NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: NBA 2020/2021
koliko god volio i postovao Davisa, Luka bez dileme
ne moze big man voditi fransizu do uspjeha
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pa i ne baš, GSW ni tada nisu bili ni blizu favoriti. Steph je odigrao skoro sve tekme cini mi se, i šbbkbb nećemo znati jer kao sto rekoh, Steph je odigrao skoro sve tekme. Isto tako i sa Jokicem, čovjek igra sve tekme i zaslužuje trenutno MVPa, ako počnu gubiti sada kad mu je ekipa oslabljena onda ga to moze koštati nagrade.alemsa je napisao/la: ↑24 apr 2021, 19:52Znaci ipak priznas da je Brada bio mvp '15. Svaka cast ljudino, jos @ep da priznaTracy3McGrady je napisao/la: ↑24 apr 2021, 19:23MVP je onaj čija ekipa bez istog ne bi bila tu gdje jeste, GSW bez Stepha je na 1:7, dakle ekipa sa Stephom je +6 pobjeda sto je 6. Pozicija, dok ekipe bez njega bi bila ispod Wolvsa. Ekipa bez Biida je itekako dobro izgledala, ekipa bez Jokica je itekako duplo bolja od GSW bez Stepha. Dakle Steph je itekako kandidat, ali i dalje je Jokic po mom mišljenju zaslužio jer nije odmarao i donosi strašne brojke, ali sigurno može pasti ako se pokaže da ipak ne može nositi sam ekipu i ako ta ekipa počne da gubi sad kad su ih stigle povrede.![]()
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma sta rece i osta ziv?? Do pojave GSa nisi mogao uzeti titulu u NBAu bez AS visokog igraca, ako se izuzmu Bullsi.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑24 apr 2021, 21:05koliko god volio i postovao Davisa, Luka bez dileme
ne moze big man voditi fransizu do uspjeha
Randle i Rose kako je gotivno gledati ove NYK
Pa ekipa mu je manje vise cijelo vrijeme oslabljena. Green, Millsap, MPJ svi su kao vazni clanovi rotacije propustili 10+ utakmica. Harris dok je bio tu vise nije igrao nego igrao, isto kao vazan starter.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑24 apr 2021, 21:08Pa i ne baš, GSW ni tada nisu bili ni blizu favoriti. Steph je odigrao skoro sve tekme cini mi se, i šbbkbb nećemo znati jer kao sto rekoh, Steph je odigrao skoro sve tekme. Isto tako i sa Jokicem, čovjek igra sve tekme i zaslužuje trenutno MVPa, ako počnu gubiti sada kad mu je ekipa oslabljena onda ga to moze koštati nagrade.alemsa je napisao/la: ↑24 apr 2021, 19:52Znaci ipak priznas da je Brada bio mvp '15. Svaka cast ljudino, jos @ep da priznaTracy3McGrady je napisao/la: ↑24 apr 2021, 19:23MVP je onaj čija ekipa bez istog ne bi bila tu gdje jeste, GSW bez Stepha je na 1:7, dakle ekipa sa Stephom je +6 pobjeda sto je 6. Pozicija, dok ekipe bez njega bi bila ispod Wolvsa. Ekipa bez Biida je itekako dobro izgledala, ekipa bez Jokica je itekako duplo bolja od GSW bez Stepha. Dakle Steph je itekako kandidat, ali i dalje je Jokic po mom mišljenju zaslužio jer nije odmarao i donosi strašne brojke, ali sigurno može pasti ako se pokaže da ipak ne može nositi sam ekipu i ako ta ekipa počne da gubi sad kad su ih stigle povrede.![]()
I opet je pobijedjivao, kao sto pobjedjuje i sada bez Murraya koji je izgubljen za cijelu sezonu.
- OldFashioned
- Kontakt:
Još sam u prvih mjesec dana nove sezone govorio da ovo sa Knicksima nije slučajno, pa su padali komentari tipa, "samo imaju sreće", "neće ovako dugo". Hoće itekako. Jedan pravi superstar ovoj ekipi za iduću sezonu, i moći će se sa svima tući.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A ko je taj superstar?OldFashioned je napisao/la: ↑24 apr 2021, 21:19Još sam u prvih mjesec dana nove sezone govorio da ovo sa Knicksima nije slučajno, pa su padali komentari tipa, "samo imaju sreće", "neće ovako dugo". Hoće itekako. Jedan pravi superstar ovoj ekipi za iduću sezonu, i moći će se sa svima tući.
