim da u Stuttgartu ostane ovako, što bi bilo veliko razočarenje za njih mada je to više sramota. Ibišević standardno dobar.
Trenutno korisnika/ca: Hardzavi, napapijri1987, TheTruth34 i 39 gostiju.