Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Pozdravljam. 

- skyisthelimit
Cini se da Karadashian leti iz rotacije

Kod: Označi sve
Brooklyn Nets interim head coach has shortened the rotation to 10 players
Given that Carlesimo has recently said that he'd like to give Mirza Teletovic more minutes, including Brooks in the rotation would indicate a ten-man of Deron Williams, Joe Johnson, Gerald Wallace, Reggie Evans, Brook Lopez, C.J. Watson, MarShon Brooks, Keith Bogans, Mirza Teletovic, and Andray Blatche. In that case, the odd men out are rookie guard Tyshawn Taylor, rookie forward Tornike Shengelia, veteran guard Jerry Stackhouse -- and, the last man out, forward Kris Humphries.
15.10 - 15.06 ...
skyisthelimit je napisao/la:Cini se da Karadashian leti iz rotacije![]()
![]()
Kod: Označi sve
Brooklyn Nets interim head coach has shortened the rotation to 10 players Given that Carlesimo has recently said that he'd like to give Mirza Teletovic more minutes, including Brooks in the rotation would indicate a ten-man of Deron Williams, Joe Johnson, Gerald Wallace, Reggie Evans, Brook Lopez, C.J. Watson, MarShon Brooks, Keith Bogans, Mirza Teletovic, and Andray Blatche. In that case, the odd men out are rookie guard Tyshawn Taylor, rookie forward Tornike Shengelia, veteran guard Jerry Stackhouse -- and, the last man out, forward Kris Humphries.
Sta mu Kim uradi ode covjek iz rotacije

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Procitao sam ovu informaciju iznad,ali moram reci da nista nije jos receno od PJ-a,ovo je napisao jedan novinar New York Timesa,dosta medija vezanih za Netse je objavilo ovo,dosta nije,za sada nista nije sigurno,PJ je nedavno izjavio da bi volio rotaciju smanjiti na 9 igraca,ovo se cini kao logican potez,a sada je na deset jer cini se vaga koga ostaviti Brooksa ili Watsona,po mom misljenju tu ne bi trebalo biti puno razmisljanja,Watson je vise pokazao ove sezone,ali kada ti je poznata cinjenica da je Brooks bio najavljen kao potencijalni najbolji sesti igrac lige,tesko ga je izbaciti,a da ne dobije neku konstantnu,dobru priliku da zaigra,uglavnom,ovim potezom ce Mirza profitirati,te ce dobiti toliko zeljenih od 15-25 minuta svaku utakmicu,od takvog saznanja nam svima treba biti toplo oko srca,konacno ce dobiti pravu priliku da pokaze sta zna,a vi i ja,mi se ne moramo brinuti,mi znamo da Mirza zna,jos je dosta bolji igrac od onoga sto je bio u Europi,sada samo lagano bez straha iskoristiti minute i zacepiti jos jednom usta svim kriticarima koji su baljezgali gluposti prije nego je pokazao da zapravo zna igrati kosarku !
- storm_raider
- Kontakt:
Gdje ti je dama?nele-BHF je napisao/la:Pozdravljam.

@ontopic,
Veceras 20 minuta napokon i uzivanje uz Mirzine trice!
Sport je lijek za tijelo i duh.
+1Metanor je napisao/la:Procitao sam ovu informaciju iznad,ali moram reci da nista nije jos receno od PJ-a,ovo je napisao jedan novinar New York Timesa,dosta medija vezanih za Netse je objavilo ovo,dosta nije,za sada nista nije sigurno,PJ je nedavno izjavio da bi volio rotaciju smanjiti na 9 igraca,ovo se cini kao logican potez,a sada je na deset jer cini se vaga koga ostaviti Brooksa ili Watsona,po mom misljenju tu ne bi trebalo biti puno razmisljanja,Watson je vise pokazao ove sezone,ali kada ti je poznata cinjenica da je Brooks bio najavljen kao potencijalni najbolji sesti igrac lige,tesko ga je izbaciti,a da ne dobije neku konstantnu,dobru priliku da zaigra,uglavnom,ovim potezom ce Mirza profitirati,te ce dobiti toliko zeljenih od 15-25 minuta svaku utakmicu,od takvog saznanja nam svima treba biti toplo oko srca,konacno ce dobiti pravu priliku da pokaze sta zna,a vi i ja,mi se ne moramo brinuti,mi znamo da Mirza zna,jos je dosta bolji igrac od onoga sto je bio u Europi,sada samo lagano bez straha iskoristiti minute i zacepiti jos jednom usta svim kriticarima koji su baljezgali gluposti prije nego je pokazao da zapravo zna igrati kosarku !
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Evo i mene braco..pratim stalno sta se pise ovdje , pa rekoh da se i ja prijavim mozda mu nocas donesem srecu 