Ovako kako su konstruisani, nece moci dugo se odrzavati na Istoku.Mislim na naredne sezone.Previse druge ekipe upumpavaju talenta, a mnoge ekipe su ove sezone unistile povrede.Ekipe koje su kvalitetnije od njih, po meni.
Imaju vec buduceg superstara Randlea.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 apr 2021, 21:27A ko je taj superstar?OldFashioned je napisao/la: ↑24 apr 2021, 21:19Još sam u prvih mjesec dana nove sezone govorio da ovo sa Knicksima nije slučajno, pa su padali komentari tipa, "samo imaju sreće", "neće ovako dugo". Hoće itekako. Jedan pravi superstar ovoj ekipi za iduću sezonu, i moći će se sa svima tući.
Ovako kako su konstruisani, nece moci dugo se odrzavati na Istoku.Mislim na naredne sezone.Previse druge ekipe upumpavaju talenta, a mnoge ekipe su ove sezone unistile povrede.Ekipe koje su kvalitetnije od njih, po meni.
- OldFashioned
- Kontakt:
Neki anti-statističar, neki pobjednik prije svega.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 apr 2021, 21:27A ko je taj superstar?OldFashioned je napisao/la: ↑24 apr 2021, 21:19Još sam u prvih mjesec dana nove sezone govorio da ovo sa Knicksima nije slučajno, pa su padali komentari tipa, "samo imaju sreće", "neće ovako dugo". Hoće itekako. Jedan pravi superstar ovoj ekipi za iduću sezonu, i moći će se sa svima tući.
Realno, Knicksi nemaju šta da traže ni na prvih 8 mjesta na istoku svojom individualnom kvalitetom.
Po meni je Randle (ako ovako nastavi raditi možda čak i SUPERZVIJEZDA u budućnosti.
Trener je taj koji od njih izvlači maksimum kao što je radio i sa ostalim ekipama koje je vodio.
Knicksi su godinama šrpdnja u cijeloj ligi, ovi rezultati i timski rad kakav trenutno prezentuju sigurno mogu namamiti nekog superstara u grad jabuke. Ja im želim uspijeh !
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ne treba ovoj ekipi nitko osim solidnog playa npr. Lonze, umjesto najgoreg igrača lige Elfrida..
RJ je buduci All-star.
RJ je buduci All-star.
#SuningOUT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ako cemo medije NYK, on jeste superstar. Ako cemo realno, ne vidim da je on neka 2 way sila.ronaldo99 je napisao/la: ↑24 apr 2021, 21:31Imaju vec buduceg superstara Randlea.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 apr 2021, 21:27A ko je taj superstar?OldFashioned je napisao/la: ↑24 apr 2021, 21:19Još sam u prvih mjesec dana nove sezone govorio da ovo sa Knicksima nije slučajno, pa su padali komentari tipa, "samo imaju sreće", "neće ovako dugo". Hoće itekako. Jedan pravi superstar ovoj ekipi za iduću sezonu, i moći će se sa svima tući.
@Old Skidam kapu za ovu sezonu, igraju fantasticno i odlicni su.Ovo sto rade je za svaku pohvalu.Ja govorim dugorocno.Trebace se tu povuci jako pametni potezi, ako zele ovo odrzati.
- OldFashioned
- Kontakt:
Randle ima još toliko lufta, bojim se pomisliti koji mu je plafon.
@Nezalaganje, da, definitivno. Sada barem imaju dobru bazu, pitanje je koliko će se pametno na ovome graditi.
Vakat je više da se i oni vrate na staze stare slave.
@Nezalaganje, da, definitivno. Sada barem imaju dobru bazu, pitanje je koliko će se pametno na ovome graditi.
Vakat je više da se i oni vrate na staze stare slave.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
đe simmons, sto ga nema, al i ovako bi trebala biti dobra tekma
woj kaze da treba obratiti paznju zion > knicks u buducnosti, a i sam zion je rekao da ga msg privlaci il tako nesto
jeste rekao da zeli ostati citavu karijeru u nop, al jbg, on je dijete, mladost ludost, kad ne budu konkurentni u godinama koje dolaze, otici ce on
jeste rekao da zeli ostati citavu karijeru u nop, al jbg, on je dijete, mladost ludost, kad ne budu konkurentni u godinama koje dolaze, otici ce on
Pametni potezi i Knicksi lol
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.