Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

anell
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la anell » 05 jun 2015, 12:45

Ako se vodimo tom logikom Scheniderlin je kar.ina od igrača
Pld W D L
38 26 12 0

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 05 jun 2015, 13:24

Ali genijalci, Hummels je bio medju najboljim igracima tih ekipa sto su osvajale te trofeje, dakle najbolji stoper nezaobilazna karika u tim uspjesima, smijesni ste cuj Cygan :lol: Ne vodim se ja po tome sto on samo ima te trofeje, ima ih Podolski jos vise od njega ali Podolski je u tim trofejima bitan ko desni enter na tastaturi a Hummels je jedan od razloga osvajanja tih trofeja. Ovde moras sve crtati fali vam jos da Oleguera ubacite u pricu..
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 05 jun 2015, 15:11

Ma ne vodiš se ti ničim zdravim momak. Ne znaš uglavnom ni šta pišeš, al eto demokracija je na tvojoj strani.

Sad valja slušat i priče o Hummelsu svih ovih mjeseci..
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 05 jun 2015, 15:46

Chelsea will allow Petr Cech to join Arsenal or Manchester United

Roman Abramovich signals veteran goalkeeper can join one of club's rivals - a move which will spark a transfer battle

http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... nited.html

Chelsea believe Cech would prefer to keep his family in London, which would make Arsenal favourites for his signature, although the player is yet to confirm his desire.

luda kreni pakirati kofere ako Cech dođe :kafa:

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 05 jun 2015, 16:13

:flamemodon: Szczesny ostaje prvi golman jos bar dvije sezone, a onda ce ga zamijeniti argentinski Buffon Martinez. Cech ce u United kad De Gea potpise za Real. :flamemodoff:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 05 jun 2015, 17:01

topnik1 je napisao/la:Ma ne vodiš se ti ničim zdravim momak. Ne znaš uglavnom ni šta pišeš, al eto demokracija je na tvojoj strani.

Sad valja slušat i priče o Hummelsu svih ovih mjeseci..
Svaki put ti i slicni tebi budete unisteni argumentima cistim a jedino sto znate govoriti je "nemas ti pojma" "ne znas sta pises" nikad od vas nisam dobio nikakve koknretne argumente u vasu korist uvijek su to neke pretpostavke, izgvori koji na kraju zavrse gore pomenutim zakljuccima. Jer logicno i ne mozes imati argumente kad branis nesto trulo i izlapljelo kao sto je voajer i njegova politika vodjenja Arsenala u prosjecnost.

Bas me zanima kako ce to Sczeczny OSTATI prvi golman kad je sad drugi golman, on moze smao postati prvi golman ponovo a nadam se da se to nece desiti. Vidimo kako pravi navijaci Arsenala poput Trakoritisa zele sve najbolej klubu oni bi poljaka ponovo za prvog golmana ili ako bude opet u flop modu onda bi Ospinu gledali ko prvog golmana a klasu kakva je Cech nadaju se da ce da potpise za United...

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 05 jun 2015, 17:17

Cech da dodje i rijesili smo prvog golmana pa ladno za narednih 5 godina.
Wojo na pozajmicu ako zeli neka stice iskustvo na stetu drugih, manjih klubova. Ako ne zeli onda transfer lista i dovidjenja. Ospina je korektan golman i moze lagano da odradi par meceva u sezoni da odmori brata Slovena.

