Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Paradajz
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Paradajz » 20 apr 2014, 19:45

rio_Ferdy88 je napisao/la:Kaže Brendan danas da je Rahim najbolji mladi igrač u Evropi :)
Pretenciozno, ali ne daleko od istine.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 20 apr 2014, 19:51

Paradajz je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Kaže Brendan danas da je Rahim najbolji mladi igrač u Evropi :)

Do 20 god jest sigurno
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 20 apr 2014, 19:57

Paradajz je napisao/la:
Top5 definitivno ove sezone, ima ih par ispred kao sto su Curtois, Neymar, Koke, Pogba, ali to je to.
Nevjerovatno koliko zrelo igra malac .. ako ovako nastavi daleko vecu karijeru ce napraviti od limitiranog Lallane :tralala:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 apr 2014, 20:08

možda nije najbolji mladi igrac evrope, ali je Rahimaga nenormalan talenat....za par godina i uz pravilan razvoj = monstrum od igraca....nece im trebati ni Suarez.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 20 apr 2014, 20:12

Rajaz je napisao/la:ako ovako nastavi daleko vecu karijeru ce napraviti od limitiranog Lallane :tralala:
Bogotac je Lallana veliki.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 20 apr 2014, 20:13

[youtube][/youtube]

:ljepota:

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 20 apr 2014, 20:16

Meni sad smesno izgleda taj plasman u LS, kad je ovakva situacija. Kad da se to nikada nije dovodilo u pitanje, bas rutina.

Motimox
Kontakt:

Post Postao/la Motimox » 20 apr 2014, 20:16

Red Assassin je napisao/la:Mozel neko postaviti link na kome se moze pregledati cijela tekma?
http://www.matchhighlight.com/full-matc ... l-matches/

Na ovom linku ja uvijek pregledam utakmice koje sam propustio. Zato stranicu u bookmarks i da imaš i za ubuduće.
"Liverpool je veći od svakog pojedinca i uvijek će tako biti"

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 20 apr 2014, 20:18

Paradajz je napisao/la:9 golova Sterlinga, a jos nije ni bio standardan na pocetku sezone, plus kakve igre pruza, takticki, mentalno i fizicki strasno sazreo. Divim se momku, jer je prevazisao moja ocekivanja i drago mi je zbog toga.
Kad se sjetim da sam sa nekim pisao ovdje na temi da je malac nema mozga :oops: Ubi mali ove sezone,pruza partije kao veliki...Vec par tekmi najbolji na terenu...
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 20 apr 2014, 20:20

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

:ljepota: :ljepota:
Ja te volim, volim Željo..

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 20 apr 2014, 20:21

Paradajz je napisao/la:Meni sad smesno izgleda taj plasman u LS, kad je ovakva situacija. Kad da se to nikada nije dovodilo u pitanje, bas rutina.
Pa niko nije očekivao da ce se ovako lako izboriti. Ubila se sezona za osvajanje lige :D

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 20 apr 2014, 20:27

Paradajz je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:ako ovako nastavi daleko vecu karijeru ce napraviti od limitiranog Lallane :tralala:
Bogotac je Lallana veliki.
Ma Iniesta jarane :mrgreen:
Uvijek bi Sterllinga izabrao prije njega

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 20 apr 2014, 20:28

peppo_owen je napisao/la:
Paradajz je napisao/la:9 golova Sterlinga, a jos nije ni bio standardan na pocetku sezone, plus kakve igre pruza, takticki, mentalno i fizicki strasno sazreo. Divim se momku, jer je prevazisao moja ocekivanja i drago mi je zbog toga.
Kad se sjetim da sam sa nekim pisao ovdje na temi da je malac nema mozga :oops: Ubi mali ove sezone,pruza partije kao veliki...Vec par tekmi najbolji na terenu...
Bila je rasprava Sterling vs Ibe. Navodno je Ibe perspektivniji, Raheem nema inteligenciju itd. Nevjerovatno koliko je takticki sazrio, ne znas koja pozicija mu je prirodna. Bas me zanima sta ce bit sa Ibeom, imam velika ocekivanja. Prati li iko kako mu je na posudbi?

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 20 apr 2014, 20:44

[youtube][/youtube]

AAAAAAND NOW YOU'RE GONNA BELIEVE USSSSSSSS
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 20 apr 2014, 20:51

Ma dobar je Ibe,mada ga slabo pratim,al ono sto sam gledao,primjetio sam da ima ono nesto.Mogao bi izrast u dobrog igraca.Nego sta cemo mi ako nam sefa ukrade Barcelona???
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 20 apr 2014, 20:53

slika

bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 20 apr 2014, 21:17

Čak i ako dobijemo Chelsea,nije ništa gotovo.
Nije nemoguće da City dobije sve do kraja,a da mi izgubimo od Crystal Palacea.
Znam da je ovo u domenu naučne fantastike,ali moguće je.
No nakon Chelsea bi se moglo sve riješiti.Sutra City ne bi trebao imat problema,no u nedjelju igraju protiv CP-a.
Ako dobijemo Chelsea u nedjelju,uz remi City protiv Palacea,može slavlje da počne. :thumbup:
You'll never walk alone.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 20 apr 2014, 21:20

Rajaz je napisao/la:
Paradajz je napisao/la:
Top5 definitivno ove sezone, ima ih par ispred kao sto su Curtois, Neymar, Koke, Pogba, ali to je to.
Nevjerovatno koliko zrelo igra malac .. ako ovako nastavi daleko vecu karijeru ce napraviti od limitiranog Lallane :tralala:
Gdje njega iskopa?! :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 20 apr 2014, 21:40

Samo čudo može spriječiti Liverpool da uzmu trofej! :thumbup:

Svakako da su zaslužili titulu. :clap: :tokralju:

Onaj mali Sterling je baš mašinerija od igrača :!: :kafa:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 20 apr 2014, 21:57

terabajt je napisao/la:11. pobjeda unizu, koliki je rekord premijer lige u ovim pobjedama unizu.
Mislim da je 14 i da ga drži Arsenal s tim da je 13 pobjeda bilo u jednoj sezoni,a niz je nastavljen i pobjedom u prvoj utakmici nove sezone nakon koje je prekinut.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.