Coman tek posljednji u nizu: Pogledajte idealnu momčad koju je Wenger mogao imati u Arsenalu
Fascinantan je podatak koje je sve igrače propustio angažirati Arsenal pod vodstvom Arsenea Wengera.
Novi igrač na toj listi je Kingsley Coman, Juventusov Francuz koji je trenutno na posudbi u Bayernu. Njega je Wenger želio angažirati prošlog ljeta kada je iz PSG-a besplatno otišao u Juventus, ali je 'Stara dama' bila brža i konkretnija.
Iako Coman igra odlično u Bayernu, a u budućnosti bi mogao biti jedan od najboljih krilnih igrača u Europi, on još uvijek ne može ući u idealnu momčad igrača 'koji su umalo zaigrali u Arsenalu'. Ekipa s portala 101 Great Goals potrudila se sastaviti najboljih 11 uz izvlačenje starih Wengerovih izjava...
Joe Hart
„Kada je Hart igrao za Birmingham raspitivao sam se za njega, ali mi je rečeno da je on već dogovorio sve s Manchester Cityjem. On ima ono što je potrebno golmanu da igra u velikom klubu i nisam iznenađen što je uspio“, izjavio je svojedobno Wenger.
Vincent Kompany
Sam Belgijac je rekao da je bio u pregovorima s Wengerom, a to je potvrdio i njegov menadžer. „Imao sam sastanke s Realom, Barcelonom i Arsenalom, a na ovim posljednjima sam pričao baš s Wengerom. No, on je smatrao da Vincentu treba prilagodba te ga nije namjeravao odmah koristiti u prvoj momčadi na što mi nismo pristali. Vincent nije treća ili četvrta opcija“, izjavio je svojedobno Jacques Lichtenstein koji je zastupao Kompanyja.
Roberto Carlos
Ne samo da je Wenger odbio dovesti Carlosa u Arsenal, nego je odbio i mogućnost da ga trenira u Realu kada mu je bila ponuđena klupa 'Kraljevskog kluba'.
Raphael Varane
„On je igrao u Lensu i mi smo ga tamo uočili te ga mislili angažirati, ali Real je bio brži.“
Paul Pogba
„Sve se dogodilo jako brzo. Mi smo bili zainteresirani, željeli smo ga dovesti, ali je on ubrzo potpisao za Juventus.“
Ronaldinho
„Mogli smo ga dovesti prije nego je on otišao u PSG. Susreo sam se s njegovim bratom, koji je i njegov agent, kada j Ronaldinho imao 20 godina, ali ga nismo mogli dovesti u Englesku zbog pravila na Otoku.“
Eden Hazard
„Istina je, želio sam ga dovesti. Njegov menadžer je čak bio u mojoj kući, ali financijska barijera je bila prevelika, a Chelsea je dao ponudu koju mi nismo mogli pratiti.“
Lionel Messi
Ponajbolji igrač svijeta u Arsenal je mogao doći 2002., kada je imao 15 godina.
„Željeli smo Fabregasa, Messija i Piquea, ali na kraju je sve ostalo samo na Fabregasu.“
Zlatan Ibrahimović
„Kada je imao 16 godina došao je Arsenal i ja sam ga želio isprobati na nekim treninzima. On nije pristao na probu te ga nismo doveli.“
Cristiano Ronaldo
„On je bio jako blizu dolaska. Čak je i dobio Arsenalov dres s brojem 9, a li je Manchester United angažirao Carlosa Quieroza pa je Ronaldo otišao na Old Trafford jer je njega znao iz Sportinga.“
Didier Drogba
„Njega smo pomno pratili kada je igrao za Le Mans i kada je njegova cijena bila tek 150 tisuća eura. No, mislili smo da nije spreman za najveće izazove, a to je, očito, bila greška.“

upisati zlatnim slovima u voajerove pudlice
VOAJER CIGANE ODLAZI