Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Usla ova budala sa klupe, on konto da je jedan nas igrac izasao,nije ga vidionedim1993 je napisao/la:a što je majke ti sudio penal ?
da Bog da ti prestalo radit.Evolution87 je napisao/la:meni baš na mozili radi
nema šanse da sudi penal. jednostavno prekid sudit da se taj izbaci i gotovo.moj uzor-S.G je napisao/la:Usla ova budala sa klupe, on konto da je jedan nas igrac izasao,nije ga vidionedim1993 je napisao/la:a što je majke ti sudio penal ?![]()
Al ja mislim da ne moze suditi penal..
bolje reci da Bog da tebi proradiloAmoxicillin je napisao/la:da Bog da ti prestalo radit.Evolution87 je napisao/la:meni baš na mozili radi
Nista, nismo imali niti jedan faul. Znaci, izradio nas sudija.Neutral je napisao/la: Kakav crni penal, jedino ako ste imali određeni broj faulova. 2 minute dobiješ i to je to.
svi pobjegli od tamo otkako se je pojavio onaj sarajevo1946Sheyi je napisao/la:Propade tema muzike
i ? izgubili gotovo ? šta. jer penal nema smisla. da je 6. prekršaj pa hajd, ovako ne razumijem tu odluku sudije, vjerovatno bi i ionako izgubili. više silu su u pitanjumoj uzor-S.G je napisao/la:Nista, nismo imali niti jedan faul. Znaci, izradio nas sudija.Neutral je napisao/la: Kakav crni penal, jedino ako ste imali određeni broj faulova. 2 minute dobiješ i to je to.
I to kod rezultata 3:2 za njih ,a mi imamo potpunu terensku inicijativu..
moj uzor-S.G je napisao/la:Nista, nismo imali niti jedan faul. Znaci, izradio nas sudija.Neutral je napisao/la: Kakav crni penal, jedino ako ste imali određeni broj faulova. 2 minute dobiješ i to je to.
I to kod rezultata 3:2 za njih ,a mi imamo potpunu terensku inicijativu..
ima sad trebu pa nas ovdje zapostavioDex je napisao/la:Imal Vede gdje il je opet osto bez laptopa ?
promjenio desanku za ljewandowsku?Evolution87 je napisao/la:ima sad trebu pa nas ovdje zapostavioDex je napisao/la:Imal Vede gdje il je opet osto bez laptopa ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.