Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

ackeey
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la ackeey » 24 apr 2014, 18:25

Paradajz je napisao/la:Secam se da je bas ogromna bitka bila za Ojoa, nije ni cudo da smo za njega platili 2m, sto je abnormalna suma za klinca.
Pa i nije toliko strasna. Fudbal je biznis i to je dugorocno ulaganje. Uzmite Aru iz zelje na primjer - za njega je Amar sa 12 godina rekao da ce biti zvijezda.
Prije 7 - 8 godina schalke je valenciji platio 7 miliona eura za tada dvanaestogodisnjeg Nikona Jevtica. Mali je bio cudo, davao po 6 - 7 golova na tekmi. ima na YT njegovih videa od 8 godine pa gore. U medjuvremenu je propao, pa sada igra u cini mi se madjarskoj ili bugarskoj drugoj ligi.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 24 apr 2014, 18:31

Ma dobro, meni je sve to previse za klince da se daje, sve je meni jasno zbog cega se to radi.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 24 apr 2014, 20:47

[youtube][/youtube]

Ja mu halalim. :clap:

Ramires dobio 4 utakmice suspenzije.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 apr 2014, 00:37

Zadnji poraz protiv Chelsea 29. decembra.
Tacno sam zaboravio kako izgleda tema kada izgubimo, ali znam da je bilo nekakvih opasnih statistika i omalovazavanja Generala kao trenera. :think:

LiverpoolREDS
Kontakt:

Re: Odg: Liverpool FC

Post Postao/la LiverpoolREDS » 25 apr 2014, 01:36

OTNYS_YNWA je napisao/la:Zadnji poraz protiv Chelsea 29. decembra.
Tacno sam zaboravio kako izgleda tema kada izgubimo, ali znam da je bilo nekakvih opasnih statistika i omalovazavanja Generala kao trenera. :think:
Ne prizivaj poraz,sad nam najmanje treba da izgubimo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 apr 2014, 01:41

Zadnji poraz od Chelsea sam rekao, i stojim iza toga. :cool:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 25 apr 2014, 06:53

Ja ne pricam sa bivsom sto znaci nasu pobjedu, a usput nisam kod kuce za vikend sto znaci poraz :lol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 25 apr 2014, 10:30

Meni je iz ove sezone najdraža utakmica ona protiv Fulhama kada smo uzeli 2-3 golom Gerrarda iz penala u zadnjim minutama susreta :opaopa:

U nedjelju opet očekujem pobjedu, do prije nekoliko utakmica prije svake bih bio pesimističan, ali mislim da poslije pobjede na Old Traffordu 0-3, pred svaku utakmicu očekujem pobjedu i hvala Liverpoolu što me navikao na to :opaopa:
Ja te volim, volim Željo..

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 25 apr 2014, 10:46

Samo da Colin Poscoe produži ugovor, za ostalo ćemo lahko. Onaj ko vjeruje da će Liverpool platiti jednog igrača preko 25, 30 miliona funti, je u najmanju ruku budala.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 25 apr 2014, 11:18

Henderson je napisao/la:Samo da Colin Poscoe produži ugovor, za ostalo ćemo lahko. Onaj ko vjeruje da će Liverpool platiti jednog igrača preko 25, 30 miliona funti, je u najmanju ruku budala.
I ja mislim tako. Cisto sumnjam da ce tu biti nekih "uberkupovina".
Jednostavno, sve to se ne uklapa u filozofiju Henry-a ali i Brendana.
Druga je stvar da li je to bas pametno pred slijedecu, puno tezu sezonu.
Ekipu imamo, trenera imamo, treba nam klupa... Ustvari, igraci na klupi, da ne budem pogresno shvacen. ;)
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 apr 2014, 12:38

Neobicno je bez Enriquea na lijevom beku, ja se nadam da ga povreda nece unazaditi.
Iskreno bih volio da se na obje strane kupi igrac za prvu postavu, ali vidjecemo. Nekako su ti bekovi najtanji.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 25 apr 2014, 12:41

By Lewis Price

Liverpool FC star Luis Alberto was banned from the road after pleading guilty to drink-driving.

The 21-year-old Spanish attacking midfielder was caught during the early hours on Monday March 31 while driving home from a friend's birthday party.

Police stopped the footballer, who was driving a white Porsche, on Croxteth Drive as he appeared to be using his mobile phone.

Alberto, whose full name is Luis Alberto Alconchel Romero, was also seen swerving the car and, after narrowly missing an island, was asked to step out of his vehicle and undergo a breath test.

He was found to be nearly double the legal limit of 35mg, with a recorded 61mg.

Alberto, who was accompanied by an interpreter at Liverpool magistrates' court yesterday, admitted being in control of a vehicle while under the influence of alcohol.

His lawyer, Michael Hogan, said: "Mr Romero does not go out, this was the first time he has been out properly since he has been in Liverpool.”

He added: "Luis has no previous convictions to his name and is unused to strong alcohol. Normally his drinking habits are modest and with being a professional footballer, he will find it difficult without the use of his car.”

District Judge Richard Clancy banned the football star for 12 months and ordered him to attend an alcohol awareness course

He said: "You will have six months to pass a drink drive course, if this is completed in six months the ban will be reduced to nine months."

