chifuti su očaj i zbog toga neće ni u baraž (siguran sam da kunu dan kad je Pape dobio otkaz

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kad to tako kažeš, otvara mi se apetit i za prvo mjestoConsigliere je napisao/la:Bice svasta jos ovdje..![]()
Dobar ti avatar ^^Chinaglia je napisao/la:nema tu problema, dobit' će ih Belgija, pa ovi chifuti su očaj, oni mogu dobit' samo nas (hvale tele) i mrtvi Portugaljebote, šta smo dočekali, Wales ispred nas, lovimo chifute
a sistem nikad lakši, dva direktno, treći u baraž, grupa realno za poželjeti
Imamo, ali u tom slučaju Izrael ne smije pobijediti u Velsu i mora izgubiti od Belgije u zadnjem kolu.no rules je napisao/la:Imamo li ikakve šanse plasirati se sa porazom u Belgiji...
Cak moze uz 6 bodova (Andora i Kipar) da uzme jos jedan bod (Belgija ili Vels) i opet je iza nas pod uvjetom da mi dobijemo 4 utakmice (eto sem Belgije)Virtu4l je napisao/la:Imamo, ali u tom slučaju Izrael ne smije pobijediti u Velsu i mora izgubiti od Belgije u zadnjem kolu.no rules je napisao/la:Imamo li ikakve šanse plasirati se sa porazom u Belgiji...
Ja bih se zakleo da sam upravo to napisao u postu iznadFliX je napisao/la:Cak moze uz 6 bodova (Andora i Kipar) da uzme jos jedan bod (Belgija ili Vels) i opet je iza nas pod uvjetom da mi dobijemo 4 utakmice (eto sem Belgije)Virtu4l je napisao/la:Imamo, ali u tom slučaju Izrael ne smije pobijediti u Velsu i mora izgubiti od Belgije u zadnjem kolu.no rules je napisao/la:Imamo li ikakve šanse plasirati se sa porazom u Belgiji...
Mozda da izbije gradjanski rat u Belgiji/Velsu ili imas drugu opciju da ih Andora krene trehatHead je napisao/la:Kakve su sanse i sta se treba desiti da ako uzmemo cetiri naredne utakmice u Belgiju idemo po drugo mjesto, te da pobjedom idemo direktno na EU?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Goalgetter, invincible1921 i 20 gostiju.