Belgija - BiH / BiH - Andora

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

U ovim utakmicama cemo osvojiti...

6 bodova
116
34%
4 boda
116
34%
3 boda
92
27%
2 boda
0
Nema glasova.
1 bod
6
2%
0 bodova
10
3%

Ukupno glasova: 340

bagrcavi
Kontakt:

Re: Belgija - BiH / BiH - Andora

Post Postao/la bagrcavi » 02 sep 2015, 11:56

jasko_juve je napisao/la:slika

99% prvi sastav
samo zamjeni medunjanina i pjanića i to bi trebalo biti to.
DRUG NEBI TI PUNCA

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 02 sep 2015, 12:00

Ma ne moraju se ni mijenjati ionako ce njih dvojica igrati kombinaciju osmice i desetke.
Nijedan ne moze u potpunosti sam odigrati tu poziciju tako da će se dopunjavati kao protiv Izrael..
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 sep 2015, 12:03

bagrcavi je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:slika

99% prvi sastav
samo zamjeni medunjanina i pjanića i to bi trebalo biti to.
Mislim da ide Šunjić uz Spahića, dva niska i relativno nejaka stopera u duelima bi mogli biti kobni protiv one životinje u napadu Belgije, tako da očekujem da Meša stavi Tonija da se može hrvati sa njim, a Spaha je tu zadužen da ga zakači po cjevanici malo dok sudija ne gleda :mrgreen:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 02 sep 2015, 12:14

SafetSajo je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:4-3-3? :hmmmmm:

...............Begovic...............

Mujdza...Sunjic...Spahic....Kvesic

...Kolasinac...Besic....Pjanic.....

..Visca........................Lulic.....
.................Dzeko...................

i ja danas bas kontam nesto da je i ovo moguce ...
Ma, ovo sam ja samo bacio ideju da skratimo vrijeme do utakmice :mrgreen: Jasno je iz onih slika sa treninga da cemo igrati u istom sastavu kao protiv Izraela u Zenici. ;)

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 02 sep 2015, 12:15

Lukaku je po meni najmanji problem. Sigurno da ce se ici i visokim loptama, pogotov ako Fellaini igrao poluspica ili ga ubace u zadnjih pola sata.

Spaha je preiskusan za takvo nesto, ali naravno ne smije doci u situaciju da mu ovaj prima loptu na ivici sesnesterca bez aktivnijeg otpora.

Problem su krila, KDB, koji ce svojom brzinom navlaciti, rasirivati odb trazeci rupe, te sredina koja zna sutati sa svih pozicija.

Uzdamo se u Begu, dobre blokove i njihovu smusenost.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 02 sep 2015, 12:21

SlevinKelevra je napisao/la:
SafetSajo je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:4-3-3? :hmmmmm:

...............Begovic...............

Mujdza...Sunjic...Spahic....Kvesic

...Kolasinac...Besic....Pjanic.....

..Visca........................Lulic.....
.................Dzeko...................

i ja danas bas kontam nesto da je i ovo moguce ...
Ma, ovo sam ja samo bacio ideju da skratimo vrijeme do utakmice :mrgreen: Jasno je iz onih slika sa treninga da cemo igrati u istom sastavu kao protiv Izraela u Zenici. ;)
ovo mozda u slucaju ako povedemo da se odbrana jos vise ucvrsti
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 02 sep 2015, 13:10

Ljudi, zna li ko gdje ce biti centralno okupljanje navijaca sutra u Briselu?? Ako ko zna sa drugih foruma...pozz

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 02 sep 2015, 13:33

Ko je u opasnosti zbog žutih kartona? Mogli bismo ih vala očistiti protiv Belgije.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Pivopija
Kontakt:

Re: RE: Re: Belgija - BiH / BiH - Andora

Post Postao/la Pivopija » 02 sep 2015, 13:39

DooVe je napisao/la:Ko je u opasnosti zbog žutih kartona? Mogli bismo ih vala očistiti protiv Belgije.
Dzeko. :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 02 sep 2015, 13:40

Pivopija je napisao/la:
DooVe je napisao/la:Ko je u opasnosti zbog žutih kartona? Mogli bismo ih vala očistiti protiv Belgije.

E taman nek očisti, ima ko dati gol Andori. :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 02 sep 2015, 13:41

Pivopija je napisao/la:

Samo?
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 sep 2015, 13:45

DooVe je napisao/la:
Pivopija je napisao/la:

E taman nek očisti, ima ko dati gol Andori. :D
To ce u 90+ kad bude sutno loptu radi zadrzavanja, pri rezultatu 1-2 za nas :D
Nad tobom sunce najljepše sja

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 02 sep 2015, 14:02

Sve je ovo nekako... nije kao prije. Nema euforije.. nema na tv sedmicu ranije razni strucnjaci domaci da palamude. Nista izgleda.. nikakve sportske emisije kao uvertire.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 sep 2015, 14:11

FliX je napisao/la:Sve je ovo nekako... nije kao prije. Nema euforije.. nema na tv sedmicu ranije razni strucnjaci domaci da palamude. Nista izgleda.. nikakve sportske emisije kao uvertire.
To je do medija i televizija koje rade apsolutno nista po pitanju sportskog programa pa cak kad je i reprezentacija u pitanju. A i portali su mirni, ne pise se svasta. Nemaju ni svi para da salju reportera u Belgiju, pa da izvjestava.

