2013-14 NBA Season

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ko će osvojiti titulu ove sezone?

Indiana Pacers
8
7%
Miami Heat
19
18%
San Antonio Spurs
40
37%
Oklahoma City Thunder
19
18%
LA Clippers
5
5%
Houston Rockets
4
4%
neko drugi (PHOENIX SUNSI recimo)
12
11%

Ukupno glasova: 107

Slatinash_7
Kontakt:

Re: 2013 NBA Off-Season

Post Postao/la Slatinash_7 » 06 jul 2013, 18:06

Potez Atlante potpuno opravdan,citava liga ce tankirati,oni tu nemaju sta traziti sa Horfordom..Morali su i njemu omoguciti jos jednu sezonu borbe..Mozda nalete na Knickse pa prodju u drugi krug..2-3 utakmice kuci u PO njima znaci dosta para a pick koji bi dobili bio bi mozda 10-12 a i to mozda..Millsap i Horford garantuju PO na istoku,imaju Teaguea kojeg ce garant potpisati,Korvera i zaokruzit ce petorku nekim jos igracem,nesto malo klupe,pogurat mlade igrace a opet igrati PO sto nije toliko lose,dapace,bolje ne moze kad znas da ces ispod sebe evedentno imati makar 8 ekipa i to samo na istoku
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 06 jul 2013, 18:14

JHam je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
JHam je napisao/la:Ja nezz samo sto nas svi izbacuju iz igre za finale, izgubili smo samo Iggy-a, doveli boljeg trenera a i vjerovatno ce biti nekih tradeova da se jos poboljsa ekipa...
Zato sto denver nikad nije bila playoff ekipa.
Ti mi reci... :roll: :roll:
U čemu je problem?

@nezalaganje, ma Cope je zmaj. Taj čovjek je jedan od najboljih čistih scorera lige. Hansborough je igrač kojeg bi ja volio u Knicksima, ali nažalost tražiće više od minimum.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 06 jul 2013, 18:15

Ma Cope je za njega vanzemaljac...Bolji vam je i Jeffries od Tylera,vjeruj mi...

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 06 jul 2013, 18:20

Carlo je napisao/la:
JHam je napisao/la:
Carlo je napisao/la: Zato sto denver nikad nije bila playoff ekipa.
Ti mi reci... :roll: :roll:
U čemu je problem?

@nezalaganje, ma Cope je zmaj. Taj čovjek je jedan od najboljih čistih scorera lige. Hansborough je igrač kojeg bi ja volio u Knicksima, ali nažalost tražiće više od minimum.
NYK jeste ekipa za PO-a a dok melo nije dosao 5-6 godina nisu istog vidjeli, a mi nismo a zadnjih 10 godina smo konstantno u PO-u... :roll: :roll:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 06 jul 2013, 18:25

NEZALAGANJE je napisao/la:Ma Cope je za njega vanzemaljac...Bolji vam je i Jeffries od Tylera,vjeruj mi...
Tu su negdje on i Jeffries, ali dobili smo mi CJ Leslieja koji meni liči na verziju Copea s odbranom.

@jham, ja nigdje nisam spomenuo Knickse. Ako kažem nešto za drugi tim, ti odma moraš kontru? Denver je samo jednom prošao prvu rundu u zadnjih 15 godina, a možda i više od 15.

Melo je sheban kao igrač. Prvo dođe u Denver gdje igra s nekim vanzemaljcima i trenerom koji nije trener za playoffa. Potpiše za Knickse, ebe ga D'antoni pa onda Woodson koji također nije trener za playoffa. Ja sam optimista što se tiče Knicksa sljedeće sezone i mislim da mogu dalje od druge runde.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 06 jul 2013, 18:29

Carlo je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Ma Cope je za njega vanzemaljac...Bolji vam je i Jeffries od Tylera,vjeruj mi...
Tu su negdje on i Jeffries, ali dobili smo mi CJ Leslieja koji meni liči na verziju Copea s odbranom.

@jham, ja nigdje nisam spomenuo Knickse. Ako kažem nešto za drugi tim, ti odma moraš kontru? Denver je samo jednom prošao prvu rundu u zadnjih 15 godina, a možda i više od 15.

Melo je sheban kao igrač. Prvo dođe u Denver gdje igra s nekim vanzemaljcima i trenerom koji nije trener za playoffa. Potpiše za Knickse, ebe ga D'antoni pa onda Woodson koji također nije trener za playoffa. Ja sam optimista što se tiče Knicksa sljedeće sezone i mislim da mogu dalje od druge runde.
I koji nas je vodio zadnjih 10ak godina, i onda kazes nije PO ekipa, a nije vise taj trener, nemoj trcati pred rudu momak, prvo pogledaj sta je Shaw napravio od George-a i Stephensona a onda pogledaj koliko talenta ima Denver..Ovo ce biti prva sezona u kojoj cemo igrati po nekom sistemu a ne samo R&G...vjerovatno necemo imati 57 pobjeda, pogotovo sto je zapad se samo pojacao ove godine, ali vjerujem da mozemo uz par pojacanja(tu prvenstveno mislim na trade millera, najvece pojacanje) mozemo ako nista u drugi krug, ako ne i dalje ;)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 06 jul 2013, 18:32

prica o denveru kao da ih je vodio apsolutni levat a tamo su inace sve potencijalni all star igraci koji eto zbog trenera samo nisu imali srece da uzmu nekoliko naslova :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 06 jul 2013, 18:35

LenBias je napisao/la:prica o denveru kao da ih je vodio apsolutni levat a tamo su inace sve potencijalni all star igraci koji eto zbog trenera samo nisu imali srece da uzmu nekoliko naslova :mrgreen:
Ja mislim da kao ekipa imamo vise talenta od Indiane, a to govori i pokusaj trade-a prosle godine kad je indiana htjela McGee-a za Hibberta...ali taj talenat nije se mogao iskoristiti kod trenera koji ne zna kako da ga iskoristi...radije ce igrati covjeka sa 50 godina nego mladu nadu...npr. Miller je bio u usporedbama sa Davisom(NOP) i u borbi za 1. pik, dok se nije povrijedio, kazu da je bio jedan od boljih ako ne i najbolji ;)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 06 jul 2013, 18:37

viditi cemo, pred nama je sezona, mislim da denver nema sanse biti bolji nego iduce godine ali hajde, vrijeme ce pokazati sve najbolje
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 06 jul 2013, 18:41

Denver mi je strašno simpatična ekipa, ali oni playoffa sljedeće godine neće videti. Karl je prošle godine napravio čudo sa onako limitiranim rosterom. Hibbert je za McGeea, The Dream.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 06 jul 2013, 18:43

work je napisao/la:Denver mi je strašno simpatična ekipa, ali oni playoffa sljedeće godine neće videti. Karl je prošle godine napravio čudo sa onako limitiranim rosterom. Hibbert je za McGeea, The Dream.
Ovo se govorilo i kad je melo otisao ;) ;)

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 06 jul 2013, 18:53

LenBias je napisao/la:viditi cemo, pred nama je sezona, mislim da denver nema sanse biti bolji nego iduce godine ali hajde, vrijeme ce pokazati sve najbolje
Ne moramo imati 57 pobjeda da bi bili bolji nego ove(a ne iduce :D ) godine, dovoljno je da prodjemo u drugi krug, sto s Karlom nismo mogli...
P.S Evo ti malo najmladjeg naseg igraca, prije povrede(kaze da je sad 110% spreman)...
[youtube][/youtube]

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 06 jul 2013, 18:55

Evo vidim, da postoje treneri za sezonu,a postoje treneri za playoff :D Nije vise do igraca,godina,iskustva....

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 06 jul 2013, 18:58

lumani je napisao/la:Evo vidim, da postoje treneri za sezonu,a postoje treneri za playoff :D Nije vise do igraca,godina,iskustva....
Izvini ali ako 10 godina, samo jednom prodjes dalje u PO-u, a u tom vremenu se promijeni x igraca a ne promijeni se trener, do koga je onda??
Imas all-stara, pa ti dovedu jos jednog, pa ti dovedu jednog od pametnijih plejeva lige, pa onda kazes neces to hoces ekipnu kosarku, pa ti naprave ekipu kakvu ti hoces, puste te da igras svoje miljenike citavu godinu(Koufos,Miller,Brewer) iako u pojedinim utakmicama ne zasluzuju vise od jednog ulaska na parket, i ti opet ne prodjes dalje, ja mislim da je tad ipak do trenera ;)

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 06 jul 2013, 19:05

slika

očekuje se nagli porast die hard navijača houstona u narednom periodu :D
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 06 jul 2013, 19:09

Izvini,ali igrali ste bez vaznog igraca ;) Tko vam je to ove godine allstar igrac :?: Melo dok je igrao kod vas ,je volio vise zajebanciju,sto je bio jedan od razloga za trade..I sta je napravio u NY :?: nista,jer nema podrske,kao sto nije imao ni kod vas.....Vidjet cemo sta ce biti ove godine.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 06 jul 2013, 19:13

lumani je napisao/la:Izvini,ali igrali ste bez vaznog igraca ;) Tko vam je to ove godine allstar igrac :?: Melo dok je igrao kod vas ,je volio vise zajebanciju,sto je bio jedan od razloga za trade..I sta je napravio u NY :?: nista,jer nema podrske,kao sto nije imao ni kod vas.....Vidjet cemo sta ce biti ove godine.
1.Melo
2.Allen Iverson
3.Billups
Onda mu pustili da igra kako on hoce...
Falio nam je vazan igrac, al ekipa je napravljena tako da ako jednog izgubis da imas drugog da ga zamjeni, a i Warriorsima je falio isto tako vazan igrac...
I reci mi jedno...Je li do trenera ili do igraca sto se nakon 82 utakmice s normalnom postavom, prelazi na nizu postavu koja ne funkcionise ??

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 06 jul 2013, 19:16

da,iverson i melo zajedno ;) pa to ne ide nikako,jarane.Ne znam, ja tvrdim da je trener napravio odlican posao sa ovakvom ekipom..Ali eto imas priliku da vidis ove godine,kako ce biti sa novim trenerom.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 06 jul 2013, 19:28

slika

"Solidni" šut Josh Smitha.

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 06 jul 2013, 20:14

Ovaj dijagram jasno pokazuje da nisu na mjestu opaske da uzima previše šuteva iz vana. Ovo su strašno mali brojevi pokušaja za prvu ili drugu opciju u ekipi. Vidi se da je najveći broj, i to sa ogromnom razlikom, iz samog reketa. Ovi šutevi iz vana su mahom bilo kada mora kreirati sam za sebe. dozvolimo čovjeku da odigra jednu sezonu sa dobrim razigrivačem i u ekipi gdje će mu saigrači stvoriti prostor, tako da uzima otvorene šuteve. Ovi postoci će se kretat u mnogo višim brojkama.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.