Pretenciozno, ali ne daleko od istine.rio_Ferdy88 je napisao/la:Kaže Brendan danas da je Rahim najbolji mladi igrač u Evropi
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Paradajz je napisao/la:Pretenciozno, ali ne daleko od istine.rio_Ferdy88 je napisao/la:Kaže Brendan danas da je Rahim najbolji mladi igrač u Evropi
Do 20 god jest sigurno
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Top5 definitivno ove sezone, ima ih par ispred kao sto su Curtois, Neymar, Koke, Pogba, ali to je to.Paradajz je napisao/la:Pretenciozno, ali ne daleko od istine.rio_Ferdy88 je napisao/la:Kaže Brendan danas da je Rahim najbolji mladi igrač u Evropi
Nevjerovatno koliko zrelo igra malac .. ako ovako nastavi daleko vecu karijeru ce napraviti od limitiranog Lallane

možda nije najbolji mladi igrac evrope, ali je Rahimaga nenormalan talenat....za par godina i uz pravilan razvoj = monstrum od igraca....nece im trebati ni Suarez.rio_Ferdy88 je napisao/la:Kaže Brendan danas da je Rahim najbolji mladi igrač u Evropi
Bogotac je Lallana veliki.Rajaz je napisao/la:ako ovako nastavi daleko vecu karijeru ce napraviti od limitiranog Lallane
[youtube][/youtube]

Meni sad smesno izgleda taj plasman u LS, kad je ovakva situacija. Kad da se to nikada nije dovodilo u pitanje, bas rutina.
http://www.matchhighlight.com/full-matc ... l-matches/Red Assassin je napisao/la:Mozel neko postaviti link na kome se moze pregledati cijela tekma?
Na ovom linku ja uvijek pregledam utakmice koje sam propustio. Zato stranicu u bookmarks i da imaš i za ubuduće.
"Liverpool je veći od svakog pojedinca i uvijek će tako biti"
- peppo_owen
- Kontakt:
Kad se sjetim da sam sa nekim pisao ovdje na temi da je malac nema mozgaParadajz je napisao/la:9 golova Sterlinga, a jos nije ni bio standardan na pocetku sezone, plus kakve igre pruza, takticki, mentalno i fizicki strasno sazreo. Divim se momku, jer je prevazisao moja ocekivanja i drago mi je zbog toga.

ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Ja te volim, volim Željo..
Pa niko nije očekivao da ce se ovako lako izboriti. Ubila se sezona za osvajanje ligeParadajz je napisao/la:Meni sad smesno izgleda taj plasman u LS, kad je ovakva situacija. Kad da se to nikada nije dovodilo u pitanje, bas rutina.

Ma Iniesta jaraneParadajz je napisao/la:Bogotac je Lallana veliki.Rajaz je napisao/la:ako ovako nastavi daleko vecu karijeru ce napraviti od limitiranog Lallane

Uvijek bi Sterllinga izabrao prije njega
Bila je rasprava Sterling vs Ibe. Navodno je Ibe perspektivniji, Raheem nema inteligenciju itd. Nevjerovatno koliko je takticki sazrio, ne znas koja pozicija mu je prirodna. Bas me zanima sta ce bit sa Ibeom, imam velika ocekivanja. Prati li iko kako mu je na posudbi?peppo_owen je napisao/la:Kad se sjetim da sam sa nekim pisao ovdje na temi da je malac nema mozgaParadajz je napisao/la:9 golova Sterlinga, a jos nije ni bio standardan na pocetku sezone, plus kakve igre pruza, takticki, mentalno i fizicki strasno sazreo. Divim se momku, jer je prevazisao moja ocekivanja i drago mi je zbog toga.Ubi mali ove sezone,pruza partije kao veliki...Vec par tekmi najbolji na terenu...
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
[youtube][/youtube]
AAAAAAND NOW YOU'RE GONNA BELIEVE USSSSSSSS
AAAAAAND NOW YOU'RE GONNA BELIEVE USSSSSSSS
Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
- peppo_owen
- Kontakt:
Ma dobar je Ibe,mada ga slabo pratim,al ono sto sam gledao,primjetio sam da ima ono nesto.Mogao bi izrast u dobrog igraca.Nego sta cemo mi ako nam sefa ukrade Barcelona???
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Čak i ako dobijemo Chelsea,nije ništa gotovo.
Nije nemoguće da City dobije sve do kraja,a da mi izgubimo od Crystal Palacea.
Znam da je ovo u domenu naučne fantastike,ali moguće je.
No nakon Chelsea bi se moglo sve riješiti.Sutra City ne bi trebao imat problema,no u nedjelju igraju protiv CP-a.
Ako dobijemo Chelsea u nedjelju,uz remi City protiv Palacea,može slavlje da počne.
Nije nemoguće da City dobije sve do kraja,a da mi izgubimo od Crystal Palacea.
Znam da je ovo u domenu naučne fantastike,ali moguće je.
No nakon Chelsea bi se moglo sve riješiti.Sutra City ne bi trebao imat problema,no u nedjelju igraju protiv CP-a.
Ako dobijemo Chelsea u nedjelju,uz remi City protiv Palacea,može slavlje da počne.

You'll never walk alone.
Gdje njega iskopa?!Rajaz je napisao/la:Top5 definitivno ove sezone, ima ih par ispred kao sto su Curtois, Neymar, Koke, Pogba, ali to je to.Paradajz je napisao/la:Pretenciozno, ali ne daleko od istine.rio_Ferdy88 je napisao/la:Kaže Brendan danas da je Rahim najbolji mladi igrač u Evropi
Nevjerovatno koliko zrelo igra malac .. ako ovako nastavi daleko vecu karijeru ce napraviti od limitiranog Lallane

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Samo čudo može spriječiti Liverpool da uzmu trofej!
Svakako da su zaslužili titulu.
Onaj mali Sterling je baš mašinerija od igrača

Svakako da su zaslužili titulu.

Onaj mali Sterling je baš mašinerija od igrača

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- RodgersBOSS
- Kontakt:
Mislim da je 14 i da ga drži Arsenal s tim da je 13 pobjeda bilo u jednoj sezoni,a niz je nastavljen i pobjedom u prvoj utakmici nove sezone nakon koje je prekinut.terabajt je napisao/la:11. pobjeda unizu, koliki je rekord premijer lige u ovim pobjedama unizu.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.