He was also fined £1,500 and told to pay a a £150 victim surcharge.

Alberto, who was signed from Sevilla last summer for £6m, has made a total of 12 appearances this season, but is yet to start a Premier League game.
:damn:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 25 apr 2014, 12:43

Proslavlja momak uspjesnu LFC karijeru, ne znam sta je tu cudno. :kafa:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 25 apr 2014, 16:13

veliki sam navijac arsenal,zaista za njih navijam od kako pratim fudbal i najdrazi su mi,,ali sam na pocetku sezone rekao da ako moj arsenal nemoze do titule neka to onda bude liverpool,,zaista mi je drago zbog njih i nemajte brige liga je vasa,,,a isto tako mi je drago sto ce velicina poput dzerarda osvojiti epl,,,,cestitam vam na tome,,,, :clap:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 25 apr 2014, 18:01

Ne hvalimo se gospodskim manirima u teoriji (kao neki :mrgreen: ) ali red bi bio da se pohalimo onima iz prakse.
Brendan Rodgers has invited Moyes into the directors box to have dinner Sunday. Does it for all managers who lose their job. Top man. #LFC
Brendan je ljudina! :tokralju:
Rodgers: "The pressure is on Man City and Chelsea. You spend that money, you expect to win the league."
BR: "I enjoy being at the top of the league. It's absolutely wonderful. I haven't slept better!"
Objašnjavanje stvari o pritisku.
Mourinho asked is Rodgers a good manager because of his influence. "No, he's a good manager because of him."
Nadam se da je ovaj put Mourinho ozbiljno pričao o "bibliotekaru" jer kada je na ljeto govorio slične stvari ložio ga je da ostane i da nas tako odvede u propast. :mrgreen: U svakom slučaju lijepo je vidjeti da jedan Mourinho pohvali nekog trenera jer to jako rijetko radi s obzirom da je skloniji sukobima i prepiranjima.
Mourinho je još najavio bez obzira na sastav koji izađe da će Chelsea ići na pobjedu uz informaciju da je Hazard definitivno out za nedelju.

http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... ge-fitness" onclick="window.open(this.href);return false;

Sturridge nije 100% spreman i sačekat će se još 24 sata kako bi se odredilo da li će startati.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 25 apr 2014, 21:57

Kako nam je promakla informacija da je 2008 osnovan AFC Liverpool?
AFC Liverpool is an independent football club that was set up in 2008 by Liverpool fans who were priced out of top flight football. The club is owned by the fans and run by the fans. Anyone can become a member and have an equal vote on how the club develops. One member, one vote.

AFC Liverpool is a genuine, not for profit football club, so all the revenue generated stays within the club and doesn’t line the pockets of a multi-millionaire owner.
Although the club is run by fans, the Society Board has been carefully picked and voted for by the members to include many professionals in their respective fields, so there is nothing amateurish about the make up of the club.
AFC Liverpool is run as a professional organisation with big ambitions, both on and off the pitch but always puts the fans first.
It is aimed especially at those Liverpool fans, who for whatever reason, are not attending Premier League football, be they priced out or just unable to get tickets.

We currently play in the North West Counties League Premier Division, five promotions from the Football League. :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Is It Against Liverpool FC?
No. Quite the opposite. It draws it’s support base from Liverpool fans. AFC Liverpool fans still support Liverpool and those who can, will still go to Anfield to support the Reds. AFC Liverpool is here to provide a match going experience for all those who currently do not have football in their lives due to the rising costs involved.

Why Bother?
Because thousands of Reds can’t get to games anymore, either because it is difficult to get tickets or because they can’t afford them. The average age of a Premier League fan is 43, so we need a way to get kids hooked into experiencing football at an actual match, and there is no better surrounding than passionate LFC supporters.
Remember – this is not an attack on LFC or a rejection of LFC. It is here for the many thousands of Reds priced out of Premier League football. We believe that football should not be a TV show and exclusive to those who can afford it.

Football is the worlds game; it should be run for the people, by the people and affordable to all.

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 25 apr 2014, 22:16

Naravno. Formiran za vrijeme vladavine ona dva bolida Gilletta i Hicksa. I vise nego gotivna stvar. Ono sto je jos bitno je sto se simbol ideologije koju klub forsira od Shanklya pa nadalje postavio na grb. :tokralju:

slika

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 25 apr 2014, 22:22

Xabi Alonso on Liverpool:
“Whenever I’m not on work duty, I keep an eye on the Reds. I’m really excited.”
“It’s thrilling what’s happening in the city right now. What they are doing at the moment is so admirable, the players, the coaches.
“11 wins in a row is a massive achievement, and they are so close to winning the league for the first time in 24 years.
“So I’m really looking forward to it and happy for the ones I know like Stevie and Lucas, the ones I played with there.”
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 25 apr 2014, 23:56

Evo nam Hendersona. :D

[youtube][/youtube]

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 26 apr 2014, 07:25

[url]http://sc..****/vijest/72307[/url] (Samo izbrisite tri tacke)

:nene: :nedam:
ZZ

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.