Ne bi me cudilo da se BHT dvoumi da li da prenosi utakmicu ili novu sezonu planetarno popularne turske serije.

Ako nista dobro je da se oko reprezentacije ne motaju kvazi novinari kao sto je to bilo prije, da svako hoda po hotelu uz igrace, da svako pametuje i pise "narucene" "placene" tekstove.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 02 sep 2015, 14:14

Vjerovatno zato sto smo napokon iskusili to jedno veliko takmicenje, SP u Brazilu, pa stoga i nema vise tolike euforije...a mozda i sto nam je susic donekle ubio to nesto u nama kada je repka u pitanju.
Ne znam zasto mnogi toliko potenciraju tog De Bruynea, na momente pomislim da je Messi a ne samo jedan u nizu dobrih igraca koji je imao sjajnu sezonu i nista vise...ja kada bih recimo mogao birati izmedju Mertensa i Kevina, vise bih volio da igra ovaj drugi...samo glupi City moze iskesirati tolike pare za njega.
Nadam se da mi se ove rijeci nece obiti o glavu... :D

AkoBogda mi cemo da slavimo, a najvise nade polazem u Bazdarevica...samo nam jedna pozicija skripi u sastavu (medo), a to se odavno nije desilo...ostale su pokrivene maksimalno.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 02 sep 2015, 14:16

NAjgolan De Brujne WItsel Hazard jbg to je problem plus jaka odbrana ja mislim da bi nasi trebali pustiti njima loptu i cekat sansu na kontru Visca Lulic da ulete kad se DZeko zagradi..JEidna zamjena je Vrancic MEdunjanin jer MEdunjanin ne trenira sa timom nema sta trazit u rep. u ovom trenutku to je igrac manje

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 02 sep 2015, 14:17

mi imamo ozbiljan problem u vezi, 2 igrača, inače standardna u repci, imaju malo ili nimalo inuta do sad u klubovima, a to su bešić i medunjanin, i to je već previše da oba igraju...

pošto mislim da je bešić, ipak, siguran, pitanje je koga pridodati njemu i pjani? vrančić koji debituje? tino, koji nije u sjajnoj formi? mislim da je ovo pitanje koje će odlučiti o utakmici.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 02 sep 2015, 14:19

Ovo mi vuče nekako na remi.. Zaista sjajnu ekipu imaju i teško je očekivati da ne primimo barem jedan.. isto tako teško je očekivati da ne damo (barem) jedan.
Medo je zaslužio prvih 11 zbog prošle tekme sa Izraelom, mada jeste rizično jer mu je forma upitna. Još veći rizik bi bio staviti debitanta u ovakvoj važnoj utakmici u vatru, tako da mislim da neće biti dilema oko sastava.
Pobjeda je naravno ono što svi priželjkujemo, mada ni remi nije loš, čak šta više dobar je i remi. Poraz nas stavlja već u kalkulacije i ne zavisimo sami o sebi.. pu pu pu :D

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 02 sep 2015, 14:23

Euforije i halabuke i ne treba biti,to nam se nebrojeno puta obilo o glavu.
Drago mi je da nadolazimo lagano,ovakva atmosfera je najzdravija,svi znamo kako jak protivnik nas ceka,svi znamo sta nam znaci utakmica i svi je jedva cekamo,bez euforije i nervoze,sa pozitivnim stavom i vjerom u svoje kvalitete i zavidnom dozom samopouzdanja.
Mesa je odradio odlican posao u pripremi utakmice,od mjesta okupljanja,izolacije igraca od novinara,navijaca i nepotrebnog pritiska i pa do nacina rada i samopouzdanja.On je najzasluzniji sto utakmicu cekamo u zdravoj atmosferi.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 02 sep 2015, 14:24

frenki je napisao/la:mi imamo ozbiljan problem u vezi, 2 igrača, inače standardna u repci, imaju malo ili nimalo inuta do sad u klubovima, a to su bešić i medunjanin, i to je već previše da oba igraju...

pošto mislim da je bešić, ipak, siguran, pitanje je koga pridodati njemu i pjani? vrančić koji debituje? tino, koji nije u sjajnoj formi? mislim da je ovo pitanje koje će odlučiti o utakmici.
Besic ti je prije 7 dana odigrao 120 minuta u teskoj utakmici kupa, tako da se ne brinem za njega, plus ima dovoljno jake treninge da je u punoj fizickoj spremi...za Medu u redu...vjerovatno ce igrati do 60.min, a potom ubaciti Vrancica, ili ce odmah krenuti s Mariom kako bi donekle iznenadio selektora Belgije...pogotovo sto Mario puno vise trci od Mede, a dobar je s loptom takodje, i uz to prosle sezone je maltene i igrao zadnjeg veznog u svom timu, odnosno rame uz rame sa zadnjim veznim...a to nam i treba.

Nadam se da ce Igor Kristic prenositi utakmicu...ni u kom slucaju ne bih volio da to bude izvjestaceni Zoran Suko...Velid inekako...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, invincible1921 i 43 gosta.