Kako sam skontao Bernard I ja smo tu negdje znaci 40+ generacija a i KK Bosna je tu bliže, za ostale ne znamalemsa je napisao/la:
Kakav @nez 50, tu smo on, ja, kkbosna, tracy, bernard 30-35 kuka
Nego sta kae bara-bara

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Kako sam skontao Bernard I ja smo tu negdje znaci 40+ generacija a i KK Bosna je tu bliže, za ostale ne znamalemsa je napisao/la:
Nego sta kae bara-bara
Nije, Elvis je 2 godine stariji od meneKobe Bryant je napisao/la:Kako sam skontao Bernard I ja smo tu negdje znaci 40+ generacija a i KK Bosna je tu bliže, za ostale ne znamalemsa je napisao/la:
Nego sta kae bara-bara
Mislim da je KKBosna 2 godine mlađi od mene, dakle 32.Kobe Bryant je napisao/la:Kako sam skontao Bernard I ja smo tu negdje znaci 40+ generacija a i KK Bosna je tu bliže, za ostale ne znamalemsa je napisao/la:
Nego sta kae bara-bara
kako bih volio da si u pravuTracy3McGrady je napisao/la:Mislim da je KKBosna 2 godine mlađi od mene, dakle 32.Kobe Bryant je napisao/la:Kako sam skontao Bernard I ja smo tu negdje znaci 40+ generacija a i KK Bosna je tu bliže, za ostale ne znamalemsa je napisao/la:
Nego sta kae bara-bara
Zato sam i ja pomislio da neki imaju 50Brokula je napisao/la:Boga mi kako neki od vas pišu rekao da imate 60+ i da ste gledali Celticse 60tih
Ja ne znam da sam ikad napisao nešto o NBA-u a da se tiče prije 1993. Godine. Šta se prije toga dešavalo je dobro ali ja nisam pratio pa nikad i ne pisem o tome.Brokula je napisao/la:Boga mi kako neki od vas pišu rekao da imate 60+ i da ste gledali Celticse 60tih
Locust je napisao/la:Ko Duncan u svoje vrijeme.filip13 je napisao/la:kako se giannis zacudi kad se njemu dosudi faul
Nije bilo faula da nije složio šokiranu facu, koda mu je neko saopštio da su mu roditelji poginuli u saobraćajnoj nesreći.
Kobe Bryant je napisao/la:Kako sam skontao Bernard I ja smo tu negdje znaci 40+ generacija a i KK Bosna je tu bliže, za ostale ne znamalemsa je napisao/la:
Nego sta kae bara-bara
Zbog toga nikako da nauci citirati. Previse moderno za njegov period.BernardBarnjak je napisao/la:Kobe Bryant je napisao/la:Kako sam skontao Bernard I ja smo tu negdje znaci 40+ generacija a i KK Bosna je tu bliže, za ostale ne znamalemsa je napisao/la:
Nego sta kae bara-bara
Filip je najstariji.
dimitrije panticBarbarossa je napisao/la:filip je stara kajla iz kancelarije
BernardBarnjak je napisao/la:Kobe Bryant je napisao/la:Kako sam skontao Bernard I ja smo tu negdje znaci 40+ generacija a i KK Bosna je tu bliže, za ostale ne znamalemsa je napisao/la:
Nego sta kae bara-bara
Filip je najstariji.
KK_Bosna je napisao/la:dimitrije panticBarbarossa je napisao/la:filip je stara kajla iz kancelarije
babukaTonySosa je napisao/la:Zašto moderatori ne banuju ovaj offtopic o mlađim referentima? Imate temu chat za takve diskusije.
ja danas tek 24 napunioJustin je napisao/la:Ja sam u depresiju pao kako sam napunio 25. Sad sam blize 30 nego 20.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.