Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 apr 2014, 17:14

Henderson je napisao/la:Zaključak je da bezgriješne osobe ne griješe, a pošto takva osoba nikad nije postojala, onda treba ukazati na neke greške. Ali teško je bilo šta dokazati steroidnom mozgu. :bih:
hahahahaha :lol:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 26 apr 2014, 18:03

@jimmy mislio sam da nikad nissmo bili prvi 3 kola prije kraja (makar od kad ja detaljnije pratim Liverpool )
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

heski
Kontakt:

Post Postao/la heski » 26 apr 2014, 18:31

Henderson je napisao/la:Zaključak je da bezgriješne osobe ne griješe, a pošto takva osoba nikad nije postojala, onda treba ukazati na neke greške. Ali teško je bilo šta dokazati steroidnom mozgu. :bih:
A tebi je lahko dokazati? Posle svega što si napisao i što se izdešavalo ne mijenjaš priču, jel to znak da se tebi može dokazati? Ne mogu da vjerujem da neko u 2 reda može sebe toliko kompromitirati. Kao prvo niko nije ovdje rekao da je iko bezgrešan, a kamoli Rodgers, a kao drugo ti nisi ukazivao na neke greške nego si okretao svaku riječ i izjavu koja se mogla okrenuti. Kad je nestalo tih stvari onda si počeo izmišljati. Mislim da si čak i svjesno lagao jer si pisao neke izvrnute izjave i pokretao prepirke dok su snimci tih konferencija bili lahko dostupni i time si naveo mnoge druge da "zamrze" čovjeka. Poprilično sam siguran da si znao za to jer je jedan od razloga zbog koji sam počeo pratiti ovaj forum bio to što si puno brže od ikog ovdje (u Bosni) dolazio do nekih, većinom tačnih, informacija. Da se razumijemo nemam ja ništa protiv tebe, ali brate pogledaj sebe malo pa drugima pričaj. Ne voliš Rodgersa, i ne moraš, to nije bitno. Bitno je da si ti sve ove koji su ga ( sada izgleda s razlogom) zavoljeli provocirao dugo vremena. Bolje reć da si im pio krv nekim sitnim provokacijama, a kad su ti oni pokazivali da griješiš to si samo ignorisao. Red bi bio da bar prestaneš ako nisi dovoljno čovjek da se izvineš. Moguće da je to sve tebi bila zahebancija ali onda kao vjernik pokušaj shvatiti da mnoge ljude uspiješ isprovocirati i pokvariti im sat, minutu, sekundu nije bitno.
Što se mene tiče samo ti nastavi sa pljuvanjem, do sada svaki put si fulio. Ovdje su svi izgleda zaboravili da si ti na starom profilu pljuvao Gerrarda, ako ne jedinu, onda najveću konstantno svijetlu tačku kluba u zadnjih 20-ak godina. Onda si pljuvao Rodgersa pa evo čini mi se da i tu nisi mogao biti dalje od istine. Jedva čekam da vidim šta će biti od Luis Alberta, Ilorija i sličnih :mrgreen: . Čisto da napomenem maloprije u nekom svom postu si rekao da je trebalo dati vremena Flanaganu, Hendi i Škrtelu da se dokažu, a ovoj Rodgersovoj djeci ne treba jel?

I brate ono što mene najviše nervira od nekog koji se prestavlja kao veliki navijač Liverpoola, nije Gerard nego GeRRard. Ako možeš pisati Aubemayang, Mkhitaryan i ostale pravilno nauči i ime legende kluba.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 26 apr 2014, 18:55

Dirk se vratio sa novim nickom. :puke:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 26 apr 2014, 19:12

Jonjo fantastican gol i dvije asistencije.

https://vine.co/v/Mvqw6aWdHU5

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 26 apr 2014, 19:44

Podsjeca me ovo sa Unitedom na onu nasu sezonu sa Royom kad ga je Kenny zamjenio. Odigrao super do kraja nanizali se dobri rezultati i vlasnici mu odluce dati 100 milja koje je on spiskao na antitalente i Hendersona. Sljedeca sezona propast ziva.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 26 apr 2014, 20:22

Gledam Giggsa u odijelu i zamisljam Steviea ovako jednog dana. :cool:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 26 apr 2014, 20:25

Može samo da zamijeni Brendana kad šef ode u penziju :cool:. Nek' mu bude asistent do tada, ovaj Pascoe mi izgleda bezveze.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 26 apr 2014, 22:51

Nije Gerrard za asistenta ,ali otom-potom :D
Nego sutra jedna od najvaznijih utakmica za Liverpool u zadnje 2 decenije,tako kažu :kafa:

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 26 apr 2014, 23:06

[youtube][/youtube]
Ja te volim, volim Željo..

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 27 apr 2014, 01:28

Napravio bi od njega Brendo klasu vrlo brzo.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 27 apr 2014, 02:35

Idemo sutra pobjediti ako Bog da! :)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 27 apr 2014, 10:17

Dosao je i taj dan.
90 minuta o kojima ovisi sezona.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 apr 2014, 10:42

bice danas dosta tesko valja ovo izdrzati sad posebno nama sa slabijim zivcima... ja bi i sa bodom bio zadovoljan.
btw cini mi se da me neki zlobnici prozivaju... nisam ja manje na netu zato sto liverpool dobro igra nego zato sto nemam vremena i zivot mi je u potpunoj zbrci trenutno tako da uđem na forum par puta sedmicno, na fb jos rijeđe... u ostalom ne vidim kakva je razlika između onih koji se ne javljaju sad i onih koji navijaju za liverpool samo kad pobjeđuje.
ne zanima me sto imate problem sa rizom i sto vam smeta njegovo misljenje ja nisam nikad bio protiv rodgersa od prvog dana ga podrzavam americke vlasnike ne volim i nikad ih necu voliti to je moje pravo i tu se svaka rasprava treba da zavrsi. da sam bio online na forumu ne bi ni vidio onaj pokusaj prozivanja jer mi je inace ta osoba na listi gnjavatora...
You are someone else I am still right here

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 27 apr 2014, 11:27

SRETNO Liverpool FC

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 apr 2014, 11:31

Bitno je da ja nisam prespavao utakmicu, a imao sam osjecaj da je oko 15:00 :mrgreen:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 apr 2014, 11:36

OTNYS_YNWA je napisao/la:Bitno je da ja nisam prespavao utakmicu, a imao sam osjecaj da je oko 15:00 :mrgreen:
ja sam nedavno onu sto je u jedan pocinjala zamalo prespavao. u glavnom ocekujem tesku utakmicu i bilo bi super da osvojimo i bod i vrijeme je da se odjavim jer ja kad pisem u toku utakmice liverpool rijetko i do boda dolazi.
You are someone else I am still right here

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 27 apr 2014, 11:41

Bit ce gusto, bit ce 3:2

Ozil10
Kontakt:

Post Postao/la Ozil10 » 27 apr 2014, 11:45

mislim da nema potrebe za tim tesko jer i za pojedine klubove sa kojima je bilo ''tesko'' ispraceni su sa 4 0,5 -1 ,4,1 itd :shh: Salah dolazi na Anfild da vidi sta je propustio :kafa:

igra li Daniel-?
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''

isCo 23
Čarobni Di Maria 22

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.