Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Orton je napisao/la:Citava postavka emisije je smijesna.Lik izgleda kao da vodi televoting za izbor naj junca opcine Grahovo.
-Prvo fale im kamere na terenima da mogu napraviti kvalitetan sadrzaj emisije
-Dovoditi po dva trenera u emisiju koji ce prepricati istu stvar koju su rekli nakon tekme nema smisla,narocito sto smo upoznati sa da nasi treneri odlicno barataju jezikom i vrsni su govornici
-Fali im strucnog kadra koji ce analizirati greske sudija ili greske ekipe koja je primila pogodat.
.
bojamora je napisao/la:Ma več su to oni završili i sa Vitezom i sa Slobodom i sa Travnikom. Provjereno, nemoj biti naivan.Virtu4l je napisao/la:Sad sam malo prostudirao borbu za opstanak i ne postoji kombinacija kojom se Vitezu garantuje opstanak u slučaju poraza. U zadnjem kolu će im trebati pobjeda u Travniku, tako da nema šanse da maleni ovo poklope, bez obzira na sve. Jednostavno, moraće izaći na teren i pobijediti, što je realna opcija jer su mnogo kvalitetniji.
Posebno će biti ludnica ako Zvijezda pobijedi Velež, u šta ne sumnjam. Još ako Mladost uzme bod u Tuzli, nema Viteza na mapi.
DANTES je napisao/la:prosjek... neki odu i preko 35...Virtu4l je napisao/la:Hoćeš da kažeš da je 25 nešto posebno?
Otelo je napisao/la:Izvadi ga u Sudanu a pusi mu ga Carman u Norveškoj.
priča je o crnackoj ki.tiOtelo je napisao/la:Izvadi ga u Sudanu a pusi mu ga Carman u Norveškoj.
belosevic28 je napisao/la:Vise se raje skupi kad nekoga auto udari![]()
![]()
Taj fazon se cesto moze napraviti sa njima pa je ljudima manje zanimljivo.Dzoni je napisao/la:Mozda jer je na temi smjesne slike vec ranije bio ovaj fazon.
Cini mi se da je neki screenshot u pitanju,tribina sa navijacima želje i ispod taj komentar.
Sabinho je napisao/la:Taj fazon se cesto moze napraviti sa njima pa je ljudima manje zanimljivo.Dzoni je napisao/la:Mozda jer je na temi smjesne slike vec ranije bio ovaj fazon.
Cini mi se da je neki screenshot u pitanju,tribina sa navijacima želje i ispod taj komentar.
Tema PL BiH priča se o naprednoj statisticiCoraco je napisao/la:Varupa pretrčao 25 metara. Ukupno dva dodavanja i dva šuta nogom u protivničkog igrača, direktan crveni karton u 3 minuti susreta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.