A ko nebirambo16 je napisao/la:a čudio si se...cccLloriS je napisao/la:rambo16 je napisao/la:prođoše mi Wizardsi....još Clippersi i banja![]()
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ovo je za kladionicarskog chata, pa svako ce se normalan cuditi kada prognoziras pobjedu Clipersa protiv OKC 
na papiru za koplje jača ekipa Clippers-a...ee sad pitanje je kako će ih služit šut...
A.F.C. Bournemouth!
laxzg je napisao/la:1.Golubev A. - Verdasco F. 2
Mirnyi/Youzhny - Braccia/Starac 1
Fyrsten/Matkow - Andujar P/Gran 1
Robredo T. - Kohlschreiber P 1
3,96[/color]
2.Raonic M.-2,5 - Bolelli S. 1
Giraldo S. - Čilić M. 2 kv1
Cecchinato M. - Sijsling I. 2
Barthel M. - Suarez Navarro C. 2
5,77 uk 2,88
Zdravko i Zorane spremajte kofere,cijeli grad mrzi vas i pjeva nas sav glas....alea lea lea ooo alea lea lea ooo yebi se zdravko s tobom je gotovo!
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Care bolje da nisi, pu yebem ti PO..Izvinjavam se, ja stvarno ne znam, PO nikad tezi za pogodit ...Nexe992 je napisao/la:IspratioInatSilanBosanski je napisao/la:Gortat under 11,5
KD over 33,5
(AS) Westbrook over 8,5
(SK) Jordan under 12,5
Griffin over 24,5
George P over 24,5
Sretno nam
Benfica - Sevilla 1 2.60
Panathinaikos - Atromitos 1 1.40
Daugava Dau. - Spartaks 1 1.70
Locarno - Lugano 2 2.35 ( eventualno x2 1.30)
Sretno
Panathinaikos - Atromitos 1 1.40
Daugava Dau. - Spartaks 1 1.70
Locarno - Lugano 2 2.35 ( eventualno x2 1.30)
Sretno
FK Liepaja -Jelgava over 2,5
Koeficijent 1,57
Bet365
Trebalo bi proc glat.
Koeficijent 1,57
Bet365
Trebalo bi proc glat.
ne mogu da vjerujem šta mi sudije uradiše sinoć....hebo im Durant familiju svima
A.F.C. Bournemouth!
Ako je neko skinuo minimalno 3 para tenisa danas na jednom tiketu,, nek se javi da ga nagradim,,,, u mene 7 tiketa na svakom pao odmah na prvom paru,, dan stvoren za kladionice, mora da su se udruzile sa teniserima i teniserkama na ovom turniru u Rimu,, neki njihov tal 
Pokusajte ovo, cini se jako izglednim,, mislim da ce biti tvrdo
Lok.Kuban - Unics Kazan (45:66) (-145,5+) - z1 @1,85 premier
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
nakon sramno malo poena u prvom meču, kladionice opet postavljaju visoku granicu, pitanje je kako će timovi pristupiti u ovoj drugoj utakmici, ali ako imalo bude ličila na onu prvu ne vidim kako će prebaciti ovu granicu. Mislim da treba probati ovo, ja ću odigrati. Sretnogonzales je napisao/la:Ako je neko skinuo minimalno 3 para tenisa danas na jednom tiketu,, nek se javi da ga nagradim,,,, u mene 7 tiketa na svakom pao odmah na prvom paru,, dan stvoren za kladionice, mora da su se udruzile sa teniserima i teniserkama na ovom turniru u Rimu,, neki njihov tal
Pustiću sunce da topi ljubav!
Proslo do poluvremena.POPAY je napisao/la:FK Liepaja -Jelgava over 2,5
Koeficijent 1,57
Bet365
Trebalo bi proc glat.
Samo da utakmica bude zanimljivija :
Lima daje gol 2,30
Benfica - Sevilla PM3 2,39
Vise kornera od 10,5 1,85
Ukupna kvota : 10,17
Ulog : Vrlo niski
Lima daje gol 2,30
Benfica - Sevilla PM3 2,39
Vise kornera od 10,5 1,85
Ukupna kvota : 10,17
Ulog : Vrlo niski
-
subcoccinela
- Kontakt:
uzeh ja ovaj par al ocito da ne lici na prethodnu utakmicu,ici ce ovo na kraju 160+hoshafka je napisao/la:nakon sramno malo poena u prvom meču, kladionice opet postavljaju visoku granicu, pitanje je kako će timovi pristupiti u ovoj drugoj utakmici, ali ako imalo bude ličila na onu prvu ne vidim kako će prebaciti ovu granicu. Mislim da treba probati ovo, ja ću odigrati. Sretnogonzales je napisao/la:Ako je neko skinuo minimalno 3 para tenisa danas na jednom tiketu,, nek se javi da ga nagradim,,,, u mene 7 tiketa na svakom pao odmah na prvom paru,, dan stvoren za kladionice, mora da su se udruzile sa teniserima i teniserkama na ovom turniru u Rimu,, neki njihov tal
Sevilla-Benfica 2 2.40
Benfica je već mjesecima u odličnoj formi, ali protiv nje su famozno Guttmanovo prokletstvo i niz od 7 izgubljenih kontinentalnih finala te čak 14 dvoboja protiv španjolskih klubova koje nisu pobijedili, dok je Sevilla u oba svoja dosadašnja finala izašla kao pobjednik.
