Svjetsko prvenstvo u rukometu 2013.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Svjetsko prvenstvo u rukometu 2013.
Cestitike komsijama na 3.mjestu...Ipak nije mala stvar dozivijeti smjenu generacije i ostati u vrhu svijetskog rukometa, a takodjer nije mala stvar konstantno 10 godina biti u samom vrhu kada su velika takmicenja u pitanju, naravno ako izuzmemo SP 2007 gdje ih je Fair-Play zaustavio u 1/4 finalu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Kontakt:
Čestitke svim navijačima hrvatske reprezentacije.SiamoNoi je napisao/la:Još jedna bronca,ajde dobro je kad se sve uzme u obzir.Dečkima svaka čast na borbi kroz cijeli turnir.Sutra finale...nekako mislim da će Španjolci uzeti iako sam naravno uz Dance pa da ih na idućem natjecanju,tamo kod njih,skinemo i uzmemo to zlato.

Ako smijem nešto dodati, mnogo pehova je pratilo hrvatsku reprezentaciju na ovom prvenstvu,praktično već na samom početku Lacković se povrijedio i tako do kraja, po tome se povrijedi i jedan vrlo važan šraf (koga je mnogo više cijenim nego što možda i zaslužuje) Manuel Štrlek,potom se povrijedi i Drago Vuković,a roviti su došli i Vori i Čupić... dobar rezultat al stvarno + bez Balića,Buntića,Zrnića,Loserta,Valčića.
Uzgred, da li će Buntić i Valčić u budućnosti imati mjesta u ekipi i zašto ih nije bilo na ovom prvenstvu?
@samoradnik ma ja ne vjerujem, jer oni su stvarno mentoli i Buntic i Valcic
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Buntic se ozlijedio, a Valcic vise nije ta razina.
Sto se tice pitanja hoce li opet igrat, za Valcica znam da nece, a Buntic ko zna.Mislim kad je Balic prekrizen onda...
Sto se tice pitanja hoce li opet igrat, za Valcica znam da nece, a Buntic ko zna.Mislim kad je Balic prekrizen onda...
došao je i taj dan,kraj prvenstva
baš je ovo brzo prošlo
navijam za Dance kroz čitav turnir,tako ću i u finalu,mada su Španci nezgodni
btw.otkud sad ovo da FTV prenosi zadnje tri tekme prvenstva,što nisu otpočetka

