Football Manager 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- supersonic83
- Kontakt:
Re: Football Manager 2013
Nije to bug, tako to Juve radi 
I require a window seat and an in-flight Happy Meal…and no pickles. GOD HELP YOU IF I FIND PICKLES!
Lijepo si poslozio igracki kadar,samo ga malo smanji
..
Vidi se da ne igras orginalni FM..afa97 je napisao/la:
Opet malo hvaljenja
Pa kako se to vidi molim te???? Koji će igrati osim orginal???? Nemoj se provaljivati.xinxee je napisao/la:Vidi se da ne igras orginalni FM..
Nego, afa dobro dogura ti do 2017 svaka čast.
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
- supersonic83
- Kontakt:
Mozda je htjeo reci da BH liga nije realno napravljena.
I require a window seat and an in-flight Happy Meal…and no pickles. GOD HELP YOU IF I FIND PICKLES!
ne znam sta mi je veci bug borusija juventus 3:7 ili ovo leverkusen sarajevo 
Nisam imao vremena igrati, pa sam sad malo našao. Uzeo sam Čelik, mislio sam da ću prve sezone biti solidan, negdje od 7-10 mjesta, ali... Završio sam na 3. mjestu, mada sam glat mogao bit prvak. Zaredao 5 pobjeda i onda dva remija kući, još jedan u gostima, pa poraz. Na kraju sam izvukao Europu, Olimpic ladno komšije s Grbavice dobio
Sarajevo prvak
Sad ću ubaciti par slika..

i eto ga, največa pobjeda
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Možel ss od Gradine ? 
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Možda dječak nije dovoljno informisan,sto se tice crackova i svega sto je vezano uz njega..Uglavnom ovakve komentare ,treba kazniti
..da li to bilo opomenom ili nekom drastičnijom kaznom...
Ako hoces igrati FM2013..kupi sebi orginal..jeste da je skup..i da za te pare mozes sebi nesto korisnije u zivotu kupiti..
Ako ti je preskupo..sacekaj 3-4 mjeseca..dok igri spadne cijena
Ako hoces igrati FM2013..kupi sebi orginal..jeste da je skup..i da za te pare mozes sebi nesto korisnije u zivotu kupiti..
Ako ti je preskupo..sacekaj 3-4 mjeseca..dok igri spadne cijena
Trazio sam ranije pa je neko obecao i nikad nije postavio. Moze li SS ekipe Radnickog (L) ?
Pozdrav raja,nešto kontam ovih dana da se talnem s par jarane i da uzmem orginal,al reče mi ovaj jedan jaran da se orginal cd može instalirat samo 3-4 puta i onda ga moš bacit,dal je to istina ?
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
NIje istina, mozes koliko hoces puta. Ja samo preporucujem 5-6 osoba maksimalno da ne bi steam posumnjao da se dijeli account pa isti banovao 
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Imal ko link da se skine FM 2012 dok ne izadje fix...ja izbriso 2012 kad je izaso ovaj kontajuci da ce brzo izaci crack
Ja nemogu da vjerujem da jos nisu skisrow i co. nista uradili. Ovo je presedan u svijetu igrica i piratstva
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.