NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Ja mislio da je stariji posto je par puta napiso da je pratio kosu pocetkom 90-tih
23
bilo bi zanimljivo igrat protiv it-a.Mozda bi se mogo ubacit neki kos.Justin je napisao/la:Pa gdje nece biti. Zamisli ti, Alem i ja igramo basketa protiv Iversona, Lillarda i IT-a. I oni nas ocekivano dobiju. I onda ti odlucis da predjes i igras sa njima. Najpickastiji potez u historiji sporta.Clutch je napisao/la: Koliko je lik neisugran. Nije ovaj navijac nista ruzno ni rekao
23
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Zato te i navlace na kvacilo (ne mislim na te sto si nabrojao nego za one sto te prozivaju za knjigu i sl. )GOAT je napisao/la:Sta je ovo alem 30 clutch30+? nezalaganje 50
ja sam ruki na ovom pdf
Nego, dobra PO utakmica.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
SamoClutch je napisao/la:Ma nisam nego u perspektivi pricam. 24 imam Bogu hvalaGOAT je napisao/la:Sta je ovo alem 30 clutch30+? nezalaganje 50
ja sam ruki na ovom pdf

Dijete

Majke mi po pisanju kontam min 30, ako ne i 35

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BuffonGigi
- Kontakt:
Zato Harden s 29 ima tijelo Jordana, al ovog sad iz Hornetsaalemsa je napisao/la: Fake news
20 godisnjaka sto pije 6 piva dnevno i jede kilu pite mozda. Sjecam se Brona sa 20 godina i sad. Godine cine svoje

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ja mislio Clutch ima 47 godina, brada ko u Monologa, samo sijeda i lula u ustima dok se prati NBA
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
kako se giannis zacudi kad se njemu dosudi faul
BernardBarnjak je napisao/la:Zato te i navlace na kvacilo (ne mislim na te sto si nabrojao nego za one sto te prozivaju za knjigu i sl. )GOAT je napisao/la:Sta je ovo alem 30 clutch30+? nezalaganje 50
ja sam ruki na ovom pdf
Nego, dobra PO utakmica.
Ehh sada @nez 50

Ko Duncan u svoje vrijeme.filip13 je napisao/la:kako se giannis zacudi kad se njemu dosudi faul
Nije bilo faula da nije složio šokiranu facu, koda mu je neko saopštio da su mu roditelji poginuli u saobraćajnoj nesreći.
Fake news opetBuffonGigi je napisao/la:Zato Harden s 29 ima tijelo Jordana, al ovog sad iz Hornetsaalemsa je napisao/la: Fake news
20 godisnjaka sto pije 6 piva dnevno i jede kilu pite mozda. Sjecam se Brona sa 20 godina i sad. Godine cine svoje

Lik je k'o bik, samo ti se cini
Kakav @nez 50, tu smo on, ja, kkbosna, tracy, bernard 30-35 kuka
Nego sta kae bara-bara
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ako je to najbolje sto imas, onda se vjerovatno nisi bavio sportom 
Harden je majstor, ne treba on biti nikakva zvijer. Ali zato ce mu odbrana ostati misaona imenica...

Harden je majstor, ne treba on biti nikakva zvijer. Ali zato ce mu odbrana ostati misaona imenica...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ne treba ti vise da pokaze da nea tijelo covjeka od 50 godinaBuffonGigi je napisao/la:Ako je to najbolje sto imas, onda se vjerovatno nisi bavio sportom
Brada ove sezone igrao dobru odbranu a i u po takodje, tako da ne znam o cemu zboris
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Koji ste bili po Defrtgu @aleme?
Bili su dosta dobri otkad su izmamili Bzdelika iz penzije. Prije toga su bili katastrofa.
Što se Hardena tiče, njegova odbrana ove godine je značajno uznapredovala. Nije "dobar" kako Alem kaže, naravno ali je prosječan do solidan defender bio, a to je za njega veliki korak naprijed. Tu zasluge idu trenerima jer su našli niche koji mu odgovara, a to je branjenje viših igrača u low postu, tako da su minimizirali switchevima ono u čemu je loš, a to je probijanje kroz blokove i praćenje brzih igrača svoje visine. Također je dosta mentalno angažovaniji u odbrani bio. Tako od užasnog defanzivca dobiješ prosječnog.
Što se Hardena tiče, njegova odbrana ove godine je značajno uznapredovala. Nije "dobar" kako Alem kaže, naravno ali je prosječan do solidan defender bio, a to je za njega veliki korak naprijed. Tu zasluge idu trenerima jer su našli niche koji mu odgovara, a to je branjenje viših igrača u low postu, tako da su minimizirali switchevima ono u čemu je loš, a to je probijanje kroz blokove i praćenje brzih igrača svoje visine. Također je dosta mentalno angažovaniji u odbrani bio. Tako od užasnog defanzivca dobiješ prosječnog.
Poslje AS top 5 sigurno ako ne i top 3. Ali to nea veze sa individualnom odbranom, sta da su bili losi, to znaci da je Tucker lose igrao odbranu jel?NEZALAGANJE je napisao/la:Koji ste bili po Defrtgu @aleme?

- BosniaBoston
- Kontakt:
Samo da napomenem da je bivsi bek celticsa Sam Jones 8-0 u finalima protiv Jerrya Westa.Da li je bolji igrac od njega? 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BernardBarnjak
- Kontakt:
BosniaBoston je napisao/la:Samo da napomenem da je bivsi bek celticsa Sam Jones 8-0 u finalima protiv Jerrya Westa.Da li je bolji igrac od njega?![]()
Ova ti se ubila za svaštare.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bernarde kakav je to avatar?Mi Celtics fanovi gotta stick togetherBernardBarnjak je napisao/la:BosniaBoston je napisao/la:Samo da napomenem da je bivsi bek celticsa Sam Jones 8-0 u finalima protiv Jerrya Westa.Da li je bolji igrac od njega?![]()
Ova ti se ubila za svaštare.

#Punoljetstvo
Ma dok Nigerijac ne bude zavrsavo tekme nea se sta poredit. Pa sinoc zadnjih 15 posjeda (uz ot) sv as ka lopta ide na Kawhija pa da on odluci sta i kako, kao 95% superstara, na ovog otiso 1 posjed, kad je promasio oba slobodna. I kako sad da mi sudimo od ceg je, kad nije pod istim pritiskom, na Middletona se ne mos ni ljutit, i da use.re nije superstar, nea istinu tezinu.BosniaBoston je napisao/la:Samo da napomenem da je bivsi bek celticsa Sam Jones 8-0 u finalima protiv Jerrya Westa.Da li je bolji igrac od njega?
Powell x faktor.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.