Jos lupi koliko otprilike...amerosm je napisao/la:Monaco ?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jos lupi koliko otprilike...amerosm je napisao/la:Monaco ?
Mozda oko 800 automobila.Arsenalisation je napisao/la:Jos lupi koliko otprilike...amerosm je napisao/la:Monaco ?![]()
(srz je pogodjena)
Tako je trazim te prve tri.Barca u srcu je napisao/la:Istočni Timor, Crna Gora, Srbija i Južni Sudan.
Bilo par puta vec,Pariz.Barca u srcu je napisao/la:Najgušće naseljen grad na svijetu?
Po mojim podacima, nije Pariz.Devil je napisao/la:Bilo par puta vec,Pariz.Barca u srcu je napisao/la:Najgušće naseljen grad na svijetu?
Daj neko novo.
Nije, bar ne po google-uamerosm je napisao/la:Pariz je u Evropi najgusce naseljeni grad, a u svijetu je ja mislim Tokio.![]()
Da, Manila je u pitanju, sa preko 40000 stanovnika po kilometru kvadratnomamerosm je napisao/la:Da nije Manila ili Jakrata ?
Upravu si u pitanju je Singapur, ali nije vise zabranjeno od 2004.godine, ali je procedura kada iste kupujes. Naime duzan si pokazati licnu kartu i prodavac mora upisati tvoje podatke, ukoliko to ne uradi placa kaznu u iznosu od 3000$. Razlog zbog kojeg su iste zabranjene u Singapur je taj da su teenageri istim blorikali vrata na vozilima gradskog prevoza i nastajao je haos u saobracaju.Donnie Darko je napisao/la:Znam da je u Singapuru i sad zabranjeno
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Bing [Bot], WeekendOffender i 78 gostiju.