EDIT: Neka United kupi Llorisa i svi zadovoljni... :kafa:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 05 jun 2015, 18:12

Artetitis je napisao/la::flamemodon: Szczesny ostaje prvi golman jos bar dvije sezone, a onda ce ga zamijeniti argentinski Buffon Martinez. Cech ce u United kad De Gea potpise za Real. :flamemodoff:

to je ta logika voajeroljubaca,žele na titulu s ludom na golu :rol: Cech je institucija i ovakvu šansu za dovođenjem tako kvalitetnog golmana,vrhunske ekipe koje bi htjele u borbu za titulu ne propuštaju,dolazak Cecha digao bi cijelu obranu na dimenziju više,a da ne govorim kolko bi cijeloj ekipi značio iz psihološkog gledališta.poljska budala je svoje šanse imala i vrijeme je da krene kupiti prnje s emiratesa,dečko je u glavi teška rupetina i zbog toga neće nikad postati wc golman

Talijanska La Gazzeta prenosi kako je Arsenal poslao 29,7 miliona funti za Gonzala Higuaina :crazy: realizator u range francuske bukve,treba mu 5 šansi za gol

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 05 jun 2015, 18:45

Kako bih volio da ne dodje Cech a da dodje Higuain samo da se Seamen nervira. :lol:

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 05 jun 2015, 19:07

Ili da nikog ne dovedemo, zaplako bi čovjek :D
Pld W D L
38 26 12 0

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 05 jun 2015, 19:37

BigBigBang je napisao/la: Bas me zanima kako ce to Sczeczny OSTATI prvi golman kad je sad drugi golman, on moze smao postati prvi golman ponovo a nadam se da se to nece desiti. Vidimo kako pravi navijaci Arsenala poput Trakoritisa zele sve najbolej klubu oni bi poljaka ponovo za prvog golmana ili ako bude opet u flop modu onda bi Ospinu gledali ko prvog golmana a klasu kakva je Cech nadaju se da ce da potpise za United...
Wenger je onomad rekao da je Woj za njega No.1 iako je Ospina branio.

Nisam napisao da zelim ili ne zelim Cheza na nasem, a Cecha na Unitedovom golu. U ovom momentu mi se to cini najrealnijim ishodom.

Sto se tice Higuaina, bila bi jedna pozitivna stvar u njegovom dolasku - vec je igrao sa Őzilom i tad je trpao golove u onoj minutazi koju je dobivao.

Navodno smo poslali 18.2 miliona funti za Kondogbiju, za pocetak.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 05 jun 2015, 20:24

QUARTERBACK je napisao/la:Kako bih volio da ne dodje Cech a da dodje Higuain samo da se Seamen nervira. :lol:
Seamen bi se nervirao tokom prelaznog roka ali tek kako bi se ti nervirao tokom jso jedne bezuspjesne sezone sa latinoamerickom verzijom Panjouda u spicu koji masi sve moguce kad najvise treba ali zato pri rezultatu 3-0 protiv Norvicha utprace jos hattrick da povisi na 6-0 i pokazace klasu :lol: Blago nama ako je Gonzalo Panj Higuain rijesenje u napadu i to jos za 30 miliona funti, pa ako on vrijedi toliko za Cavanija dati 40 je jos i bagatela.

Prilika kakva je Petr Cech se ne smije propustiti jednostanvo moramo ga uzeti i nadam se da je taj transfer veoma blizu, jedino me strah da United bas ne ponudi drasticno vecu platu koja bi ga natjerala da napusti London, siguran sam da smo prvi izbor Cecha...

Malo je 18 miliona funti za Kondogbiu, za te pare se mogao dovesti mozda iz Seville, sad ispod 25 nece ici.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 05 jun 2015, 20:58

Ti si naš lord Bentner.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 06 jun 2015, 00:01

QUARTERBACK je napisao/la:Kako bih volio da ne dodje Cech a da dodje Higuain samo da se Seamen nervira. :lol:

si šta će nam institucija od golmana,bolje još dati tih 10 milki na panja higuaina koji je briljirao u napoliju, pogotovo u drugome dijelu sezone gdje je titan pipita briljirao gore nego francuska hrastovina

ali pošto je tebi i voajeroljupcima cilj 4.mjesto onda je pipita vrh da dođe :lol: a sad ćete do početka lige pisati Arsenal osvaja ligu,a kad krene liga i zaostajanje za vodećim, bit će trk u kućice kao miševi :lol:

QUARTERBACK » 30 svi 2015, 15:14

Pa drugo je sto meni ove ambicije kluba odgovaraju, tj. da smo stalno u top4

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 06 jun 2015, 00:09

Pa kume vecina tih nasih pisanja o tituli je cista sprdancija,ako ti to ne kontaš nije moj problem i mi ne smaramo o istim stvarima svaki ubogi dan, de napisi nekad nesto drugo bice interesantnije.. :mrgreen: ozbiljno se pisalo onda kad smo bili 3 mjeseca na na prvom mjestu.. kasnije smo to ispusili i to treba krivit i wengera i povrede, al vas dvojica pretjerujete koga god da kritikujete totalno ga srozavate.. et ja kažem da bih volio da Higuain dodje samo da bi se Seamen nervirao, njih dvojica su to shvatili da bih ja volio da nam Higuain dodje jer mislim da je top napadač.. :lol:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 jun 2015, 01:27

Vasa pisanja o tituli su sprdancija zato sto je tim Arsenala sprdancija kad je rijec o najbitnijim trofejima i takmicenja tako napisi slobodno. Cuj totalno srozavamo nekoga haha pa srozavaju oni sebe i Arsenal nastupima i rezultatima, voajer nas srozava 11 godina bez titule nije malo to ej ozibljan vremenski period jos koja godina i mi smo Liverpool 2. Sta ja imam srozavati Girouda pa on je sebe dokazao svojim nastupima u prethodne tri sezone dokazao je da je obican prosjek i smijesan igrac kad su u pitanje velike ekipe koje imaju ambicije taj lik bi treba da je upitan i za klupu a kamolida je prvi spic, sta imam srozavati Walnuta taj klaun je vec deset godina potencijal i dalej mozemo procitati da Walnut poslije deset godina ima potencijal za narednu sezonu :lol: Pa to samo na ovoj temi mozes procitati, umjesto da se zagovara cistka oni i dalej podrzavaju ublehasa na klupi koji svake godine uspjeva prodati maglu prije pocetka sezone i ako se dobro starta da Arsenal ide po titulu, da je borba za titulu realnost i onda kad sve popusi na kraju svake sezone opet uspije da proda cetrto ili nekad trece mjesto ko neki uspjeh :lol: (mislim haj jednom, dvaput ali koliko moras biti glup da svake godine istu pricu nanovo pusis?). I naredne sezoen opet ce biti ista prica voajer ce da najavljuje borbu za titulu pun optimizma a fanovi ce da popuse iako voajer najvecem rivalu i favoritu za titulu u dvije sezone nije uspio jedan hebeni gol da postigne (nema sta optimisticni podatci ali to vaojeroljubci ne vide)

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 06 jun 2015, 12:18

Liverpool ligu nije uzeo od 1990. Arsenal je otad osvajao ligu uz samo jedan poraz, dvije duple krune ukljucujuci i ligu bez poraza u gostima i naslov prvaka bez ijednog poraza, sa dva razlicita menadzera u sampionskim rolama. Nama puno fali da dosegnemo Liverpoolov nivo fejlovanja u ligi.

Vidjecemo sta ce biti. Wenger je jos uvijek jak faktor kod dovodjenja igraca, Alexis i Özil bi dvaput razmislili o dolasku u Arsenal da je menadzer neko drugi.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 06 jun 2015, 13:43

Aaron Ramsey does not believe Arsenal need any major signings to challenge for the Premier League title next season.
:salut:
A.F.C. Bournemouth!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 06 jun 2015, 15:14

rambo16 je napisao/la:
Aaron Ramsey does not believe Arsenal need any major signings to challenge for the Premier League title next season.
:salut:
Kaze Paja treba nam 5 novih igraca, ja vjerujem Paji vise nego Ramseyu.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 06 jun 2015, 15:25

Ramsey voajeroljubac

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.