baš je ovo brzo prošlo

navijam za Dance kroz čitav turnir,tako ću i u finalu,mada su Španci nezgodni

btw.otkud sad ovo da FTV prenosi zadnje tri tekme prvenstva,što nisu otpočetka

Pa zato jer je ovo jeftinije... Nema se para.... Ovo je prvi put da su javni emiteri zakazali u januaru što se rukometa tiče...bazeni je napisao/la:došao je i taj dan,kraj prvenstva![]()
baš je ovo brzo prošlo![]()
navijam za Dance kroz čitav turnir,tako ću i u finalu,mada su Španci nezgodni![]()
btw.otkud sad ovo da FTV prenosi zadnje tri tekme prvenstva,što nisu otpočetka![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
I ja navijam za Dance tokom cijelog turnira i nadam se da ce danasnjom pobjedom preuzeti primat od Francuske kada je rukomet u pitanju.bazeni je napisao/la:došao je i taj dan,kraj prvenstva![]()
baš je ovo brzo prošlo![]()
navijam za Dance kroz čitav turnir,tako ću i u finalu,mada su Španci nezgodni![]()
btw.otkud sad ovo da FTV prenosi zadnje tri tekme prvenstva,što nisu otpočetka![]()
Najvise bi mi bilo drago zbog Wilbeka kojeg smatram najboljim rukometnim trenerom na svijetu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
http://gol.dnevnik.hr/clanak/ostali_spo ... 72221.html" onclick="window.open(this.href);return false;
IHF bi trebao razmisliti da neka buduća prvenstva traju po tri puna tjedna jer je ovo (16 dana) jednostavno iscrpljujuće za rukometaše, a rukomet je kolektivni sport koji je uz vaterpolo najgrublji, ako ne i najgrublji.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Nije riječ o smjeni generacije već konstantnom pomlađivanju koje traje još od dolaska Line Ćervara za izbornika Hrvatske. Na skoro svakom prvenstvu se uvode dva tri nova igrača (jedan ili dva stara odlaze, samo što je upitan način na koji ih se rješava), pa se uvijek ima tim iskusnih i poletnih mlađih.amerosm je napisao/la:Cestitike komsijama na 3.mjestu...Ipak nije mala stvar dozivijeti smjenu generacije i ostati u vrhu svijetskog rukometa, a takodjer nije mala stvar konstantno 10 godina biti u samom vrhu kada su velika takmicenja u pitanju, naravno ako izuzmemo SP 2007 gdje ih je Fair-Play zaustavio u 1/4 finalu.
Ako uzmem sastav sa prvenstva iz Hrvatske 2009. god. (dakle, računajući sa 2009.god. bez ovog SP u Španjolskoj, do danas su odigrana 5 velikih natjecanja - 2 SP, 2 EP i 1 OI), u današnjem sastavu su tu; Duvnjak, Kopljar, Vori, Gojun, Alilović, Čupić, Horvat, Lacković, dakle, bez Balića, Metličića, Špoljarića, Loserta, Valčića. Već na sljedećem prvenstvu u Austriji 2010. u sastav ulaze Musa, Vuković, Buntić, Štrlek.
Tako da se na svakom novom natjecanju pojave neka nova lica, kao što je sad na ovom Mandalinić, Stepančić, Šprem.
Tako da tu nema riječi o smjeni već jednom dobrom mehanizmu stvaranja konstatno dobre ekipe i reprezentacije koja već 10 godina igra u samom vrhu rukometa.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
dubrava kako na prvenstvu završiše tvoji norvežani i crnogorci? pisao si da će biti najveće iznenađenje turnira...???
sve su pite pitice, samo burek pitac je
Panda je napisao/la:dubrava kako na prvenstvu završiše tvoji norvežani i crnogorci? pisao si da će biti najveće iznenađenje turnira...???

malo sam se zaigrao sa Norvežanima jer mi se učinilo da su na prvenstvu kad su igrali pripreme sa Hrvatskom.
A Crnogorci su me neugodno iznenadili. Mislio sam da mogu iznenaditi.
Čuj, i najbolji griješe

prijatelju ja se nakon toga ne bih javljao barem u ovoj temi ali eto...
sve su pite pitice, samo burek pitac je
Panda je napisao/la:prijatelju ja se nakon toga ne bih javljao barem u ovoj temi ali eto...

ha čuj, kad radiš 12 sati dnevno, onda ti se pamet pomuti i pomiješa..
Vec sljedece godine EP u Danskoj..
Pa gdje ces bolje prilike za osvetu
Pa gdje ces bolje prilike za osvetu

- samo_lijevo
- Kontakt:
Oni su tebi ostali u sjecanju nakon Umaga,je li tako?dubrava je napisao/la:Panda je napisao/la:prijatelju ja se nakon toga ne bih javljao barem u ovoj temi ali eto...![]()
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Upravo tako.samo_lijevo je napisao/la:Oni su tebi ostali u sjecanju nakon Umaga,je li tako?dubrava je napisao/la:Panda je napisao/la:prijatelju ja se nakon toga ne bih javljao barem u ovoj temi ali eto...![]()
fantje,fantje niste losa ekipa,bit ce nesto od ove generacijeiskratel je napisao/la:Čestitke na bronci. Idem ja, da nešto popijem, prije nego bacim tv kroz prozor.

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
-
- Kontakt:
Pazi ironije finale SP u rukometu se igra u Barceloni gdje je Španija domaćin.... 

ironija?samoradnik je napisao/la:Pazi ironije finale SP u rukometu se igra u Barceloni gdje je Španija domaćin....
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.