Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Upitan za sutra
Ako je upitan, onda neka pobjede Sparsi
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Povreda koljena:
"Dzanan Musa collected 9 points, 7 rebounds and 7 assists before leaving the game in the third quarter with knee injury."
"Dzanan Musa collected 9 points, 7 rebounds and 7 assists before leaving the game in the third quarter with knee injury."
Jel u 12 protiv Sparsa? Ajd valjda bude igrao. Samo pobjednik ide na zavrsni turnir a ovo je najjaca grupa.
U koliko je finale Sparsa i Zvezde?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
u 20.00Kaunas je napisao/la:U koliko je finale Sparsa i Zvezde?
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
igrao ~35 minuta, nije izlazio dok se nije sam izbacio faulovima
posto je mogao igrati, nebi trebala biti previse ozbiljna
Ne znam kakva mu je povreda, ali je protiv Partizana igrao 8 i nešto minuta tako da mislim da bi mu bilo najbolje da odmori sedmicu dvije jer ipak je on dugo u mašini ima 16 godinadino-92 je napisao/la:igrao ~35 minuta, nije izlazio dok se nije sam izbacio faulovima
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
volio bih da musa ne igra zavrsnicu juniorskog prvenstva hrvatke ali to vjerovatno ne moze izbjeci.jasno je iz aviona da u cedeviti nema nikakve hemije i da ga njegovi suigarci bojkotuju, sto se vidilo i na ovom turniru u beogradu poslije druge utakmice
mislim da ce ih cibona lagano uzet, a opet ce musa biti krivac
treba se psihicki pripremit i izdrzat jos ovih par mjeseci s tim momcima koje vise niakd nece vidjet u zivotu jer tesko da ce ijedan od njih igrat u seniorima cedevite...znaci samo opusteno, bez sekiracije
njegove akcije nisu nicim ugrozene...npr prvi izbor ovogodisnjeg drafta ben simmons nece ostvarit ni plasman medju 64 ekipe u ncaa-u, pa to ne utice na njegov siguran prvi ili drugi pik na draftu
musa nam treba psihoficziki spreman za ono sto je najvaznije...pohod na medalju na svjetskom...u nasoj repki fala Bogu vlada bratska atmosfera, i tu svi znaju znacaj Muse kao lidera, koji kreira i za sebe i za druge
mislim da ce ih cibona lagano uzet, a opet ce musa biti krivac
treba se psihicki pripremit i izdrzat jos ovih par mjeseci s tim momcima koje vise niakd nece vidjet u zivotu jer tesko da ce ijedan od njih igrat u seniorima cedevite...znaci samo opusteno, bez sekiracije
njegove akcije nisu nicim ugrozene...npr prvi izbor ovogodisnjeg drafta ben simmons nece ostvarit ni plasman medju 64 ekipe u ncaa-u, pa to ne utice na njegov siguran prvi ili drugi pik na draftu
musa nam treba psihoficziki spreman za ono sto je najvaznije...pohod na medalju na svjetskom...u nasoj repki fala Bogu vlada bratska atmosfera, i tu svi znaju znacaj Muse kao lidera, koji kreira i za sebe i za druge
baglama je napisao/la:volio bih da musa ne igra zavrsnicu juniorskog prvenstva hrvatke ali to vjerovatno ne moze izbjeci.jasno je iz aviona da u cedeviti nema nikakve hemije i da ga njegovi suigarci bojkotuju, sto se vidilo i na ovom turniru u beogradu poslije druge utakmice

Sasvim slucajno bojkot poceo nakon povrede. Dakle, covjek igrao povrijedjen i samim tim igraci mu nisu toliko dodavali loptu kao sto su prve dvije utakmice a ni sam Musa se nije izvlacio i trazio loptu kao ranije iz pomenutog razloga.
Ne znam ni sto odgovaram na ovaj post.
da li si gledao mec sa sparsima?? nije sirio ruke dok se ekipa ispucava uzimajuci suteve iz nemogucih pozicija, potom pravio frustrirajuce gestikulacije?
svi svjedoci, pa cak i hrvati koji su gledali, vidjese ignorisanje muse...potom je i on odustao od timske igre i uzeo cetri trice s 8 metara
ne znam ni je zasto imam potrebu da educiram neuk puk
svi svjedoci, pa cak i hrvati koji su gledali, vidjese ignorisanje muse...potom je i on odustao od timske igre i uzeo cetri trice s 8 metara
Gledao sam. I ocigledno je bilo da je Musa igrao povrijedjen. Cak i kad je imao loptu nije isao na prodore sto uvijek radi jer mu je to najjaci adut.baglama je napisao/la:da li si gledao mec sa sparsima?? nije sirio ruke dok se ekipa ispucava uzimajuci suteve iz nemogucih pozicija, potom pravio frustrirajuce gestikulacije?
Da je trener rekao da se dodaju lopta Musi, ona bi se dodavala. Jer ocigledno kad mu se dodavala lopta Cedevita je pobijedjivala, ubjedljivo. Ako je trener rekao, ko su igraci da rade suprotno. I trener ga bojkotovao? I time rusio sebi ugled sa slabim rezultatom na turniru.
I kako si ti ovdje educirao neuk puk? Nekim svojim teorijama zavjere, istim onim u kojim Dzeko sjedi na klupi Cityja jer je nas. Svima smo trn u oku.
jeste igrao povrijedjen i zato nije forsirao ulaze, ali nije bilo karakteristicnog urucenaj lopte za njega, kada on organizuje napade, vec je to bila anarhija, ispucavanje, lopta uopste nije kruzila. nije dobijao loptu kada bi bi bio potpuno sam na strani bez lopte.
a da si uradio zadacu znao bi i kakvo je misljenje navijaca cedevite o treneru Mikiju i kakav je njegov autoritet i sta je sve postigao u svom mandatu.
imao je i verbalni sukob s kepecom jordanom sto je zabiljezeno i na tajm outu...tacnije ovaj se na njega obrusio, a musa pokusao smirit
jes, reko mi lokalni hodza da je u cedeviti losa hemija i da su pojedinci divljali
okani se pokusaja dedukcije preko dzeke
a da si uradio zadacu znao bi i kakvo je misljenje navijaca cedevite o treneru Mikiju i kakav je njegov autoritet i sta je sve postigao u svom mandatu.
imao je i verbalni sukob s kepecom jordanom sto je zabiljezeno i na tajm outu...tacnije ovaj se na njega obrusio, a musa pokusao smirit
jes, reko mi lokalni hodza da je u cedeviti losa hemija i da su pojedinci divljali

