Druze moj sve si ti u pravu! Ali samo se postavlja pitanje kako je Azmir Husic prvo sa Slobodom pa onda i sa Slogom Simin Han u prvoj god nakon preuzimanja kluba ušao u PL? Znaci moze se i to samo sam rekao ako nam nije to cilj ove god onda smo malo tuzni...nebeskasila je napisao/la:Ulazimo u sezonu sa puno respekta jer Velez pravi ekipu evo druga treca godina radi oko stadioba uprave sponzora svega potrebnog imaju finu pricu u klubu mi imamo covjeka tek nekih 10dana i pricamo o PL ne trebamo se dizati taj Predsjednik se tek treba pokazati nije se on pokazao sa tim sto je napravio akciju za stolice. Trebaju rezultati treba rad 24sata na dan rezultat ce doci sigurno
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
I ptice na grani znaju kako se ulazi u PL stavis na kamaru 1.5 M i lagano.
-
- Kontakt:
Ako hoćeš prljavo, podmuklo i nesportski onda možeš kao Azmir Husić zvani Sisoje!Podmitiš sve, od sudija, protivnika i tako dalje i onda ulaziš.Ismar1986 je napisao/la:Druze moj sve si ti u pravu! Ali samo se postavlja pitanje kako je Azmir Husic prvo sa Slobodom pa onda i sa Slogom Simin Han u prvoj god nakon preuzimanja kluba ušao u PL? Znaci moze se i to samo sam rekao ako nam nije to cilj ove god onda smo malo tuzni...nebeskasila je napisao/la:Ulazimo u sezonu sa puno respekta jer Velez pravi ekipu evo druga treca godina radi oko stadioba uprave sponzora svega potrebnog imaju finu pricu u klubu mi imamo covjeka tek nekih 10dana i pricamo o PL ne trebamo se dizati taj Predsjednik se tek treba pokazati nije se on pokazao sa tim sto je napravio akciju za stolice. Trebaju rezultati treba rad 24sata na dan rezultat ce doci sigurno
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
-
- Kontakt:
Ne bi nikad volio uci u PL kao sto je Azmir njemu svaka cast al nije to nogomet nema tu emocija. Isao sam ja na utakmice koje sam znao da su kupljene ili prodane zato bi volio sad posteno la da budemo deseti.
Posteno pa u zatvor! To je kod nas normalno,hah. Kazem u svakom slucaju dobri vjetrovi pušu u Bihacu sto je super, samo tako nastaviti i rezultat i sve ostalo nece izostati...
Ne treba nam kupljena PL!
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
harden je napisao/la:Ne treba nam kupljena PL!
+5
Da odustanemo od cega?BlueSEVER je napisao/la:Vidim Mosevac ne mozete dobiti, iako je prijateljska odustanite u glavama odmah...bit ce vam lakse

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Legendo pa i Paris nije dobio Bayerna, City Dortmunda? Od čega oni trebaju odustati...Vidim pravi si poznavatelj fudbala! De nam reci jeli se kaže Iran ili Irak?BlueSEVER je napisao/la:Vidim Mosevac ne mozete dobiti, iako je prijateljska odustanite u glavama odmah...bit ce vam lakse

- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
Bilo je sparno i velika je razlika u temperaturi na Jahorini, ali moralo se vise protiv ovakvog protivnika...
-
- Kontakt:
Pa nema tu izvlacenja mi smo trebali dobiti ovo al opet tek je druga utakmica kasnilo se deset dana sa pripremama nema veze prijateljska nikad nije bila mjerilo nek se uigraju to je najvaznije
Da hoce ovaj klub nazad u PL, to bi bilo odlicno. Vazda sam volio raju iz Krajine, a i sam klub nosi fino ime, Jedinstvo... Nostalgija vuce, kad je nekad Jedinstvo bilo u drustvu najboljih, pa ono stadion Pod Borićima, bas zanimljiv i naziv stadiona, doduše i ja vučem neke korijene iz Krajine, tačnije Cazina, mozda je i to razlog vise sto mi je ovaj klub u najmanju ruku simpatican. Uglavnom, u svakom slucaju, sretno Bišćani!
Evo prekidaju se pripreme, sad sam ja zvao Vladu i rekao da si ti rekao da odustanemo... HvalaBlueSEVER je napisao/la: Pa da sigurno vam nisu igrali igraci koji su bili na svjetskom?
- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
Ajd vozi s teme, ima li Jedinstvo admina kao sto drugi klubovi imaju i brisu postove ovima sto su dosli provocirati i nabijati postove glupostima koje nisu nikome interesantne...BlueSEVER je napisao/la:Nema na cemu, i drugi put ...sad svi u kladionicu da se sirotinja pogura mozda koja stolica se uzme na cukama
Jedinstvo - Vitez 2:0 50min
Radosavljevic i Jasarevic strijelci.
Radosavljevic i Jasarevic strijelci.
Kraj 2:0.
Ti si sine jedna obična d*******.Da se sirotinja pogura! J**** te nepismena. Pričaš o sirotinji,a toliko si siromašan da nemaš pojma..."cukama" ili bjaše "ćukama"?BlueSEVER je napisao/la:Nema na cemu, i drugi put ...sad svi u kladionicu da se sirotinja pogura mozda koja stolica se uzme na cukama
Nema potrebe za vrijedjanjem, samo zaobidji post.
harden je napisao/la:Nema potrebe za vrijedjanjem, samo zaobidji post.

-
- Kontakt:
Zna li ko kakva je igra bila danas ko je igrao sve. Ima li jos sa kim dogovorena prijateljska
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.