Lani su imali sve a dobili jedno veliko ništa, u biti nije ništa bogatiji su za jedno veliko iskustvo koje samo koriste ove sezone, sve ono što su pogubili lani u "sudačkoj nadoknadi" vraća im se, prvaci su Portugala, kup je tu a od večeras očekujem i trofej pobjednika EL.
Upravo ovaj čovjek gotovo sigurno neće sjediti na klupi ovog portugalskog velikana, njegova karijera će put otoka najvjerojatnije a možda i negdje drugdje kako god mislim da broji zadnje sate na klupi Benfice i bio bi ovo oproštaj u velikom stilu.
Jorge Jesus:
- Mislim da nijedna strana u finale ne ulazi kao favorit - jedni i drugi imamo po 50% izgleda. Prošle godine pokušali smo istim putem kao ove i došli smo do finala. Sada smo jači za to iskustvo i znamo što očekivati. Morate biti uistinu dobri kako bi izborili europsko finale tako da imam veliko poštovanje prema Sevilli koja također ima svako pravo na osvajanje natjecanja. Na nama je da zaustavimo tu kletvu koje će jednog dana svakako biti prekinuto. Zašto ne već ovdje u Torinu?
Da baš u Torinu puknuti će to prokletstvo barem ja mislim da hoće, navijam za Benficu u ovom susretu i lova ide na dvojku i to na jači ulog, a nešto manje ćemo staviti na opciju poluvrijeme/kraj 2/2 3.75 te handicap 1:0 2 4.50
Strijelaca se ovaj put ne bih igrao ali mislim da mali Lima daje golčinu
a kvota je 2.50
Benfica je već mjesecima u odličnoj formi, ali protiv nje su famozno Guttmanovo prokletstvo i niz od 7 izgubljenih kontinentalnih finala te čak 14 dvoboja protiv španjolskih klubova koje nisu pobijedili, dok je Sevilla u oba svoja dosadašnja finala izašla kao pobjednik.
Lani su imali sve a dobili jedno veliko ništa, u biti nije ništa bogatiji su za jedno veliko iskustvo koje samo koriste ove sezone, sve ono što su pogubili lani u "sudačkoj nadoknadi" vraća im se, prvaci su Portugala, kup je tu a od večeras očekujem i trofej pobjednika EL.
Upravo ovaj čovjek gotovo sigurno neće sjediti na klupi ovog portugalskog velikana, njegova karijera će put otoka najvjerojatnije a možda i negdje drugdje kako god mislim da broji zadnje sate na klupi Benfice i bio bi ovo oproštaj u velikom stilu.
Jorge Jesus:
- Mislim da nijedna strana u finale ne ulazi kao favorit - jedni i drugi imamo po 50% izgleda. Prošle godine pokušali smo istim putem kao ove i došli smo do finala. Sada smo jači za to iskustvo i znamo što očekivati. Morate biti uistinu dobri kako bi izborili europsko finale tako da imam veliko poštovanje prema Sevilli koja također ima svako pravo na osvajanje natjecanja. Na nama je da zaustavimo tu kletvu koje će jednog dana svakako biti prekinuto. Zašto ne već ovdje u Torinu?
Da baš u Torinu puknuti će to prokletstvo barem ja mislim da hoće, navijam za Benficu u ovom susretu i lova ide na dvojku i to na jači ulog, a nešto manje ćemo staviti na opciju poluvrijeme/kraj 2/2 3.75 te handicap 1:0 2 4.50
Strijelaca se ovaj put ne bih igrao ali mislim da mali Lima daje golčinu
Gussing-Vienna X 15.00
probati na siću, moglo bi dolepršati
probati na siću, moglo bi dolepršati
- fanatic1991
- Kontakt:
miky koliko je to veci ulog?
mislim da te ispratim sa 10-20 eurica na benfiku xD
Edit
Nastavljamo i danas sa solidnim ulogom XD miky ovo je za tebe xD

Edit

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Sretno svima nama koji smo igrali na Benficufanatic1991 je napisao/la:miky koliko je to veci ulog?mislim da te ispratim sa 10-20 eurica na benfiku xD
Edit
Miky valjda de danas krene
Ja stvarno ne znam sta se desava, ne samo ovdje nego gdje god naletim svi trpaju na Benficu. Pa ne igraju sa Rudarom iz Kaknja
To je finale LE, obadvije ekipe ulaze sa istim sansama u ovaj mec s tim da je Benfica itekako hendikepirana neigranjem po meni glavnog igraca Lazara Markovica. Decko je dobio crveni protiv Juveta, sve akcije krecu od njega, za godinu dvije u top 5 igraca Evrope na svojoj poziciji. S druge strane Sevilla igra fenomenalan fudbal sa pobješnjelim Rakiticem i jos boljim Bacom koji trpa kada stigne. Sevilla itekako podcjenjena ove veceri, uzimam je po super odlicnoj kvoti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.