FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Ja sam za Ranieria, realno gledajuci drugog na trzistu nema (tu je Ancelotti ali sam je reka da nezeli trenirat Inter) jos ako je istina da preferira 4-3-1-2 nemoze bolje.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ne znam.Ja sam za Delia bio u junu,ali nakon Gasp vise nisam tako siguran...Ranieri ima iskustvo vodjenja velikih klubova i to bi mu bilo od velike pomoci.Mister No je napisao/la:Nadam se Delio prije Ranierija..Yuto je napisao/la:Steta sto je taj rekord oborio u ovakvoj utakmici,ali sta je tu je...
Definitivno je Ranieri prvi izbor,iako i Rossi ima sansi.I jedan i drugi najcesce igraju 4-3-1-2 formaciju cini mi se.
Kakogod,siguran sam da ne moze gore od ovog...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Ma svejedno, gore ionako ne moze
Ako sam upravu, 4 poraza smo uvezali, u zvanicnim utakmicama, Milan u Pekingu, Trabzon i dvije ligaske
da i ovaj remi je ipak bio protiv Rome, to sam zaboravio
Dno
Ako sam upravu, 4 poraza smo uvezali, u zvanicnim utakmicama, Milan u Pekingu, Trabzon i dvije ligaske
da i ovaj remi je ipak bio protiv Rome, to sam zaboravio
Dno
Zadnja izmjena: Puma, dana/u 21 sep 2011, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Yuto je napisao/la:Steta sto je taj rekord oborio u ovakvoj utakmici,ali sta je tu je...
Definitivno je Ranieri prvi izbor,iako i Rossi ima sansi.I jedan i drugi najcesce igraju 4-3-1-2 formaciju cini mi se.

Mediokriteti. Ja bih probao sa njim:

@MaGiCa
I ja bih da dovedu Ancelottia,al on je par puta izjavljivao da ne bi treniro Inter...I Capello i Spaletti al ne mere
I ja bih da dovedu Ancelottia,al on je par puta izjavljivao da ne bi treniro Inter...I Capello i Spaletti al ne mere

Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Anceloti je izjavio da nebi trenirao Inter, sad ko zna
pare buse gdje burgija ne moze 

Ako nista, barem je tema aktivna 

Call the coroner!
Inter je pao, ali baš ono pao. Nije ni do trenera, nego do politike kluba.
Ko god sada da vam dođe vama spasa nema, valahi ste propali k'o Grčka.
Najbolji igrač se ne prodaje ni za bilo kakve pare, a ne tamo nekih 25 mil.
Od najbolje danas imamo jednu od najslabijih odbrana Evrope, čaki petorica u zadnjoj liniji primaju po 4 komada.
Nosioci odbrane(Lucio, Samuel, Maicon, Chivu, Cordoba) su u strmoglavom padu, a kada u 33-34-35 godine pa'neš, povratka nema, tako je to. Ovi mladi nisu kalibar koji se traži. Sredina je isto tako na zalasku, jedini pozitivan znak i igrač Top klase je Sneijder, ali ne može sam, jer je jedini takav u ovom timu. Forlan i Milito su odradili svoje, a pojačanja Alvarez i ovaj Castaginos su za nekog tima iz sredine Holandskog prvenstva, a mali Zarate čisti plod medijskog napucavanja.
Ne može se ovako, politika je učinila svoje, potreban je dugi niz godina i dosta sreće da se stvori pobjednički tim, sjetite se samo koliko ste morali graditi da bi dobili ovu šampionsku generaciju.
Nište neće preko noći moći.

