sergejevic je napisao/la:Pa konstanto provociraju isti likovi, ja evo prvi put ulazim na ovu temu i imam sta i vidjeti. Opste rasulo. Kazem jos jednom postavite konkretna i direktna pitanja, a neko od nas ce se potruditi da odgovori. Postovanje treba i zasluziti, a mnogi od vas ga ne zasluzuju svojim provociranjem
pa kad ne mogu da skontaju da se jucer usvojio statut koji ce samo pravno dati podlogu za dalje korake te da je samo predstavljen model koji treba da proistekne iz svega toga,a da u samom statutu nema uopste definisana struktura poslovanja preduzeca.Isti lik sinoc ismijava sve one "koji nikad nisu imali veze sa ekonomijom" pa onda postavlja pitanja kako se dijeli dobit u preduzecu sa 51-49 vlasnickom strukturom.Ko tu koga **** realno
Volim sto je ovako i sto se jedu jadovi,znaci da je dobro vjerujte mi.Kad se Amar vratio isto ovako eto vam pa listajte,znaci dobro je
ovo za puzigacu i bilbiju stojim 100% iza ovoga!
@evanderu odgovorio ti je covjek sve nazalost najprostije sto moze...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua