FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zubanovic89
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zubanovic89 » 08 feb 2012, 00:46

anonimni je napisao/la:
zubanovic89 je napisao/la:Ta statistika za lige je bezveze. Ne moze me niko ubijedit' da Somalija ima bolju ligu od nase al nikako. Po toj statistici Spanska liga je najbolja samo zbog barcelone i reala ovi drugi timovi su nidje veze, dok u engleskoj se 6 timova bori za naslov ne zna se ko je bolji. Ista ta statistika kaze da je neki tamo tim iz Cilea treci najbolju klub na svijetu poslije Arsenala, Man Uniteda, Liverpoola, Bayerna, pa eto i Intera i Milana, dok je real drugi iako nije osvojio nista u zadnjih milion godina, gdje je tu logika?
Nasa liga uopste nije toliko losa pa majku mu ako smo izbacili Sheriffa koji ima toliki budzet i rejting a nije bilo na srecu sigurno, onda vrijedimo nesto
NEGO NE!! Najlakse je pljuvat i srat ako vam se ne svidja pocnite pratit' bocanje, sah, pikado i slicno
vidiš li da je neki očigledno dušmanin počeo s pričom o ligi, ti iz IFFHS-a ako se ne varam stvarno po nekoj debilnoj računici vode statistiku. mene boli briga za to koja je naša liga, ja ću je stalno gledati, kao i Želju, ali ima nekih koji su očigledno uvijek tu samo da provociraju. da se gleda statistika, Sheriff bi završio s nama još na AFH-u, ali nije... samo si u zadnjoj rečenici zaboravio staviti snooker ;) :lol:
vidim ja fali mi nesto :mrgreen: :mrgreen:
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 08 feb 2012, 00:46

zubanovic89 je napisao/la:Ta statistika za lige je bezveze. Ne moze me niko ubijedit' da Somalija ima bolju ligu od nase al nikako. Po toj statistici Spanska liga je najbolja samo zbog barcelone i reala ovi drugi timovi su nidje veze, dok u engleskoj se 6 timova bori za naslov ne zna se ko je bolji. Ista ta statistika kaze da je neki tamo tim iz Cilea treci najbolju klub na svijetu poslije Arsenala, Man Uniteda, Liverpoola, Bayerna, pa eto i Intera i Milana, dok je real drugi iako nije osvojio nista u zadnjih milion godina, gdje je tu logika?
Nasa liga uopste nije toliko losa pa majku mu ako smo izbacili Sheriffa koji ima toliki budzet i rejting a nije bilo na srecu sigurno, onda vrijedimo nesto
NEGO NE!! Najlakse je pljuvat i srat ako vam se ne svidja pocnite pratit' bocanje, sah, pikado i slicno

Kad je Sarajevo 280 i neko zamisli kakva je to lista. :lol:
Potpis!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 08 feb 2012, 00:50

Aldinn1 je napisao/la:

Kad je Sarajevo 280 i neko zamisli kakva je to lista. :lol:
Napredak , napredak , sad o Sarajevu pises na temi Zeljeznicara... Aferim momcino. Jos kad ovdje budes pisao o Zeljeznicaru to ce biti mali korak za tebe ,ali veliki za covjecanstvo ;)
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 08 feb 2012, 00:53, ukupno mijenjano 2 puta.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 08 feb 2012, 00:51

zubanovic89 je napisao/la:vidim ja fali mi nesto :mrgreen: :mrgreen:
bar sam upotpunio široku lepezu uglavnom rekreacionih sportova koji ne uzrokuju ovoliku količinu stresa i gluposti :D
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 08 feb 2012, 00:56

anonimni je napisao/la:
bar sam upotpunio široku lepezu uglavnom rekreacionih sportova koji ne uzrokuju ovoliku količinu stresa i gluposti :D
zna postat nezgodno kad ostane samo crna :lol: :lol:
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 08 feb 2012, 01:00

zubanovic89 je napisao/la:
anonimni je napisao/la:
zna postat nezgodno kad ostane samo crna :lol: :lol:
ostavi te situacije onim koje smo navodili na prošloj stranici, oni se trebaju snaći, a ne ti :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 08 feb 2012, 01:06

sta je ovo hoce da pazarite sekijevog, nemojte bit budale i ne dajite ga ispod 10 miliona eura, ipak je on igracina a vi ste institucija
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 08 feb 2012, 01:32