Najbolji igrač se ne prodaje ni za bilo kakve pare, a ne tamo nekih 25 mil.
Od najbolje danas imamo jednu od najslabijih odbrana Evrope, čaki petorica u zadnjoj liniji primaju po 4 komada.
Nosioci odbrane(Lucio, Samuel, Maicon, Chivu, Cordoba) su u strmoglavom padu, a kada u 33-34-35 godine pa'neš, povratka nema, tako je to. Ovi mladi nisu kalibar koji se traži. Sredina je isto tako na zalasku, jedini pozitivan znak i igrač Top klase je Sneijder, ali ne može sam, jer je jedini takav u ovom timu. Forlan i Milito su odradili svoje, a pojačanja Alvarez i ovaj Castaginos su za nekog tima iz sredine Holandskog prvenstva, a mali Zarate čisti plod medijskog napucavanja.
Ne može se ovako, politika je učinila svoje, potreban je dugi niz godina i dosta sreće da se stvori pobjednički tim, sjetite se samo koliko ste morali graditi da bi dobili ovu šampionsku generaciju.
Nište neće preko noći moći.

Mourinho sends a message to Zanetti for the record attendance, "Zanetti for me is the joy of living, the joy of doing their job of football, every morning, smile, has the strength to live, is the passion to train , is the happiness of all those working with him. Javier Zanetti has it all for me, and a man that I have the pleasure of hearing friend forever. After all this, and only much later, comes the kicker, and I will not be that I was his coach for only two years in his incredible career, talking about a man who wrote his story and is a beautiful story. I only say thank you for everything, thanks for giving me a small space in your story ... to me is a hug in the middle at the Santiago Bernabeu, an embrace that will last, but it was certainly the most beautiful of our two years together. It may be that one day someone will beat the record of Javier, but Zanetti there is only one ".
- L'Avvocato
- Kontakt:
Normalno da je on rješenje za sveEdin TM87 je napisao/la:Napravi jos akauntova da stignemo NE na anketi!L'Avvocato je napisao/la:Meni vas nekako žao ... NOT!![]()
gasp mi je idol od danas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gasperini dominira!![]()
![]()
![]()

ovo se neko za*ebo kod glasanja, ambiciozni ovi navijaci intera

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
[youtube][/youtube]
Ajde bar nesto lijepo u ovim tuznim danima
FOREVER YOUNG!!! C'e solo un capitano!!
Ajde bar nesto lijepo u ovim tuznim danima
FOREVER YOUNG!!! C'e solo un capitano!!
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- KB-TM87
- Kontakt:
Kako bi Wenger preporodio Inter, mada ne vjerujem da će se to desiti.
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- sarajlija89
- Kontakt:
Inter katastrofalan, Novara ih je potpuno nadigrala...igra bez glave i repa, najkrace receno. Snejider na zadnjem veznom, daleko od gola, Millito i Forlan odsjeceni potpuno..vezni red ne postoji, nema osmisljene akcije...odbrana suplja na sve strane...
I samo da pruzim podrsku Gasperiniju, nadam se da ce ostati...
Gasperini izdrzi
A ako ode, nadam se da ce Moratti, dovesti Figa, da nastavi gdje je Gasperini stao
I samo da pruzim podrsku Gasperiniju, nadam se da ce ostati...

Gasperini izdrzi

A ako ode, nadam se da ce Moratti, dovesti Figa, da nastavi gdje je Gasperini stao

