FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

vjeran1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la vjeran1987 » 06 mar 2010, 14:11

modrica uzima bod na kosevu vjerujte ;)

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 06 mar 2010, 14:12

vjeran1987 je napisao/la:modrica uzima bod na kosevu vjerujte ;)
vjerujemo ti leteci medvjedicu :lol:

maroonboy
Kontakt:

Post Postao/la maroonboy » 06 mar 2010, 14:14

ma nista ostaje nam da trpimo nepravdu i odirgamo tekme kako najbolje znamo, zakon s eu nasu korist nece primjenivati vec samo protiv nas

pa malo je cudno da ekipa koja je svake godine u vrhu nema neke rezultate u PL. akada izadje u evropu ima najbolje rezultate. dok ove kvazi ekipe koje "haraju" PL kada izedju u evropu luxemburzanske ekipe ih izbace zar nije nelogicno
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 06 mar 2010, 14:22

Madafaka je napisao/la:
vjeran1987 je napisao/la:modrica uzima bod na kosevu vjerujte ;)
vjerujemo ti leteci medvjedicu :lol:
kao sto neko napisa Tako Mali 88 :D :D :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 mar 2010, 14:27

ma jbg sad...hajmo se malo smiriti..evo pola 3 jos malo pa tekma :D :D ...nista svi na sjever...a slobodu cemo na terenu dobit ;)

1312
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 06 mar 2010, 14:40

Gdje su sad oni sto su davali 50-100KM da se klade, nekad je pametnije sutiti kad neznas,lijepo sam rekao nista od bodova ali ljudi znaju, gledaju Hayat i na netu sve pise....

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 06 mar 2010, 14:52

maroonboy je napisao/la:
jalehordas je napisao/la:SAMPIONI U INAT SVIMA

pa ovi su ti pokazali da ne zele vidjeti nas za šamipone. vec ubice. morao bi to veliki inat biti pa da sada dodjemo do titule. ali eto sad igraci imaju priliku da za zelenim terenom dodju do bodova. jer je ocito da ima puno ljudi koji mrze sarajevo i da nikada necemo dobiti n gola akamoli boda za zelenim stolom iako je sve bil po zakonu
pa normaalno na teren po titulu a ne na ciganiju i bijedu

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 mar 2010, 15:02

Sve je ok! Uredu je zahebancija! I podhebavanje!
Al ljudi ovaj savez ne zna sta radi! Navijac sam Slobode! Idem na utakmice vec 37 godina!
Ovo je smijesno! Ako cemo realno i ako je Sloboda igrala sa igracem koji je bio suspendovan zbog zutih kartona, a jeste igrao pod kartonima oda je trebalo presuditi u koris FK Sarajeva!!! Drugog rezultata za ovu jednacinu nema!!
Znaci FK Sarajevo je pokradeno ne od Slobode nego od NS BiH!!!
Postoji samo jedno pitanje, dokle ovako sa debilima koji vode nogomet u BiH!
Danas ste vi, sutra mi, pa neki drugi!!!
Dok nas ovi iz saveza karaju, mi kobajagi navijamo!
Pa zar nema nista ljepse zasluzeno osvojiti titulu ili ispasti? Pa se vratiti! Treba pod hitno osnovati udruzenje navijaca BiH! Tamo raspravljati nepristrasno, a mislim da se to moze jer mi smo ipak mali ljudi! Treba napraviti takav pritisak na savez da im bubnjici eksplodiraju!!
Dokle god ne vidimo nepravdu ucinjenu prema drugima nemojmo se nadati da ce neko vidjeti nasu!
Zato da ponovim jos jednom, ovim je FK Sarajevo zakinuto za tri boda!! Djaba sto ja volim Slobodu, a ne volim FK Sarajevo (samo iz tog razloga sto se glupani iz vrha vlasti okupljaju oko, pa to podsjeca na stare rezimske klubove) bodovi su trebali biti upisani FK Sarajevu!
Da smo pametni kosto nismo stali bi u kraj i lopovluku u fudbalu, a i u dragoj nam BiH!!!!!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

shevchenko7
Kontakt:

Post Postao/la shevchenko7 » 06 mar 2010, 15:05

Probisvjet je napisao/la:Sve je ok! Uredu je zahebancija! I podhebavanje!
Al ljudi ovaj savez ne zna sta radi! Navijac sam Slobode! Idem na utakmice vec 37 godina!
Ovo je smijesno! Ako cemo realno i ako je Sloboda igrala sa igracem koji je bio suspendovan zbog zutih kartona, a jeste igrao pod kartonima oda je trebalo presuditi u koris FK Sarajeva!!! Drugog rezultata za ovu jednacinu nema!!
Pa zar nema nista ljepse zasluzeno osvojiti titulu ili ispasti? Pa se vratiti! Treba pod hitno osnovati udruzenje navijaca BiH! Tamo raspravljati nepristrasno, a mislim da se to moze jer mi smo ipak mali ljudi! Treba napraviti takav pritisak na savez da im bubnjici eksplodiraju!!
Dokle god ne vidimo nepravdu ucinjenu prema drugima nemojmo se nadati da ce neko vidjeti nasu!
Zato da ponovim jos jednom, ovim je FK Sarajevo zakinuto za tri boda!! Djaba sto ja volim Slobodu, a ne volim FK Sarajevo (samo iz tog razloga sto se glupani iz vrha vlasti okupljaju oko, pa to podsjeca na stare rezimske klubove) bodovi su trebali biti upisani FK Sarajevu!
Da smo pametni kosto nismo stali bi u kraj i lopovluku u fudbalu, a i u dragoj nam BiH!!!!!
svaka ti cast!!!

Normala
Kontakt:

Post Postao/la Normala » 06 mar 2010, 15:07

To je to, svaka cast, covjek nema sta dodati.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 mar 2010, 15:09

sve je to tako brate,vi ste prosle godine platili ceh...a i mi redovno placamo,nije ovo prvi put...ali svjesni smo gdje zivimo....i tesko da ce se sta promjenit...svi bi bili sretni da sve bude regularno,da dolazimo na stadione zbog fudbala samo i da imamo sportski rivalitet i nista drugo...al bgm tesko....realno.Pojedinci nam kroje politiku,kako drzavnu tako i svaku drugu...a mi obicni ljudi,u ovom slucaju navijaci ispastamo...zar se nije moglo i bez ovog??? al eto
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

kirba
Kontakt:

Post Postao/la kirba » 06 mar 2010, 15:11

@probisvjet
Savez itekako zna sta radi. Njima treba spomenik dici. Vuku nas godima za nos, i sa ligom i sa repkom, vuku sponzore za nos, mi se bunimo, prosvjede pravimo a oni i dalje sjede u foteljama i uzimaju pare.

Isti ljudi, koji ovako odlucise danas, vama su uzeli evropu. Kad god nesto savez odlucuje odluci u korist sirokog. Da su nama dodjelili 3 boda dosli bi im na samo 1 bod razlike. To im nije u interesu pa odlucise da ponove tekmu. Tako i kad ste vi trebali otici u evropu, oni su pogrijesili (kao slucajno) i poslali sirokog u evropska takmicenja. A gresku su opazili 2 minute nakon sto je prosao rok za prijavu timova.

Dok svi klubovi, navijaci ne krenu protiv saveza tako ce nam i biti. A klubovi nece nista da rade jer sve uprave su isti kriminalci kao oni u savezu.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 06 mar 2010, 15:29

Madafaka je napisao/la:Naravno, Nijaz Brkovic nas ukop'o. Ko bi drugi, nego ovo ****.
Chuck Norris alias Nijaz Brkovic je SAM odlucivao na jutrosnjoj sjednici TK. NI JEDAN drugi clan nije smio dici ruku ili reci nesto dok Chuk alias Nijaz nije dao dozvolu. Chuk alias Nijaz je KRIV za sve ali Chuku alias Nijazu NIKO nista ne smije!