Očisti naočale nekad, pa ga ubaci u igru.PJCARLESIMO je napisao/la:Evo i mene braco..pratim stalno sta se pise ovdje , pa rekoh da se i ja prijavim mozda mu nocas donesem srecu

Dobrodošao na forum.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Hoces sigurno,posebno pod tim nickom!PJCARLESIMO je napisao/la:Evo i mene braco..pratim stalno sta se pise ovdje , pa rekoh da se i ja prijavim mozda mu nocas donesem srecu

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
PJCARLESIMO je napisao/la:Evo i mene braco..pratim stalno sta se pise ovdje , pa rekoh da se i ja prijavim mozda mu nocas donesem srecu
Djesi PJ, uvijek te spominjemo ovdje kada su utakmice.

samo pazi da te ne zamjene za pravog PJ, pa ti pošalju nekog na pazar 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
dobrodosao,,,jedva cekam vecerasnnju utakmicu,,pozelio sam pravo mirzu gledatPJCARLESIMO je napisao/la:Evo i mene braco..pratim stalno sta se pise ovdje , pa rekoh da se i ja prijavim mozda mu nocas donesem srecu
Pozz raja
Abd veceras 20 min da odigra valjda ce mu dati vise te dodatne minute

Abd veceras 20 min da odigra valjda ce mu dati vise te dodatne minute

Pozz raja evo vratio sam se odmora u Banovicima (opravdano) pratio sam sta pisete (ima dosta gluposti) prato sam utakmice i sve najbolje Mirzi veceras.Naravno ja sam tu.
-
- Kontakt:
Ma nista ja se izvinjavam sto do sad nisam bio na forumu,ucio me Mirza bosanski..uglavnom veceras ga stavljam u prvu petorku i nadam se da mi necete spominjati clanove uze i sire porodice hahaahh

VAŠ PJ

VAŠ PJ
aBd vracam se i ja uskoro iz Banovica hahahahmirzaaaaa je napisao/la:Pozz raja evo vratio sam se odmora u Banovicima (opravdano) pratio sam sta pisete (ima dosta gluposti) prato sam utakmice i sve najbolje Mirzi veceras.Naravno ja sam tu.
Sad ce me i ovdje banovati

Nemogu oni mene nabanovati kolko ja imam profila

Zadnja izmjena: MTV33, dana/u 06 mar 2013, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
Bolje bi mu bilo, da nije uzeo ovaj nickcalcio je napisao/la:PJCARLESIMO je napisao/la:Evo i mene braco..pratim stalno sta se pise ovdje , pa rekoh da se i ja prijavim mozda mu nocas donesem srecu
Djesi PJ, uvijek te spominjemo ovdje kada su utakmice.

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- adriano_leite
- Kontakt:
Ovo ti ne moze obecati ni InzkoPJCARLESIMO je napisao/la:Ma nista ja se izvinjavam sto do sad nisam bio na forumu,ucio me Mirza bosanski..uglavnom veceras ga stavljam u prvu petorku i nadam se da mi necete spominjati clanove uze i sire porodice hahaahh![]()
VAŠ PJ

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Hocel neko veceras snimiti poene Mirze,naravno ako udje u igru? Nema veceras kod mene nafake da se ostane budnim,posto imam obaveza preko glave..a nesmijem biti umoran
...
Dziza hoćeš ti kao i uobicajno? da imam sta pogledat sutra

Dziza hoćeš ti kao i uobicajno? da imam sta pogledat sutra

naravno da će neko snimiti, samo neka bude poena 

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.