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Gazzetta piše da je Ranieri u polu ali da MM ozbiljno razmatra da ekipu povjeri dvojcu Figo-Baresi što ne bi bilo loše u ovom momentu jer nekih velikih imena nema ni na mapi..
LEONARDO - Big Pupi! The captain reached yet another record, and manages to make it look normal. For anyone else we would be talking business, but since it is he is simply the result of a career built working very hard. How can you talk without falling into the rhetoric of the captain? The numbers, however, can not explain what it represents for Inter and to the world of football. When I was asked a thought about him, I struggled to find words. I immediately came to mind that the Foundation has built puppets with Paula and yes, I think that that's where you can see the side of Javier you know not, but that makes him the captain. And then there are too many words, simply thanks Pupi!
ROBERTO MANCINI - I had a chance to tackle a player and Pupi had a great impression because, despite being young and in a country that was not his, played with great intensity and quality. Then I had the good fortune to train him at Inter and I can say with absolute certainty that every coach would like to have a player like him for the professionalism and quality that brings into play other than the goalkeeper, and why (perhaps) can do all the roles . He is a very decent and this is not bad. It gives me great pleasure to his record, which then gets in an important club like Inter, especially because Inter will exceed a symbol as Bergomi. Congratulations and Pupi continues.
ROY HODGSON - "I am happy to have this opportunity to congratulate Javier to his record, which exceeds the appearances of Beppe Bergomi Inter, and I consider myself lucky to have worked with two such legends Nerazzurri. Javier and I arrived Companies in the same year, 1995, and I was immediately impressed by his professionalism, his willingness to learn and adapt to a new football, from his total dedication and concentration on the objectives to be achieved. So, I'm not surprised by the fact that it has reached record attendance at Inter and the good news for Inter is that his current tour shows no signs of slowing down. Once again, endless congratulations, Javier, a well-deserved honor and all the best for future matches. PS: Remember that Stanley Matthews played his last game in Italiano League in 49 years! Good luck. "
Hector Cuper - Javier Zanetti was one of the best professionals I've ever had. For his total dedication, his honesty, his ability to sacrifice, his responsibility. A professional service team and I do not speak of him as a player but as a professional within the group. A great captain who has always given priority to what was best for the group, I have never witnessed a single act of selfishness. And the first of its strengths lies in its extraordinary humility and transparent, for this he deserves all the honors, and the distance that separates us is not great, it is my humble tribute in these words, I will always remember as the best.
Gigi Simoni - Dear Javier, was written about you and told you everything and more. For this, it becomes hard to find something original to say about you. I knew you when you were little more than a boy, but even then it was easy to see your qualities, not only professional, but also human. Together we spent a wonderful year and a half, because that was a really nice group. A group of people like you value, such as Diego (Simeon), as Beppe (Bergomi) and like everyone else. Captains and off the field. You were young, but it was clear that inspires you to the right people, you were young, but had had so much personality to sell and desire to sacrifice yourself and learn. Then you become an increasingly important player, you become a man, husband, father, you have become the symbol of a team and not any one team. Today we celebrate with you the record of the player who has played as many games for Inter and I will say to me in your heart that the real phenomenon of football is you. Why play by year, season after season, always guaranteeing the maximum performance as you did, is real phenomenal.You are an example for those who are in football and for those who look from outside. And then, I love you because you're still the person you were, despite the notoriety, badges, Cups, earnings, the praise. All things beautiful, but can make my head spin. Not yours. I embrace you with affection, you know how sincere .
-
- Kontakt:
E fakat mi je zao ovog Gasp-a. Vjerovatno samo sto mi je onako,svojim karakterom,legao na prvu.
Al covjek je pogubio sve konce. Ne znam vise ni da li je problem u njegovom neznanju,bezobrazluku igraca,bahatosti uprave,pehovima sa cudnim golovima,manjku samopouzdanja kod igraca,bojkotu istih. Ali definitivno je jedino moguce rjesenje smjena. Ja bih stavio Giuseppe-a pa sta bude.
Al covjek je pogubio sve konce. Ne znam vise ni da li je problem u njegovom neznanju,bezobrazluku igraca,bahatosti uprave,pehovima sa cudnim golovima,manjku samopouzdanja kod igraca,bojkotu istih. Ali definitivno je jedino moguce rjesenje smjena. Ja bih stavio Giuseppe-a pa sta bude.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
-
- Kontakt:
Sramota 

Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Moratti : "Da li će Gasperini ostati ? Ne vjerujem,ovo je teška situacija za njega.Još uvijek nisam razmišljao o mogućim nasljednicima".
Znaci to je to,ceka se jos samo zvanicna potvrda da je Gasp bivsi trener Intera...
Edit : U toku je trening u Appiano Gentileu a Gasperini nije tu.Trening vodi Beppe Baresi...
Znaci to je to,ceka se jos samo zvanicna potvrda da je Gasp bivsi trener Intera...
Edit : U toku je trening u Appiano Gentileu a Gasperini nije tu.Trening vodi Beppe Baresi...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.