AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Re: AC Milan
zamjeni riječ kupovali sa dovodili, znači zašto ga je arsenal doveo ako ga u barsi nisu ničemu naučili i on već tad nije bio extra talentovan igrač?
ja nigdje ne kažem da nije napredovao i u arsenalu al reći da nije djete barse je u najmanju ruku smješno
ja nigdje ne kažem da nije napredovao i u arsenalu al reći da nije djete barse je u najmanju ruku smješno
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Kad kupiš nešto onda to i paltiš onome koji to prodaje al Arsenal nije davao lovu Barci što znači nije ga kupio.
Drugo, ja nisam rekao da nije djete Barce nego da je više produkt Arsenalove škole a ne Barcine al... Dosta... Nije to ta tema...
Drugo, ja nisam rekao da nije djete Barce nego da je više produkt Arsenalove škole a ne Barcine al... Dosta... Nije to ta tema...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- _forzamilan_
- Kontakt:
ma nema od toga ništa. galliani je u milanu 30godina i htjeli mi to priznati ili ne on je najuspješniji predsjednik/potpredsjenik milana svih vremena. 5 ligi prvaka, 7 scudetta, interkontinentalni kup itd između ostalog je milan osvojio za vrijeme njegovog 'mandata'. mislim da on nije problem već nedostatak interesa berlusconija za milan, čitaj ne ulaže ko nekad. galliani je imao dobrih ali i loših poteza. sigurno je da postoji neslaganje na relaciji berlu-galliani. najnovije je dovođenje mancinija a i na početku sezone i chissokha. javna je tajna da je berlusconi bio protiv dovođenja ovog sjajnog lijevog beka dok je galliani htio da zaigra za milan. također, berlusconi po meni ne prati milan ko nekada. vjerujem da berlusconi nije u stanju izbrojati sastav milana, garant misli da kaka igra još za milan lol. malo šale ali nije istina toliko daleko od toga. ali unatoč svemu previše se znaju galliani i berlu da bi ih jedan mancini uspio rastaviti i posvađati.tony-mortale je napisao/la:Navodno galiani na kraju sezone napušta milan i kao prelazi u juve![]()
mada u to baš ne vjerujem, nebi bilo loše dovesti nekog novog i mlađeg na čelno mjesto u klubu, ćelavcu se zahvaliti za sve što je do sada uradio i započeti novu eru
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- tony-mortale
- Kontakt:
nemoj da ti ja sad moram i učitelja glumiti i da te učim čitati, reko sam jedan od najboljih jer na nije bio nebi ga niko iz arsenala ni pogledao, a kome je još barselona dala ugovor sa 15 godina, nije ni mesiju, a mislim da je to u španiji i nemoguće, uglavnom fabregas je igračina a da je klasa je pokazao još i u najranijim danima u barseloni, kasnije još napredovao u arsenalu i to je to, nema potrebe sad da umanjujete uticaj bilo kojeg od ova 2 kluba na njegovu igrupaja_patak je napisao/la:da je bio najbolji tada barcelona bi mu dala ugovor, tek kad je otisao u arsenal usao je u mlade selekcije spanske reprezentacije toliko o tome...tony-mortale je napisao/la:@guners čuj sad to, pa što su ga onda kupovali kad ga u barseloni nisu ništa naučili???
normalno da je on već tada bio najbolji ili među najboljim u svojoj generaciji jer ga onda arsenal nebi ni primjetio. Znači itekako je on i proizvod barsine škole.
druga stvar da se desi da neki igrač sa 15-16 godina ode u drugi klub iz arsenala(ima i takvih sigurno al neda mi se guglati) i postane zvijezda ti bi rekao kako je on arsenalova škola a ne škola tog drugog kluba, znači dvostruki standardi, sve na svoj mlin
@alen nemampojma kradec
http://en.wikipedia.org/wiki/Arsenal_Youth_Team
pogledaj international academy graduates i nemoj plakati...
- _forzamilan_
- Kontakt:
ma dajte vratite se na temu. ako već pričate o fabregasu spomenite da je rekao jednom da bi volio igrati za milan da ne bude toliko offtopic 

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
hajde ba znatel kolko mene interesuje cije je dijete Fabregas?!! svi znaju da je Barcino a vi napaceni navijaci Arsenala magla odavde imate svoju temu pa pisite nebuloze!!! vratimo se ovoj temi. Berlusconi okrivio Leonarda za poraz. sto me nervira ovaj berlusconi kurci se nesto a marke nede. idi u 3 lijepe pm. glup je frajer ko qrac.
izvinite na izrazima,al debili je** mi se ciji je on igrac!!!!imas tamo temu i pricaj,il predlozi otvaranje nove teme ''dje je fabregas ucio lopte igrat''..nego,Leonardo ponudio ostavku zbog berlusconijeve izjave!?!?
..Siamo l'armata Rossonera..
ma mislim da je to laz. kad cemo se mi vise kutarisat ovog Belusconija? unisti nas cigan!leonardo je napisao/la:izvinite na izrazima,al debili je** mi se ciji je on igrac!!!!imas tamo temu i pricaj,il predlozi otvaranje nove teme ''dje je fabregas ucio lopte igrat''..nego,Leonardo ponudio ostavku zbog berlusconijeve izjave!?!?
- tony-mortale
- Kontakt:
sutra gostovanje u bariju, neće biti nimalo lako, ozljeđenih koliko hoćeš, zambrota, onjevu, antonini, sedorf,mancini plus pipo izgleda gripa, al pozvan je prvi put i mladi ganac adiyah, uzeo je dres sa brojem 40,
pobjeda je imperativ, forza ragazzi
- vajza_fcbm
- Kontakt:
mozete dobiti barija , jedno 1:0 ili 2:0tony-mortale je napisao/la:sutra gostovanje u bariju, neće biti nimalo lako, ozljeđenih koliko hoćeš, zambrota, onjevu, antonini, sedorf,mancini plus pipo izgleda gripa, al pozvan je prvi put i mladi ganac adiyah, uzeo je dres sa brojem 40,
Fc Bayern Munchen stolz von der Isar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stern des suddens
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!
evo Inter ima 2 crvena protiv sampdorie na poluvremenu 2 stopera!!! u jbt ako oni zijane mi sutra dobijemo,6 bodova + utakmica manje znaci ako dobijemo i tu utakmicu 3 boda! auu... zakuha se...valjda se nece izvuc...
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Evo gledam intera,jer ih cekam na kladioniciA_d_0 je napisao/la:evo Inter ima 2 crvena protiv sampdorie na poluvremenu 2 stopera!!! u jbt ako oni zijane mi sutra dobijemo,6 bodova + utakmica manje znaci ako dobijemo i tu utakmicu 3 boda! auu... zakuha se...valjda se nece izvuc...

Prvi crveni cist ko suza,dok je drugi u krajnju ruku dosudjen preostro.
Isto onaj Pazzini trebao dobiti crveni kad je Luciu uletio,al dobi samo zuti.
Cini mi se da je Na Etou penal bio,al me malo stream zezao. Ugl Etoo dobio zuti za simuliranje.
Sampdoria kako igra,tesko da im moze dati gol do kraja.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
ja nesposobne ekipe ove sampdorije citavu utakmicu imaju 2 igraca manje i retardi nemogu gola dat.
- tony-mortale
- Kontakt:
ma katastrofa je doria, nije napravila pravu šansu za 95 minuta, s tim da su više od pola utakmice imali 2 igrača više, svi kartoni zasluženi, samuel prvi za faul drugi za udaranje laktom u lice, cordoba prvi zbog toga što se prilikom izvođenja slobodnjaka primakao na 3-4 metra, drugi na centri faulirao igrača koji je išao u kontru, pacini isto zasluženo za dva faula i to oba pred protivničkim golom, etoo trebao dobiti crveni jer je prvo žuti dobio zbog očiglednog simuliranja, a onda se još unio sudiji u facu, da već nije ranije podjelio 3 crvena za ovo bi ga dao 100%. da se do sutra igralo nebi doria pobjedila, inter imao najbolju šansu etoo sam pred golmanom, šutira jako ali mi storari brani, sutra će prvenstveno u rimu biti ludnica, pobjeda rome nebi trebala doći u pitanje, milanova već i nije tako sigurna, ali bilo bi lijepo dobiti barija i fiorentinu u zaostaloj, al idemo step by step
Danas protiv Barija nece biti nimalo lahko ocekuje se njihova defanziva od samog pocetka. Trebali bi iskoristiti donekle kiks Intera i primaci se koliko toliko. Moguci sastavi:
Dida-Abate-Nesta-T.Silva-Jankulovski-Pirlo-Ambrosini-Seedorf-Pato-Huntelaar-Ronaldinho. SRETNO MOMCI!
Dida-Abate-Nesta-T.Silva-Jankulovski-Pirlo-Ambrosini-Seedorf-Pato-Huntelaar-Ronaldinho. SRETNO MOMCI!
- el_fenomeno
- Kontakt:
ocekujem danas tricu u golu Barija ... Koliko god oni bili neugodni,Milan mora dobiti veceras. Treba jos istaci da bari u zadnjih sest utakmica ima samo jednu pobjedu ...A_d_0 je napisao/la:Danas protiv Barija nece biti nimalo lahko ocekuje se njihova defanziva od samog pocetka. Trebali bi iskoristiti donekle kiks Intera i primaci se koliko toliko. Moguci sastavi:
-
- Kontakt:
BARI-MILAN: LE FORMAZIONI UFFICIALI 21/02/2010 BARI: Gillet; Belmonte, A. Masiello, Bonucci, S. Masiello; Alvarez, Gazzi, Donaiti, Rivas; Meggiorini, Barreto
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Bonera; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Pato, Borriello, Ronaldinho
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Bonera; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Pato, Borriello, Ronaldinho
- el_fenomeno
- Kontakt:
Marco Borriello,inace jedan od 3 najbolja napadaca svijeta dovodi milan u vodstvo,4.golom skaricama ove sezone...prelijepo
..Siamo l'armata Rossonera..
eh, sad ga pretjeraleonardo je napisao/la:Marco Borriello,inace jedan od 3 najbolja napadaca svijeta dovodi milan u vodstvo,4.golom skaricama ove sezone...prelijepo

"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 4 gosta.