Mnogi bi zeljeli vidjeti Adilovica, prvog strijelca Premier lige, u svojim redovima, ali nece to tako lahko proci..
Zeljeznicar je institucija, i njegovi igraci vrijede mnogo vise...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 08 feb 2012, 01:37

Baja_Zvjerka je napisao/la:Mnogi bi zeljeli vidjeti Adilovica, prvog strijelca Premier lige, u svojim redovima, ali nece to tako lahko proci..
Zeljeznicar je institucija, i njegovi igraci vrijede mnogo vise...
Ovi stranci stvarno imaju mozak na nivou planktona,ovo bas one djonerske ponude.grohotom se nasmijah

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 08 feb 2012, 01:47

Mi da posudimo igrača možemo dobiti 100 milja, a komšije ne mogu prodati igrača za 40 milja :lol: :lol: divovi :lol:
Potpis!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 feb 2012, 01:49

Adilović je nedodirljiv! 8-) :D

On će nam uz Zebu i Bekrića biti glavna uzdanica u Europi sljedeće sezone.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 08 feb 2012, 03:15

underground je napisao/la:sta je ovo hoce da pazarite sekijevog, nemojte bit budale i ne dajite ga ispod 10 miliona eura, ipak je on igracina a vi ste institucija
Mogu zamisliti vaseg stida i ofiraze da se proda za 500.000 eura :lol: :mrgreen: ako ne sad prodace se on to je sigurno a vi feninga necete vidjeti jer mu dugujete para i para :mrgreen: e onda rauzumijem zasto ga pljujete toliko :mrgreen:
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 08 feb 2012, 09:32

slika
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

masinovodja
Kontakt:

Post Postao/la masinovodja » 08 feb 2012, 10:54

kolonija je napisao/la:neka budu zadovoljni i sa tih 50 hiljada vjerujte da ovaj adilivic nije nista posebno a najbolji strijelac lige koja je najlosija na svijetu
Kad bi svi imali pamet ko ti, nebi nikad ni bila bolja...

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 08 feb 2012, 10:56

Ovdje neki umjesto da kažu ''Svaka čast Željezničaru što ne daje svoje igrače za dlake, i zbog kojeg će naša liga biti cjenjenija'' dođu da prosipaju neke dječije gluposti. Da imate pameti, pa da svoju ''šegu'' usmjerite na svoje kvaziklubove koji puštaju igrače na probe, a transferi se mjere sa 3 nule..vi dođete da trolujete ovdje. Svaka čast Amaru, nebitno hoće li biti ovog transfera ili ne, bitno je da se pokaže da nismo jeftina radna snaga. Ako neko hoće igrača neka plati pošteno.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 08 feb 2012, 11:12

Nasi su krenuli za Rovinj i stizu izmedju 16-17h...
samo ne znam gdje ce parkirati od 50cm snijega :lol:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 08 feb 2012, 11:15

http://www.hrsport.net/vijesti/434019/n ... u-ni-drugi

Dio iz teksta...
Dok se momčad priprema za nastavak sezone uprava kluba na čelu s predsjednikom Robertom Komenom pokušava završiti pregovore oko dolaska Samira Bekrića o kojem trener ima samo lijepe riječi: "Riječ je o pravoj desetki, plemenitom veznom. Znam ga dok je igrao u Željezničaru, sjajan igrač."

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 feb 2012, 11:22

Mandrake je napisao/la:http://www.hrsport.net/vijesti/434019/n ... u-ni-drugi

Dio iz teksta...
Dok se momčad priprema za nastavak sezone uprava kluba na čelu s predsjednikom Robertom Komenom pokušava završiti pregovore oko dolaska Samira Bekrića o kojem trener ima samo lijepe riječi: "Riječ je o pravoj desetki, plemenitom veznom. Znam ga dok je igrao u Željezničaru, sjajan igrač."
Rijeka nema para...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 08 feb 2012, 11:35

pile87 je napisao/la:Rijeka nema para...
kolektivno su propali ko kauc...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 feb 2012, 11:45

Ja mislim da je Bekric vec odlucio da ostaje u Zelji, jer cisto sumnjam da bi on tek tako isao na pripreme i maltretirao se po ovome snijegu. Nego se to samo krije od strane njega i Osima, nesto oni mute.

Sem ako nije "covjek" kao Skoro pa da ode u posljednjem trenutku u trecu ligu, tj. poleti za parama.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.