okani se pokusaja dedukcije preko dzeke
Hvala. Igrao povrijedjen i samim tim njegovo najjace oruzje u tim okolnostima ne postoji i sasvim logicno je da ce dosta manje imati loptu u rukama.baglama je napisao/la:jeste igrao povrijedjen
Ponovljeno sto puta. I sigurno da niko od nas ne moze dokazati svoje tvrdnje. Ali svakako mislim da moja ima vise logike (povrijedjen igrac ima najmanje loptu u rukama) dok je tvoja klasicna teorija zavjere.
covjece o tome prica citava javnost koja je gledala utakmicu. ljubomora u tim godinama nije nista cudno...
ne vide ga samog na sutu kako da ne
**** mi se za cedevitu, zelim samo da musa dodje potpuno spreman za u17...cibona ce ih uzet u juniorima samo zbog lose hemije, to je skoro pa sigurna stvar
ne vide ga samog na sutu kako da ne
**** mi se za cedevitu, zelim samo da musa dodje potpuno spreman za u17...cibona ce ih uzet u juniorima samo zbog lose hemije, to je skoro pa sigurna stvar
pa ima ovo smisla što baglama piše, pogotovo kada se sjetim onog time outa protiv partizana. igra cedevita dobro, vode 15 razlike, Musa nakon što je jednu tricu sa 8 metara pogodio, puca opet na početku napada i fuli, partizan zabije 4-5 koševa i time out. tamo ga neki saigrač(i) optužuju da je kriv, on priznaje krivicu (ono u smislu ok, al vidjećete kasnije), trener pokušava smiriti situaciju i govori da je on (trener) kriv. e sada zbog čega nakon dobre partije takav odnos prema Musi, nije opucao 3-4 trice pa da se misli kao ispucava se, nego je samo probao opet jer je već jednu pogodio, a pošto je bolji od svakog tamo igrača duplo, to se mora tolerisati i poštovati (kao u bh repki). e nakon toga cedevita gubi od sparsa gdje musa zabija 13 koševa ja mislim
i ako je već bila manja povreda, da on samo ubaci 13 koševa e to je fakat čudno. kasnije za treće mjesto partizan razbije cedevitu, a dan prije nisu im mogli ama baš ništa. meni to baš nije normalno

nema potpisa
musa se oporavio, igrao citavu drugu cetvrtinu protiv mzt-a. 4 poena (2/3), 1 skok, 1 ukradena. sad je poluvrijeme
on je tamo stranac i nikad, nikad nece imati status domaceg pa i da je zaigrao za hrvatsku repku. slicno prolazi i bajo. to je itetkako izrazeno u mladjim kategorijama - taj odnos pripadnosti.Admir_Sa je napisao/la:pa ima ovo smisla što baglama piše, pogotovo kada se sjetim onog time outa protiv partizana. igra cedevita dobro, vode 15 razlike, Musa nakon što je jednu tricu sa 8 metara pogodio, puca opet na početku napada i fuli, partizan zabije 4-5 koševa i time out. tamo ga neki saigrač(i) optužuju da je kriv, on priznaje krivicu (ono u smislu ok, al vidjećete kasnije), trener pokušava smiriti situaciju i govori da je on (trener) kriv. e sada zbog čega nakon dobre partije takav odnos prema Musi, nije opucao 3-4 trice pa da se misli kao ispucava se, nego je samo probao opet jer je već jednu pogodio, a pošto je bolji od svakog tamo igrača duplo, to se mora tolerisati i poštovati (kao u bh repki). e nakon toga cedevita gubi od sparsa gdje musa zabija 13 koševa ja mislimi ako je već bila manja povreda, da on samo ubaci 13 koševa e to je fakat čudno. kasnije za treće mjesto partizan razbije cedevitu, a dan prije nisu im mogli ama baš ništa. meni to baš nije normalno
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski, Proximic, ZmajOdBosne33 i 24 gosta.