prvo predavanje svi kazu "Dobit cete potpise svi i popusite mi qrc"
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- EdenHazard
- Kontakt:
Re: Chat
Kod nas na pravu je pravo dobro sto se tice potpisa,
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Ja sam u prvom semestru zamalo najebo, pa u drugom opet, nikad se necu opametit, a i koji cu q na faksu 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trudiš se toliko i na kraju ga dudlaš uveliko. Nisam tatin sin.
Nekom rat, drugom brat.
Ljudi dilali paradajzom prije rata, danas vozaju Porše
Nekom rat, drugom brat.
Ljudi dilali paradajzom prije rata, danas vozaju Porše
Ja zivim blizu faksa (srednja, osnovna, faks sve u radijusu od 50 mnedim1993 je napisao/la:haj da ja ba idem iz zayebancije, nego sve gotov ispite položio
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 12 jun 2013, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
" onclick="window.open(this.href);return false;
Spot grmi

Spot grmi
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

jel vama radi youtube normalno?
meni nikako nece

meni nikako nece
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ni meni ne radi, ove klipove nadjem na pik-u pa postavim

mogu ja naci pjesmu al nece da ucitava,samo stoji na 00:00 i onda zasvira na par sekundi i opet.A brzina je oko 5mb/S (mjerio prije par minuta)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Je li to i kod tebe? Ja kont'o to samo kod mene. Na 144p nece da ocita video, presporoOtelo je napisao/la:mogu ja naci pjesmu al nece da ucitava,samo stoji na 00:00 i onda zasvira na par sekundi i opet.A brzina je oko 5mb/S (mjerio prije par minuta)
Eto ljudi cujemo za 15 dana. Uglkavno cuvajte se ako se ne uspijemo cuti u toki tih 15 dana to jest ako ne safat neki wi-fi
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Imam jedno pitanje, nadam se da je neko u mogucnosti da mi odgovori.
Eh ovako, kod nas je pocela neka liga i igra se po sistemu 4+1. I sad u mojoj ekipi je usao jos jedan igrac ( koji je malo popio
), dakle bilo nas je 5 na terenu. I sudija je svirao kao penal sa 6 metara za njih.
Da li neko zna kako postupiti u takvoj situaciji ?
Eh ovako, kod nas je pocela neka liga i igra se po sistemu 4+1. I sad u mojoj ekipi je usao jos jedan igrac ( koji je malo popio
Da li neko zna kako postupiti u takvoj situaciji ?
ZZ
popijete i vi po koju, i bice vam svejedno 
- Evolution87
- Kontakt:
meni yt fercera normalno 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
ja promjenio browser i sad radiUnofficialpage je napisao/la:Je li to i kod tebe? Ja kont'o to samo kod mene. Na 144p nece da ocita video, presporoOtelo je napisao/la:mogu ja naci pjesmu al nece da ucitava,samo stoji na 00:00 i onda zasvira na par sekundi i opet.A brzina je oko 5mb/S (mjerio prije par minuta)
Eto ljudi cujemo za 15 dana. Uglkavno cuvajte se ako se ne uspijemo cuti u toki tih 15 dana to jest ako ne safat neki wi-fi
cujemo se
- Amoxicillin
- Kontakt:
I meni se isto dešava na MoziliOtelo je napisao/la:ja promjenio browser i sad radiUnofficialpage je napisao/la:Je li to i kod tebe? Ja kont'o to samo kod mene. Na 144p nece da ocita video, presporoOtelo je napisao/la:mogu ja naci pjesmu al nece da ucitava,samo stoji na 00:00 i onda zasvira na par sekundi i opet.A brzina je oko 5mb/S (mjerio prije par minuta)
cujemo se
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
sigurno je oblačno pa signal nemere da se probije kroz oblaka do prijemnika :ugeek:
Vođa zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.