Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kakva petica. Idi na SE.Mouse je napisao/la:koliko bi me kosto iphone petica? danas sam se zaposlio i vec sam unaprijed isplaniro kako da potrosim sve pare. sta ti je sirotinja....
https://accounts.google.com/signup?hl=hrMouse je napisao/la:ne znam ja nita o tim iphonima nego vratio sam staroj mob na fanbricke postavke i sad ne mogu da skinem nista sa google playa jer pise da se moram prijavit u google account. kako to da uradim? pomozite brzo jer sutra ujutru idem na put pa joj moram to sredit do tad
hvala ti brt. ako te ko bude diro samo meni javi i nista se ne sekirajR32 je napisao/la:https://accounts.google.com/signup?hl=hrMouse je napisao/la:ne znam ja nita o tim iphonima nego vratio sam staroj mob na fanbricke postavke i sad ne mogu da skinem nista sa google playa jer pise da se moram prijavit u google account. kako to da uradim? pomozite brzo jer sutra ujutru idem na put pa joj moram to sredit do tad
Kad se registrujes prijavi se tu gdje ti trazi
Imam 6S i tvrdim da je SE je zakon za baratanje jednom rukom. Dizajnom je to najljepši iPhone ikad. Hardverski telefon je mašina i radi savršeno. Čovjek razmišlja o kupovini petice, govorim mu da je pametnije da kupi SE jer petica vjerovatno dogodine ide u penziju što se updejta tiče.QUARESMA 18<<< je napisao/la:kako neko može uopšte pomisliti na kupovinu iphonea se?
samo nemojte priče display od 4incha vrh.
Pametni razlozi i slazem se, al kod nas se nazalost ne isplati to kupovat jer je gamad postavila cijenu za SE kao i za 6 a inace se je jedan od najpristupacnijih apple uredjaja, zacudo.isx je napisao/la:Imam 6S i tvrdim da je SE je zakon za baratanje jednom rukom. Dizajnom je to najljepši iPhone ikad. Hardverski telefon je mašina i radi savršeno. Čovjek razmišlja o kupovini petice, govorim mu da je pametnije da kupi SE jer petica vjerovatno dogodine ide u penziju što se updejta tiče.QUARESMA 18<<< je napisao/la:kako neko može uopšte pomisliti na kupovinu iphonea se?
samo nemojte priče display od 4incha vrh.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zavisi da li ga imaju odma dostupna, ja sam svoj dobio nakon 3-4 dana a nije ga bilo dostupnog u Sarajevu, nazvali me došli na adresu, potpisao se na ugovor i to je toanonimni je napisao/la:Je li ko kupovao telefon od Telecoma koristeći uslugu Donesi mi na vrata? Kad se prođu ovi besmisleni i zaostali koraci pri narudžbi i ista izvrši, koliko prođe do telefona u kući?
ponuda na stranici uglavnom veze nema sa trenutnim stanjem,tako da se ne uzdaj previse u to,uvijek nazovi 1444 pa pitaj imaju li neki mobanonimni je napisao/la:Pa trebalo bi da imaju ako je suditi po stranicija narucio telefon u ponedjeljak navece, ni poziva jos nema, razumijem Bajram i to ali poslovnice uredno radile u srijedu
nadam se da ce danas onda zvati, red bi bio..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.