Dokle ide ljudska paranoja, da ne kazem nesto drugo .. 8-)

Smatrao sam te ozbiljnim covjekom a ti napises nesto onako. Da nije iz neke srdzbe prema NS BiH pa odmah po Zelji .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 06 mar 2010, 15:31

Stole iz Bora je napisao/la:
Madafaka je napisao/la:Naravno, Nijaz Brkovic nas ukop'o. Ko bi drugi, nego ovo ****.
Chuck Norris alias Nijaz Brkovic je SAM odlucivao na jutrosnjoj sjednici TK. NI JEDAN drugi clan nije smio dici ruku ili reci nesto dok Chuk alias Nijaz nije dao dozvolu. Chuk alias Nijaz je KRIV za sve ali Chuku alias Nijazu NIKO nista ne smije!

Dokle ide ljudska paranoja, da ne kazem nesto drugo .. 8-)

Smatrao sam te ozbiljnim covjekom a ti napises nesto onako. Da nije iz neke srdzbe prema NS BiH pa odmah po Zelji .. ;)
Pisi ti sta hoces, ali tako je.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 06 mar 2010, 15:37

Ja mislim da je Nijaz za sve kriv.Prvo je kriv što je dopustio da Sarajevo izgubi utakmicu u Tuzli na terenu.
E sad kad je vidio kakvu je grešku i propust napravio,on pokušava da ispravi tu grešku i naređuje da se ponovi ta utakmica.
Stidi se Nijaze :oops:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 mar 2010, 15:38

E pa dragi navijaci svih klubova treba jednom stisnuti saku jedni drugima, jer smo u istim ****. Horde, Manijaci, Robijasi, Fukare... Bio bih najsretniji da Horde i Fukare na ovoj utakmici koja treba da se ponovi pruze ruke jedni drugima pa izraze protest protivlopovluka, debilstva, degenstva...u NS BiH! Da li postoji neko ko moze tako sto inicirati? Da li vodje navijaca i jednih i drugih imaju snage to uraditi? Uradite to!!!! Pocnite kontakte za tako nesto! Vjerujte bicete zacetnici nove ere u BiH nogometu i navijanju! Ucete u istoriju ne samo fubala nego opstu! Zamislite jednu povorku izmjesanih navijaca Fukara i Hordi, koji imaju samo jednu zelju i jedan cilj! Dobar i posten fudbal u BiH, korektno navijanje!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 06 mar 2010, 15:41

Kakva drzava takav i fudbal / nogomet ... :cry:
× Plava krv ispod koze ×

hariss_tm1987
Kontakt:

Post Postao/la hariss_tm1987 » 06 mar 2010, 16:01

Navijac sam FK Zeljeznicara i pokusacu reci nesto korektno.Ako se iko trebao kazniti to su Olimpik i NFSBiH zbog svojih administrativnih gresaka.To sto su ovako odlucili ide samo na ruku Borcu,Sirokom i Zrinjskom jer nase klubove ocito nemogu smilsliti i krajnje je vrijeme da se tome stane u kraj.Niti ce Sloboda propasti zbog ta tri boda niti ce se Sarajevo diciti njima,nije bitna ni sampionsaka titula niti eventualno ispadanje svakako smo na dnu Evrope.Mozda je na kraju i najbolje da se ponovo odigra utakmica zbog nekih dobrih odnosa pa nek pobjedi bolji.A nama svima koji imamo svoje klubove u onom dijeli BiH sto ga drugi zovu Islamski krajnje je vrijeme da prestanemo sa mrznjom i da zajednicki rjesavamo probleme.

maroonboy
Kontakt:

Post Postao/la maroonboy » 06 mar 2010, 16:16

savjet za klubove iz PL:

ukoliko zelite da bolje igrate na gostovanjima, samo igrajte sa igracem koji nema pravo da nastupi, ulozite sami sebi zalbu ukoliko izgubite, i tako cete dobiti popravni ispit vise vremena da nadjete adekvatne sudije, i dodjete do bodova :mrgreen:
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 06 mar 2010, 16:18

maroonboy je napisao/la:savjet za klubove iz PL:

ukoliko zelite da bolje igrate na gostovanjima, samo igrajte sa igracem koji nema pravo da nastupi, ulozite sami sebi zalbu ukoliko izgubite, i tako cete dobiti popravni ispit vise vremena da nadjete adekvatne sudije, i dodjete do bodova :mrgreen:
Vrlo zanimljivo! Kako se niko toga prije nije dosjetio?!!!
A đe da znam?!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, OzmoodPinglewood, Tatamata1946 i 30 gostiju.